05 / 05 / 2024

Radisson Blu ataköy istanbul otel

Radisson Blu ataköy istanbul otel

Yönünü inovasyon ve tasarıma göre belirleyen ikonik otel markası Radisson Blu, İstanbul’daki yedinci oteli olan Radisson Blu Hotel, İstanbul Ataköy’ün açıldığını duyurdu.

Radisson Blu EMEA portföyüne 16 yeni tesis ekledi!

Avrupa'nın en büyük lüks markası konumunda yer alan Radisson Hotel Group'a bağlı Radisson Blu 2021 yılı ilk çeyreğinde portföyüne eklenen 2 binden fazla oda ve 16 yeni tesis ekledi.

Atakan Altuğ, Radisson Blu Hotel Vadistanbul’un Genel Müdürü oldu!

İstanbul’un yeni iş ve yaşam merkezi olarak Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul bünyesinde yer alan 5 yıldızlı Radisson Blu Hotel’e, Genel Müdür olarak Atakan Altuğ atandı.

Radisson Blu, Batışehir’de kapılarını açtı!

Yönünü inovasyon ve tasarıma göre belirleyen ikonik otel markası Radisson Blu, Türkiye’deki ilk rezidans yatırımı Ege Yapı’nın İstanbul Bağcılar’da inşa ettiği ödüllü Batışehir projesinde açıldı.

Diyarbakır Radisson Blu Hotel açıldı!

Meya Otelcilik Turizm AŞ tarafından Diyarbakır’da Radisson Blu Hotel’i hizmete açıldı. Yapımı 3,5 yıl süren otel için 25 milyon dolar açıldı.

Radisson Blu Kayseri sömestr döneminde doldu!

Kayseri şehir merkezinde yer alan Radisson Blu Kayseri, şehrin en yeni 5 yıldızlı oteli olarak son yıllarda kayakçıların gözdesi haline geldi.

Radisson Blu Ottomare Hotel Ataköy açıldı!

Üst segment otel markaları arasında İstanbul’da en çok otele sahip olan otel zinciri Radisson Blu’nun en yeni üyesi Radisson Blu Ottomare Hotel Ataköy, 26 Mayıs’ta düzenlenen davetle resmi açılışını gerçekleştirdi.

Radisson Blu İstanbul’daki 7'nci otelini Ataköy’de açıyor!

Yönünü inovasyon ve tasarıma göre belirleyen ikonik otel markası Radisson Blu, İstanbul’daki yedinci oteli olan Radisson Blu Hotel, İstanbul Ataköy’ün açıldığını duyurdu.

Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir açılıyor!

EgeYapı Group'un Bağcılar'da hayata geçirdiği, Türkiye'nin örnek karma kullanım projelerinden Radisson Blu Residence İstanbul Batışehir hizmete açılıyor. Projenin 2016 yılının ikinci çeyreğinde misafirleriyle buluşması planlanıyor.

Radisson Blu Bosphorus Otel'de yangın!

Ortaköy'deki Radisson Blu Bosphorus Otel'de çıkan yangın paniğe neden oldu. Otelin mutfağında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü...

Radisson Blu Hotel Kayseri hizmete açıldı!

Dünya genelinde hızlı bir büyüme içerisinde olan Carlson Rezidor Hotel Group'a bağlı Radisson Blu markasının Kayseri'deki yeni oteli, "Radisson Blu Hotel Kayseri" hizmete açıldı...

Radisson Blu Hotel Kayseri açıldı!

Dünya genelinde hızlı bir büyüme içerisinde olan Carlson Rezidor Hotel Group’a bağlı olan Radisson Blu markasının Kayseri’deki oteli, “ Radisson Blu Hotel Kayseri ” açıldı.

Radisson Blu Hotel, Kayseri’de açıldı!

İstanbul’da Maslak Eclipse, Vadistanbul gibi çok özel projelerde imzası olan Artaş Grubu, Kayseri Park AVM’den sonra, şehirdeki ikinci büyük yatırımı Radisson Blu oteli, uluslararası zincirin Türkiye’deki onuncu oteli olarak Kayseri’de hizmete açtı.

Radisson Blu Hotel Kayseri'ye ilkleri getirdi!

Artaş Grubu'nun iştiraki olarak faaliyet gösteren Doruk Ticaret ve Yatırım, Kayseri'ye Radisson Blu Hotel ile büyük bir yatırım yaptı. Radisson Blu Hotel 50 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirildi.

Radisson Blu ataköy istanbul otel Haberi

Radisson Blu ataköy istanbul otel

Hem İstanbul’un cazibe merkezi olan tarihi yarımadaya hem de Atatürk Havalimanı’na ideal yakınlıkta konumlanan Radisson Blu Hotel, İstanbul Ataköy; misafirlerine Marmara Denizi’nin nefes kesen manzarasını sunuyor. Ayrıca otel, Ataköy Marina ve Bakırköy İDO iskelesine yürüme mesafesinde yer alıyor.


Rezidor Otel Grubu Orta Doğu ve Türkiye Bölge Başkanı Mark Willis, otelin açılışıyla ilgili “Radisson Blu, üst segment otel markaları arasında İstanbul’da en çok otele sahip olan otel zinciri. Türkiye’deki portföyümüze eklediğimiz en son otel olan Radisson Blu Hotel, İstanbul Ataköy ise ülke çapındaki büyüme hedeflerimizi taçlandıran en yeni otelimiz. Yakın gelecekte bunların yanına sekiz yeni otel, resort otel ve rezidans eklemeyi planlıyoruz.” dedi.


Otelde bir adet kral dairesi, 7 adet tek yatak odalı süit, 13 adet junior süit ve 12 adet business...