21 / 05 / 2024

Rafet Duran

Rafet Duran

Kaim Dekorasyon İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yunus Özbaysar, Rafet Duran, Ahmet Birsen, Hasan Yoldaş, Ömer Özbaysar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Ziya Yılmaz ve Rafet Yılmaz 73.4 milyon TL'ye yeni şirket kurdu!

Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz ve Dap Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rafet Yılmaz 73.4 milyon TL'ye yeni şirket kurdu. Dap Emlak Yatırım A.Ş. Maltepe'de kuruldu. İşte ayrıntılar...

Dem Duran Mimarlık Ve İç Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Dem Duran Mimarlık Ve İç Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Sultangazi’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Davut Ekinci ve Muhammed Fatih Duran ortaklığında kuruldu.

Duran Proje Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duran Proje Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Harun Duran ve Tacettin Duran ortaklığında kuruldu.

Boşta duran telefonlar için kritik karar: IMEI havuzundan çıkartılarak siyah listeye alınacak!

resmi Gazete'nin bugünkü sayısında sinyal alınamayan telefonlar için kritik karar alındı. Bir yıl boyunca kesintisiz sinyal alınmayan boşta duran telefonlar IMEI havuzundan çıkartılıp siyah listeye alınacak. İşte detaylar...

Ekrem İmamoğlu: Duran metro hatlarının maliyeti 11 milyar TL!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, duran metro hatları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Oğuz Kırkgöz'ün acı günü! Babası Mustafa Rafet Kırkgöz vefat etti!

ENKA İnşaat İcra Kurulu Üyelerinden Oğuz Kırkgöz'ün babası Mustafa Rafet Kırkgöz hayatını kaybetti. 

Rafet Bostan Turizm Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Rafet Bostan Turizm Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Bostan, Adnan Bostan ve Erol Bostan ortaklığında kuruldu.

İstanbul'daki duran metro inşaatları için nasıl kredi alındı?

Gazeteci Fatih Altaylı İstanbul'da duran metro inşaatlarının devam etmesi için alınan kredi meselesini tüm boyutları ile aktardı..

Konya Selçuklu'da inşaatı duran TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündeminde!

Konya ili Selçuklu ilçesinde inşaatı duran TOKİ konutlarının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Peker GYO'dan maddi duran varlık alımı açıklaması!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) maddi duran varlık alımı hakkında açıklama yaptı.

Yeşil GYO'dan maddi duran varlık satışı açıklaması!

Yeşil GYO maddi duran varlık satışının önemli nitelikte işlem olması nedeniyle ayrılma hakkı işleminin doğması hakkında açıklama yaptı...

Kemal Duran kimdir?

Kemal Duran İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürü oldu.  Peki Kemal Duran kimdir? Kemal Duran hangi işlerde görev aldı?

Kemal Duran İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürü oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 21 yıllık Deprem ve Zemin İnceleme Müdürü Mahmut Baş, görevden alındı. Mahmut Baş'ın yerine, aynı müdürlükte görevli Kemal Duran atandı.

Rafet Duran Haberi

Rafet Duran

Kaim Dekorasyon İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yunus Özbaysar, Rafet Duran, Ahmet Birsen, Hasan Yoldaş, Ömer Özbaysar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Mart'ta kuruldu. 


Kaim Dekorasyon İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin kuruluş maksadı konusu ve yetkileri aşağıda gösterilmiş olup amaç ve konusu ile ilgili her türlü taşınır taşınmaz malları ve bunlara ilişkin hakları edinmekişletmek, kiralamak kiralamaya vermek tapuya şerh verdirmek gereğince satın almak ve satmak başkalarına ait taşınır ve taşınmaz malları üzerinde şirket yararına  ve her türlü rehin hakkı kurmak ve bunları tescil ve şerh ettirmek. Şirket amaç ve konusu ile ilgili olmak üzere taşınır ve taşınmaz satış vaadi sözleşmesi yapmak ve bunları tapu kütüğüne şerh  ettirmek haklarına sahiptir. Şirket lehine...