15 / 05 / 2024

raf park kiralama bedelleri

raf park kiralama bedelleri

İspark, tekne parklardaki yer talebinin artmasıyla harekete geçti. Tekne parklardaki yoğunluğa çözüm olarak raf park yapmayı hedefleyen İspark, raf park yapımına ilk olarak Kuruçeşme'de başlayacak...

Elmasburnu Tabiat Parkı için yeni ihale!

İstanbul Beykoz Riva'daki Elmasburnu Tabiat Parkı işletmesi için yeniden kiralama ihalesine çıkarıldı. Tabiat Parkı için geçtiğimiz Ocak ayında yapılan ihaleye katılım gerçekleşmemişti.

Gençlik Parkı için kira sertifikası ihraç edilecek!

Ankara’nın tarihi simgelerinden olan Gençlik Parkı, Hazine Varlık Kiralama Şirketi’ne devredildi. Şirket, parkın kiralama gelirlerine karşılık kira sertifikası (sukuk) çıkarıp ihraç edecek.

Gençlik Parkı Hazine Müsteşarlığı Varlık Kiralama Anonim Şirketi'ne devredildi!

Tarihi Gençlik Parkı’nın Hazine Müsteşarlığı Varlık Kiralama Anonim Şirketi'ne devredildiğini söyleyen Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin Başkanı Tezcan Karakuş Candan, “Ankara’nın kamusal alanlarını, seçimi kaybedeceklerini düşünerek Varlık Fonu’na devrettiklerini düşünüyoruz” dedi.

Büyükada Dilburnu Tabiat Parkı kiralama ihalesi 25 Aralık'ta!

İstanbul Büyükada Dilburnu Tabiat Parkı işletmeciliğini kiraya vermek için yapılacak ihale 25 Aralık'ta gerçekleştirilecek...

Onur Park Life İstanbul 3. etapta hastane inşa edilecek!

Onur Park Life İstanbul'un üçüncü etapta bir de hastane inşa edilmesi planlanıyormuş. Firma buranın işletmesini bir hastane zincirine verecekmiş. Kiralama için hastane gruplarıyla görüşmelere başlanmış... 

Gölcük Tabiat Parkı ihalesi bugün!

Gölcük Tabiat Parkı için ihale bugün saat 14.30'da yapılacak. 500 bin kişinin ziyaret ettiği, milyonlarca kişinin fotoğraf çektirdiği o evin bulunduğu Gölcük Tabiat Parkı için nefesler tutuldu.

Çankaya Belediyesi Maltepe Park AVM'yi kiraya veriyor!

Çankaya Maltepe Park AVM, Çankaya Belediyesi tarafından 10 yıllığına kiraya veriliyor. kiralama ihalesi 21 Eylül tarihinde saat 14:00'te gerçekleşecek..

Akyaka Park AVM'de kiralama TL ile olacak!

Akyaka Park AVM bundan sonra Türk lirası kiralama sistemi ile çalışacak. Tüm kira ve kira ile ilgili ödemelerin Türk lirası ile yapılması 1 Ocak 2017 itibarıyla başlayacak.

TeknoVinç kiralama parkını büyüttü!

TeknoVinç, piyasanın talebi üzerine yeni bir yatırım yaparak kiralama filosunu genişletti. TeknoVinç, toplam 20 adet Potain kule vinci filosuna ekleyerek makine sayısını 200’e çıkardı.

Tekirova Tabiat Parkı Türkiye'nin 206'ıncı tabiat parkı oldu!

Koruma statüsü getirilen Tekirova Tabiat Parkı, kızılçam ormanı, maki bitki örtüsü, zengin flora ve faunasıyla sportif olta balıkçılığı, çadırlı kamp, tabiat yürüyüşü, tabiat fotoğrafçılığı gibi etkinliklere de ev sahipliği yapıyor

Park Afyon AVM ne zaman açılacak?

KONSEPT geliştirme, kiralama ve uzun dönemli yönetim hizmetlerinin ECE Türkiye tarafından üstlenildiği, Afyon Girişim'in hayata geçirdiği alışveriş merkezi 'Park Afyon', 18 ay süren inşaatın ardından bugün hizmete açılıyor.

Park Afyon AVM yarın açılacak!

Konsept geliştirme, kiralama ve uzun dönemli yönetim hizmetlerinin ECE Türkiye tarafından üstlenildiği, Afyon Girişim A.Ş.’nin 120 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği ‘Park Afyon’, 18 ay süren inşaatın ardından yarın açılacak.

Tekzen Ceylan Karavil Park AVM'de mağaza açtı!

Bölgenin en büyük Tekzen mağazası, Karavil Grup ve Ceylan Grup ortaklığında hayata geçen kiralama ve yönetimi Bilfınger Real Estate Türkiye tarafından yapılan Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezinde açıldı.

raf park kiralama bedelleri Haberi

raf park kiralama bedelleri

İspark, tekne sahipleri için tekne parkların yanı sıra şimdi de raf park sistemine geçiyor. Boğaz’daki yer talebinin artırması ile harekete geçen İspark'ın hayata geçireceği raf parklara küçük ve orta boy tekneler park edebilecek. 


İspark İstinye ve Tarabya'da açtığı tekne parklara kapasitenin üstünde talep gelmesiyle 50 milyon liralık yatırımla Bebek, Beykoz, Kuruçeşme, Paşabahçe'de toplam 810 yat kapasiteli tekne park yapacak. Ancak bunun da yetersiz olabileceği düşünelerek yeni sistemi de devreye sokacak. 



Yer talebinin artması üzerine yapılacak olan raf park sistemi, Boğaz’da ilk kez hayata geçirilecek. Raf park sistemi ilk olarak Kuruçeşme'de 150 tekne kapasiteli olarak uygulanacak. Avrupa, Amerika ve Kanada'da kullanılan raf park sistemi ile tekneler su yüzeyinde kalmadıkları için yıllık bakım masrafları da azalmış olacak. 




Raf parklarda tekneler aylık, 3...