02 / 05 / 2024

Quız Gayrimenkul iletişim

Quız Gayrimenkul iletişim

Quız Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  250 bin TL sermaye bedeli ile I.Fathalla Ibrahım Aly Saıd tarafından kuruldu.

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu!

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. Sancaktepe'de Serhat Eryılmaz tarafından kuruldu.

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Sinan Yelkovan ve Banu Yelkovan ortaklığında kuruldu.

Quız Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quız Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  250 bin TL sermaye bedeli ile I.Fathalla Ibrahım Aly Saıd tarafından kuruldu.

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim!

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Hayat projesinde ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor...

Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız iletişim!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Ayyıldız projesinde lüks rezidans dairelerin ve cadde dükkanların yer alması planlanıyor. Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Ege Yıldızı Didim iletişim!

Ege Yıldızı Didim iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ege Yıldızı Didim projesi Haziran 2017'de teslim ediliyor...

Nef Bahçelievler Timur Gayrimenkul iletişim!

Nef Bahçelievler Timur Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Nef Bahçelievler projesi yakında satışa sunuluyor...

Deniz İstanbul Beylikdüzü Evleri iletişim!

Deniz İstanbul Beylikdüzü Evleri iletişim için 444 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyan projenin Mercan etabında fiyatlar 520 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

11. Mahalle Beylikdüzü Evleri iletişim!

11. Mahalle Beylikdüzü Evleri iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Gül İnşaat'ın 11. Mahalle projesinde fiyatlar 345 bin liradan başlayarak değişiyor...

Beylikdüzü Kalekent iletişim bilgileri!

Toplam 100 bin metrekare arsa üzerinde yükselen proje İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa ediliyor. Beylikdüzü Kalekent iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 38 07 olarak belirlendi.

Beylikdüzü Denizİstanbul iletişim!

Toplam 1 milyar dolarlık yatırım yapılacak olan proje toplam 4500 adet daireden oluşacak. Beylikdüzü Denizİstanbul iletişim kapsamında telefon numarası 444 41 51 olarak belirlendi.

Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina iletişim!

Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina iletişim için 444 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Keleşoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede banka kredisi ile vade imkanı sunuluyor.

Quız Gayrimenkul iletişim Haberi

Quız Gayrimenkul iletişim

Quız Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  250 bin TL sermaye bedeli ile I.Fathalla Ibrahım Aly Saıd tarafından kuruldu.

Quız Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Başta her türlü arsa ve arazi, bina, depo,antrepo, v.b. gibi alanlarının yatırımını geliştirme ve işletilmesi olmak üzere buna benzer gayrimenkullerin ve diğer sabit kıymet ve gayrimaddi hakların satın alınmasını, kiralanmasını ve kiraladığı mecurların üçüncü şahıslara kiralanmasını, yönetimini, geliştirilmesini, inşaatı, işletilmesini. 1-İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen...