28 / 04 / 2024

quasar istanbul resimleri

quasar istanbul resimleri

Quasar İstanbul Residence adres bilgilerine haberimizin içinden ulaşabilirsiniz. Quasar İstanbul Viatrans-Meydanbey Ortak Girişimiyle hayata geçiriliyor. Quasar İstanbul Residence 2 blok şeklinde İstanbul Avrupa yakasında yükseliyor...

Mecidiyeköy Quasar İstanbul satılık!

İstanbul'un Avrupa Yakası'nda yer alan Mecidiyeköy Quasar İstanbul satılık konut fiyatlarına haberimizden ulaşabilirsiniz...

Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları!

Viatrans – Meydanbey  ortaklığıyla hayata geçirilen Quasar İstanbul projesi ofis, rezidans, AVM, otel ve kültür sanat alanlarından meydana geliyor. Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor.

Fulya Quasar İstanbul fiyat listesi 2017!

Quasar İstanbul projesinde metrekare birim fiyatları 8 bin dolar ile 11 bin dolar arasında değişiyor. Projede daire teslimleri hemen yapılıyor...

Quasar İstanbul'da 13 bin dolar kira getirisi!

Quasar İstanbul'da 13 bin dolar kira getirisi sağlanıyor. Mecidiyeköy Quasar İstanbul'da metrekare birim fiyatları 8 bin dolardan başlıyor.

Şişli Quasar İstanbul’da yaşam başladı!

Şişli'de inşa edilen Quasar İstanbul’da yaşam başladı. Quasar İstanbul, yatırımcısına yüksek kazanç sağlarken, sunduğu lüks anlayışıyla da sakinlerine en konforlu yaşamı sunuyor.

Quasar İstanbul, Termo Teknik dekoratif radyatör serisini tercih etti!

Mecidiyeköy’ün çehresini değiştiren, “Dünyanın en iyi rezidansı” ödülüne sahip Quasar İstanbul’da, projenin tasarımına uygun stili ve verimi ile dikkat çeken Termo Teknik dekoratif radyatör serisi kullanılıyor.

Murat Aksoy, Quasar İstanbul’un Satış ve Pazarlama Direktörü oldu!

Quasar İstanbul’un Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Aksoy oldu. Murat Aksoy’un direktörlüğünde kurulan satış ve pazarlama ekibi, ‘Quasar İstanbul’a yeni bir soluk getirecek.

Kai Winkler, Fairmont Quasar İstanbul’un Genel Müdürü oldu!

1907 yılında kurulan ve bir asırdır dünyanın lüks otel markaları arasında yer alan Fairmont zincirinin Türkiye’deki ilk oteli Fairmont Quasar İstanbul’un Genel Müdürlük görevine Kai Winkler getirildi.

Quasar İstanbul'dan Cityscape Turkey'e özel yüzde 10+yüzde 10 indirim!

Quasar İstanbul, 'Quasar Residences' ve 'Fairmont Hotel ve Residences' olmak üzere iki kule halinde inşa ediliyor. Projede Cityscape Turkey'e özel yüzde 10+yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor.

Quasar İstanbul her 3 Körfez yatırımcısından 1'ini ağırlıyor!

'Quasar İstanbul', Körfez yatırımcısının buluştuğu uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape'de yerini aldı. Mecidiyeköy eski likör fabrikasının yerinde yükselen ve teslim aşamasına gelen 'Quasar İstanbul', her 3 Körfez yatırımcısından 1'ini ağırlıyor.

Quasar İstanbul için 10 yılda 5 plan yapıldı!

Mecidiyeköy’de eski Likör fabrikasının bulunduğu araziye dikilen Quasar isimli 2 gökdelen için 10 yılda tam 5 plan yapıldı ve her değişiklik idari mahkemelerce iptal edildi.

Quasar İstanbul ve Sulukule'de inşaat bitti, projeler iptal edildi!

İstanbul Şişli Likör Fabrikası'nın bulunduğu araziye yapılan 157 metre yüksekliğinde Quasar İstanbul gökdelenleriyle ilgili hazırlanan imar planları mahkeme tarafından iptal edildi. Bir iptal de Sulukule'de...

Emlak Konut GYO'dan Quasar İstanbul açıklaması!

Emlak Konut GYO, Kuasar (Quasar İstanbul) projesiyle ilgili Uygulama İmar Planı'nın mahkeme tarafından iptal edildiğini, inşaat ruhsatları ile ilgili karar bulunmadığından inşaatın sürdüğünü KAP'a bildirdi.

Quasar İstanbul’un tercihi Danfoss oldu!

Dev projelerin gözdesi Danfoss’un ‘ DEVI marka elektrikli döşemeden ısıtma sistemi ’, Quasar İstanbul’un da tercihi oldu!

quasar istanbul resimleri Haberi

quasar istanbul resimleri

Quasar İstanbul Residence adres bilgilerini paylaşmadan önce projeden bahsedelim. 189 bin 620 metrekare inşaat alanına sahip Quasar İstanbul Residence İstanbul Avrupa yakasında Şişli ilçesine bağlı Mecidiyeköy'de Eski Likör Fabrikası arazisi üzerinde inşa ediliyor. 


2 blok şeklinde yükselen Quasar İstanbul projesinde 257 adet daire ve 52 adet ofis bulunuyor. Quasar İstanbul fiyat listesini satış ofisini arayarak öğrenebilirsiniz. 


500 milyon İsviçre frangı yatırım bedeliyle inşa edilen Quasar İstanbul rezidans teslim tarihi 2015 yıl sonu olarak belirlendi. 


Quasar İstanbul projesinin sosyal olanakları arasında spor alanları, yeşil alanlar, yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu yer alıyor. 


Quasar İstanbul Residence adres bilgileri!

Quasar İstanbul Residence adres bilgileri: Büyükdere Cad. No: 76 Eski Likör Fabrikası Mecidiyeköy 34393 Şişli, İstanbul. 


Quasar İstanbul iletişim

Telefon: 444 7 123

Web Adresi: www.quasaristanbul.com

Belemir...