15 / 05 / 2024

Qussay ve Oğulları Emlak Turizm iletişim

Qussay ve Oğulları Emlak Turizm iletişim

Qussay ve Oğulları Emlak Turizm Taşımacılık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Qussay Hamoudeh tarafından kuruldu.

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fetullah Eriş tarafından kuruldu.

Kredi çekmek isteyenler dikkat! Ticari, ihtiyaç ve mevduat faizlerinde son dakika! O kredide faiz yüzde 50'in üzerinde!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın politika faizini beş defa peş peşe yükseltmesinin etkileri kredi faizlerini yükseltti ve o kredide faizler yüzde 50'in üzerine yükseldi. Peki ihtiyaç, ticari ve mevduat faizleri ne oldu? İşte güncel kredi faiz oranları...

Kadıoğulları Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kadıoğulları Emlak İnşaat Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Düz ve Turan Şen ortaklığında kuruldu.

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tatlı tarafından kuruldu.

Özmen Oğulları Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmen Oğulları Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziantep'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Özmen Dinçer tarafından kuruldu.

EYT'de son viraja girildi! Kıdem tazminatı, borçlanma ve maaş hesabı peş peşe yapıldı! İşte o ayrıntılar...

EYT çerçevesinde emekli olacak bütün çalışanların kıdem tazminatı hakkı korunacak. Hem EYT'liler hem işverenler düzenleme ile ilgili merak içinde. İşte EYT düzenlemesi ile ilgili merak edilen sorular ve o soruların yanıtları...

EYT'lilere Bakan Bilgin'den son dakika şoku! İşte yaş sınırı ve o tarih...

EYT ne zaman çıkacak, şartları neler, kimleri kapsayacak sorularının yanıtları merakla araştırılıyor. Bakan Bilgin, konuyla ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte yaş sınırı ve o tarih...

Dyo Boya DYO markası için 75 milyon dolar ödeyecek

Dyo Boya Fabrikaları Ticaret A.Ş., Yaşar Holding'e lisans hakkı ödeyerek kullandığı markaları satın almak için harekete geçti. Durmuş Yaşar ve Oğulları markası için 75 milyon dolar ödenecek.

Milli Emlak'tan o ilde yüzde 20 indirim ve 8 taksitle 5 arsa satılıyor! 37 bin 735 TL'den başlayan fiyatlarla...

Yozgat Milli Emlak Müdürlüğü, Yozgat ili, Merkez ilçesi'nde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar ve o arsaların fiyatları...

Hüsnüoğulları Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüsnüoğulları Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Tefiye tarafından kuruldu.

Sarıoğulları İnşaat Otomotiv Tekstil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıoğulları İnşaat Otomotiv Tekstil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Özkan Can tarafından kuruldu.

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Sakallıoğulları Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sakallıoğulları Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Furkan Saka tarafından kuruldu.

Qussay ve Oğulları Emlak Turizm iletişim Haberi

Qussay ve Oğulları Emlak Turizm iletişim

Qussay ve Oğulları Emlak Turizm Taşımacılık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Qussay Hamoudeh tarafından kuruldu.

Qussay ve Oğulları Emlak Turizm Taşımacılık Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:

a.Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri,mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek;......ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Merkez Mah. Çiğdem Cad. No. 67/5...