05 / 05 / 2024

Quenn\'s Park Kayseri

Quenn\'s Park Kayseri

İSTANBUL'da iki, Antalya'da bir tane olmak üzere 3 oteli olan Kayserili Şahinler Grubu, Kayseri'ye de otel yapma kararı aldı.

BATI KOOP'tan 1.141 adet konutluk dev proje! Meydan Feronia projesi satışta!

Batı Anadolu Konut Yapı Kooperatifi Birliği’ne (BATI KOOP) bağlı kooperatiflerinden olan S.S. Park Feronia Konut Yapı Kooperatifi’nin Meydan Feronia projesinin tüm detayları belli oldu. 

Asgari ücret zammıyla ilgili yeni açıklama!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, önümüzdeki günlerde yeni bir müjdenin duyurulacağını söyledi.

Ankara-Kayseri YHT projesinin sözleşmesi haftaya imzalanacak!

Ankara-Kayseri Yüksek Hızlı Tren Proje çalışmalarının bitirildiğine dikkat çeken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, “Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan kredi onayı alındı ve müjde veriyorum ihalesi yapıldı. Haftaya sözleşme imzalanacak” diye konuştu. 

Sedat Kılınç İnşaat Kayseri'de 2 yılda 3 dönüşüm projesi tamamladı!

Sedat Kılınç İnşaat, iki yıllık sürede Kayseri'de Ahi Evran, Kılınçbey ve Balcıoğlu kentsel dönüşüm projelerinde yaklaşık 72 milyon TL'lik bir maliyetle 239 konutu teslim etti.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşümle yenileniyor!

Kocasinan'ı kentsel dönüşümle yenilediklerini söyleyen Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "Kocasinan'ın daha da güzelleşmesi için kentsel dönüşüm bizim için en önemli çalışmalardan birisidir'' dedi.

Sahabiye Kentsel Dönüşüm'de ikinci etabın ihalesi hazır!

İmar A.Ş. ve Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı tarafından Kayseri'de sürdürülen projelerle ilgili bir değerlendirme toplantısı yapan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yeni dönemde Kayseri'de başlatılacak projeler hakkında bilgi aldı.

Mustafa Çelik Kayseri yatırımlarını anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Pazar günü vesilesiyle MÜSİAD Kayseri Şubesi’ne üye iş adamlarıyla bir araya geldi. Başkan Çelik iş

Teknosa Kayseri Park AVM’de mağaza açtı!

Teknoloji perakende şirketi Teknosa, Kayseri Park AVM’de yeni bir mağaza açarak kentteki mağaza sayısını 3’e yükseltti.

Türkiye’nin en büyük parkı Kayseri'de inşa ediliyor!

Atatürk’ün talimatı ile kurulan Türkiye’nin ilk uçak fabrikası, Milli Savunma Bakanlığı ile yapılan son proje değişikliğiyle Central Park'a dönüştürülecek.

Mehmet Özhaseki: Yılda 500 bin konutu yenilemeliyiz!

MÜSİAD Kayseri Şubesi ev sahipliğinde “Yeni İmar Yönetmeliği’nin İnşaat Sektörüne Etkileri ve Kentsel Dönüşüm” ana başlıklı Türkiye İstişare Toplantısı gerçekleştirildi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin de katıldığı toplantıda, yerli ve milli üretim ile inovasyon vurgusu yapıldı.

Kayseri'de yatırımı yapana bedava arsa!

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Mahmut Sabah, bugünkü yazısında Kayseri'de otomotiv yatırımı yapana bedava arsa verildiğini, 3.5 milyon metrekarelik bölümün yatırımcı beklediğini belirtti.

Kayseri Sahabiye'deki dönüşüm uzun soluklu proje olacak!

Dünya Gazetesi Köşe Yazarı Mahmut Sabah, bugünkü yazısında Kayseri Sahabiye'deki kentsel dönüşüm projesini değerlendirdi. İşte o yazı..

Kayseri Sümer'e yeni park!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Sümer’de yapılacak olan park için ihaleye çıkıldı.

Quenn\'s Park Kayseri Haberi

Quenn\'s Park Kayseri

Antalya Kemer'deki 5 yıldızlı Queen's Park Resort yatırımıyla adını duyuran grubun, madencilik ve kimya sektörlerinde de yatırımları bulunuyor. Şahinler Grubu'nun kurucusu Hüseyin Şahin'in geçen yıl vefatı üzerine ikinci kuşak olarak 28 yaşında yönetimi devralan Murat Şahin, ''Kayseri'de bir otel yapacağız. Çünkü Kayseri çok hızlı bir gelişme gösteriyor. Ayrıca da bizim memletimiz. Ayrıca İstanbul ve Antalya'da da yeni otel yatırımlarına gerebiliriz. Kemer Tekirova'da 2004 yılında faaliyete geçen Queen's Park Resort otelimiz, 550 oda ve 40 villadan oluşuyor. Bu tesis günde 1200 kişiye hizmet veriyor ve sektörde başarılı bir grafik çizmeye devam ediyor. Bu otelimizdeki müşteri profilimiz Rusya, BDT ülkeleri, Almanya, Hollanda ve Orta Avrupa'dan gelen turistlerden oluşuyor. Turizmde 35 yıllık tecrübemiz var'' dedi.

...