07 / 05 / 2024

QuickClean kuru temizleme

QuickClean kuru temizleme

Türkiye'de yalnız yaşayanların ve öğrenci sayısının artışı, ayrıca yoğun iş hayatının etkisiyle kuru temizleme sektörü de hızla büyüyor. QuickClean kuru temizleme firması da, franchising ile büyümeyi planlıyor.

Malezya'da inşaat sektörüne çalışma izni verildi!

Malezya hükümeti, Kovid-19 sebebiyle 18 Mart tarihinde ilan edilen ve dün ikinci kez uzatılan kısmi sokağa çıkma yasağı kapsamında otomotiv, makina ve ekipman, inşaat, elektronik, kuru temizleme ve kuaförlük gibi sektörlere çalışma izni vererek yasağı gevşetti.

Ali Pehlivanoğlu 57. mağazasını İzmir'de açtı!

Ali Pehlivanoğlu Şirketler Grubu 57'nci mağazasını İzmir Örnekkey'de açtı. Yeni mağazada Ali Pehlivanoğlu markasının yanı sıra balık, unlu mamüller, kuru temizleme ve birçok farklı markanın özel reyonları bulunacağı belirtildi.

Zekeriyaköy Ormanada'da dolar kuru 2,49'da sabitlendi!

Zekeriyaköy’de doğayla iç içe, şehir konforu ve standartlarına sahip Ormanada’da 2,49TL sabit dolar kuru’nun yanı sıra 0.89 faizli özel konut kredisi fırsatı da sunulmakta.

Tunahan Kuru, Hendek Belediyesi Plan ve Proje Müdürü oldu!

Hendek Belediyesi'nde Plan ve Proje Müdürlüğü kuruldu. Hendek Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Tunahan Kuru, Plan ve Proje Müdürlüğü’ne atandı.

Kuruçeşme Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul 2018'de açılacak!

Kuruçeşme'de inşa edilen Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul'un 2018 sonunda açılması hedefleniyor. Seçkin özelliklere sahip butik proje, ses getirecek.

Akasya Acıbadem AVM kira döviz kuru 2.70'de sabitlendi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyı Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Akasya Acıbadem AVM kira döviz kuru 2.70'de sabitlendi.

Elektrik fiyatı konutta 8 kuruş daha fazla ödendi!

Konutlarda, 1 kWh elektrik için, tüketiciler 2015 yılı 2'nci çeyreğinde en küçük tüketim aralığı olan bin kWh’in altında ortalama 39 kuruş, en büyük tüketim aralığı olan 15 bin kWh ve üstünde ise ortalama 38,7 kuruş ödedi.

Kuruçeşme Qurabiye Patisserie resmen açılıyor!

Haziran ayında Ahmet Uras ile evlenen Simay Kamer Uras, bir süre önce babası Cihan Kamer'in sahibi olduğu Kuruçeşme'deki Huqqa'nın girişinde Qurabiye Patisserie'yi açmıştı. Uras, pastanesinin açılışını yapmak için bugün bir davet veriyor.

Bucamar, Kuruçeşme projesini 14 ayda bitirecek!

Buca İmar ve İnşaat Sanayi Teknik Hizmetler Anonim Şirketi Bucamar İnşaat markasıyla konut sektörüne hızlı bir giriş yapıyor. Arsa karşılığı konut inşaatı modeliyle çalışacak olan Bucamar, ilk olarak Kuruçeşme’de 115 dairelik konut inşasına başlayacak

İşte Şeyda Coşkun'un Kuruçeşme'deki evi!

Sağlıklı yaşam koçu Şeyda Coşkun Yegin, eşi Uğursay ve oğlu Arat ile yeni taşındığı Kuruçeşme’deki dairesinin kapılarını InStyle Home Şubat sayısı için açtı.

Kirada 35 kuruşluk eksik ödeme yargıya taşındı!

1.300 TL olan ev kirasından 35 kuruşu banka kesince ev sahibi ile kiracı davalık oldu. Kiracının tahliyesi için ev sahibinin açtığı davayı yerel mahkeme reddedince dosya Yargıtay’a gitti. Yargıtay ev sahibini haklı buldu.

Rami Kuru Gıda Hali'nde son durum ne?

Kayabaşı'ndaki yeni yerine taşınması yılan hikayesine dönen Rami Kuru Gıda Hali için T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nda bir toplantı gerçekleşti. Peki Rami Kuru Gıda Hali'nde son durum ne?

Atatürk Orman Çiftliği arazisinin metrekare fiyatı 30 kuruşa düştü!

Sayıştay raporu, Atatürk Orman Çiftliği’nde yaşanan talanı gözler önüne serdi. Buna göre arazinin metrekare fiyatı 30 kuruşa düştü.

QuickClean kuru temizleme Haberi

QuickClean kuru temizleme


Türkiye'de kuru temizleme sektörü hızla büyüyor. Kemerburgaz-Göktürk'te kurulan QuickClean firması da yoğun talebi karşılamak için franchising ile büyümeyi planlıyor.


Türkiye'de yalnız yaşayanların ve öğrenci sayısının artışı, ayrıca yoğun iş hayatının etkisiyle kuru temizleme sektörü de hızla büyüyor. 2006 yılında Kemerburgaz-Göktürk’te ilk şubesini açan QuickClean kuru temizleme firması da, franchising ile büyümeyi planlıyor. En kısa sürede ürünleri temizlemeyi vaat eden firma, verdiği hizmetleri daha çok insana şubeler aracılığıyla ulaştırmayı hedefliyor. 


Hem ıslak hem kuru temizleme yapan firma, telefonla sipariş alırken ürünleride kapıya kadar bırakıyor. Bunu ücretsiz yapan firma, kredi kartı ile kapıda ödeme imkânı da...