16 / 05 / 2024

QVV Teknik Kontrol iletişim

QVV Teknik Kontrol iletişim

QVV Teknik Kontrol ve Gözetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Özel ve Rıza Bülent Gümüşel tarafından kuruldu.

Uzaktan kontrol edilebilen Bosch SMI4IMS60T Serie 4 yarı ankastre bulaşık makinesinin fiyatı belli oldu!

Bosch, ekstra sessiz mod ve uzaktan kontrol özelliklerinin bulunduğu SMI4IMS60T Serie 4 yarı ankastre bulaşık makinesini satışa çıkardı. Ürün için cazip bir fiyat belirleyen Bosch, ürüne ilişkin tüm detayları ve teknik özellikleri paylaştı.

Prize Teknik Kontrol Ve Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prize Teknik Kontrol Ve Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Betül Kasım tarafından kuruldu.

Ay Ölçüm Ve Teknik Kontrol Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ay Ölçüm Ve Teknik Kontrol Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 40 bin TL sermaye bedeli ile Abdurahman Demir tarafından kuruldu.

Altek Grup Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Ve Teknik Kontrol Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Altek Grup Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Ve Teknik Kontrol Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Tekbaş tarafından kuruldu.

QVV Teknik Kontrol ve Gözetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

QVV Teknik Kontrol ve Gözetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Özel ve Rıza Bülent Gümüşel tarafından kuruldu.

Testplus Teknik Kontrol ve Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Testplus Teknik Kontrol ve Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de kuruldu.

Teknik İsg Periyodik Kontrol Ve Ölçüm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Teknik İsg Periyodik Kontrol Ve Ölçüm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serdal Kapısız tarafından kuruldu.

Agfo Teknik Kontrol Ve Belgelendirme Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Agfo Teknik Kontrol Ve Belgelendirme Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Gürkan Kara ve Esra Kara ortaklığında kuruldu. 

Faraday Teknik Kontrol Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faraday Teknik Kontrol Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Semih Şentürk ve Halil Topbaştekin imzasıyla kuruldu.

3. Havalimanı Kontrol Kulesi'nin temeli 26 Ekim'de atılıyor!

Lale çiçeğinden esinlenerek tasarlanan Hava Trafik Kontrol Kulesi ve Teknik Binası'nın temeli 26 Ekim'de Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan ve IGA yöneticilerinin katılacağı törenle atılacak.

Türcert Teknik Kontrol ve Belgelendirme Anonim Şirketi kuruldu!

Türcert Teknik Kontrol ve Belgelendirme Anonim Şirketi, Hasan Kutlu Yönetim Kurulu Üyeliği' nde 50 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Güngören, Sanayi Mahallesi' nde kuruldu.

MOS Periyodik Teknik Kontrol ve Kalibrasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MOS Periyodik Teknik Kontrol ve Kalibrasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Kartal'da, Özgür Selçuk ve Mesut Özdemir ortaklığında kuruldu.

Atatürk Havalimanı'nda teknik arıza!

Hava trafik yönetim kaynaklarının sistematik modernizasyonunu sağlayacak Smart Projesi'ne geçiş esnasında hava trafik kontrol ünitelerinde sabah saatlerinde teknik arıza oluştu, arızanın giderilmesiyle sistem normale döndü

QVV Teknik Kontrol iletişim Haberi

QVV Teknik Kontrol iletişim

QVV Teknik Kontrol ve Gözetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Özel ve Rıza Bülent Gümüşel tarafından kuruldu.

QVV Teknik Kontrol ve Gözetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi konusu:
1 .Endüstri, kimya, plastik ve gıda sektörlerinin ve söz konusu sektörde bulunan firmaların ve faaliyet konusu malzemelerinin gözetim ve denetimi, her türlü malzemelerin (imal veya ihraç edilmiş ) tahribatlı ve tahribatsız testleri, laboratuvar ortamımdaki testlerin yapılması Söz konusu sektörlerdeki firmaların gözetim, denetim ve belgelendirilmesi, 2.Endüstri alanındaki her türlü çelik malzemenin; boru, profil, rulo sac, plaka sac, bağlantı elemanlarının, (fittings) ve sektörün kullandığı her türlü makine ve makine ünitesinin, imalatı, ithalatı ve ihracatı, dahili ticareti, araştırma ve geliştirme çalışmaları. 3.Yurt içi ve Yurt dışındaki tüm sektörlerde kullanılan...