12 / 05 / 2024

quasar konserleri

quasar konserleri

Ünlü orkestra şefi Cem Mansur, Avrupa ve Asya’nın en iyi kültür, sanat ve moda merkezi olacak Quasar İstanbul ana destekçiliğinde kurduğu Türkiye Gençlik Oda Orkestrası ile ikinci konserini verdi.

Quasar İstanbul'dan Cityscape Turkey'e özel yüzde 10+yüzde 10 indirim!

Quasar İstanbul, 'Quasar Residences' ve 'Fairmont Hotel ve Residences' olmak üzere iki kule halinde inşa ediliyor. Projede Cityscape Turkey'e özel yüzde 10+yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor.

Quasar İstanbul her 3 Körfez yatırımcısından 1'ini ağırlıyor!

'Quasar İstanbul', Körfez yatırımcısının buluştuğu uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape'de yerini aldı. Mecidiyeköy eski likör fabrikasının yerinde yükselen ve teslim aşamasına gelen 'Quasar İstanbul', her 3 Körfez yatırımcısından 1'ini ağırlıyor.

Quasar İstanbul için 10 yılda 5 plan yapıldı!

Mecidiyeköy’de eski Likör fabrikasının bulunduğu araziye dikilen Quasar isimli 2 gökdelen için 10 yılda tam 5 plan yapıldı ve her değişiklik idari mahkemelerce iptal edildi.

Quasar İstanbul ve Sulukule'de inşaat bitti, projeler iptal edildi!

İstanbul Şişli Likör Fabrikası'nın bulunduğu araziye yapılan 157 metre yüksekliğinde Quasar İstanbul gökdelenleriyle ilgili hazırlanan imar planları mahkeme tarafından iptal edildi. Bir iptal de Sulukule'de...

Emlak Konut GYO'dan Quasar İstanbul açıklaması!

Emlak Konut GYO, Kuasar (Quasar İstanbul) projesiyle ilgili Uygulama İmar Planı'nın mahkeme tarafından iptal edildiğini, inşaat ruhsatları ile ilgili karar bulunmadığından inşaatın sürdüğünü KAP'a bildirdi.

Quasar Rezidans bitti, mahkeme dur dedi!

İstanbul 5. idare Mahkemesi tarihi fabrika arazisinde inşaat oranının yüzde 65 arttırıldığına ve yeşil alanın kaldırıldığına dikkat çekerek oybirliğiyle Quasar projesinin imar planlarını iptal etti.

İzmir Enternasyonal Fuarı 2015 konserleri!

İzmir Enternasyonal Fuarı bu yıl 84. kez kapılarını açıyor. Bu yıl ilk kez Fuar Sanat Sokağı'nın da kurulacağı İzmir Enternasyonal Fuarı 2015 konserleri neler? İşte İzmir Enternasyonal Fuarı 2015 konserleri...

Aksa Jeneratör Harbiye Açık Hava Konserleri’nin enerji sponsoru oldu!

Türkiye Jeneratör sektörünün lider firması Aksa Jeneratör, Harbiye Açık Hava Konserleri’nin enerji sponsoru oldu.

Quasar İstanbul’un tercihi Danfoss oldu!

Dev projelerin gözdesi Danfoss’un ‘ DEVI marka elektrikli döşemeden ısıtma sistemi ’, Quasar İstanbul’un da tercihi oldu!

Quasar İstanbul inşaatı devam edecek mi?

Yıkılan Şişli Likör Fabrikası’nın yerine inşa edilen Quasar İstanbul projesine Danıştay da “dur” dedi, ama inşaat mahkeme kararına rağmen tüm hızıyla devam ediyor.

Quasar İstanbul'un inşaatı durdurulacak mı?

Şişli Likör Fabrikası arazisinde yükselen Quasar gökdelenlerinin dayanağı olan plan değişikliğinin iptali Danıştay tarafından onandı. Mimarlar Odası, inşaatın derhal durdurulması çağrısı yapıyor..

Mimarlar Odası Quasar inşaatının durdurulmasını istiyor!

Şişli Likör Fabrikası arazisinde yükselen Quasar gökdelenlerinin dayanağı olan plan değişikliğinin iptali Danıştay tarafından onandı. Mimarlar Odası, inşaatın derhal durdurulması çağrısı yapıyor.

Quasar İstanbul satış toplam geliri arttı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Mecidiyeköy'de Viatrans - Meydanbey ortaklığı ile yükselen Quasar İstanbul satış toplam gelirini arttırdı.

quasar konserleri Haberi

quasar konserleri



Türkiye’deki en büyük İsviçreli gayrimenkul yatırımı Quasar İstanbul, şehrin kültür ve sanat hayatında yeni bir ufuk açacak birçok sanat etkinliğini işbirliği yaptığı Birleşim Mühendislik, Erbay Alüminyum, Eta Melco Dış Ticaret, Mendos İnşaat ve Orge Enerji Elektrik Taahhüt şirketlerinin değerli katkıları ile gerçekleştiriyor.



Quasar İstanbul, metalüks yaklaşımının kültür, sanat ve moda etkinliklerindeki en iyi ifadesi olan Quasar Red Carpet konsepti ile İstanbullu sanatseverlerle buluşacak projelerine, Türkiye’de klasik müziğin gelişmesi ve yaygınlaştırılmasında büyük payı bulunan orkestra şefi Cem Mansur’un kurduğu Türkiye Gençlik Oda Orkestrası konserleri ile Nisan ayında başladı.



Türkiye Gençlik Oda Orkestrası ile İstanbul’un müzik yaşamında birkaç yıldır özlemi duyulan Cem Mansur’un sohbetli ve temalı aylık programları bu ay, 22 Mayıs Perşembe akşamı Quasar İstanbul, La Tente’da gerçekleşen “Çarlık Rusya’sından Selamlaşmalar” adlı...