05 / 05 / 2024

Rafet Özsoy hayatı

Rafet Özsoy hayatı

İstanbul Küçükçamlıca'daki Şahsuvaroğlu Villaları'nda İşadamı Rafet Özsoy, vuruldu. Peki, Rafet Özsoy kimdir? Rafet Özsoy hangi firmanın yönetimindeydi? İşte Rafet Özsoy..

Oğuz Kırkgöz'ün acı günü! Babası Mustafa Rafet Kırkgöz vefat etti!

ENKA İnşaat İcra Kurulu Üyelerinden Oğuz Kırkgöz'ün babası Mustafa Rafet Kırkgöz hayatını kaybetti. 

İşadamı Rafet Özsoy'un katil zanlısı tutuklandı!

İş adamı Rafet Özsoy'u Üsküdar'daki ofisinde silahla öldürdüğü iddia edilen Necati Y, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Savcılık, ifadesinin ardından Necati Y'yi tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk etti.

İşadamı Rafet Özsoy son yolculuğuna uğurlandı!

Üsküdar'daki ofisinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden iş adamı Rafet Özsoy'un cenazesi İstanbul'da defnedildi. Özsoy'un ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Rafet Özsoy kimdir?

İstanbul Küçükçamlıca'daki Şahsuvaroğlu Villaları'nda İşadamı Rafet Özsoy, vuruldu. Peki, Rafet Özsoy kimdir? Rafet Özsoy hangi firmanın yönetimindeydi? İşte Rafet Özsoy..

İşadamı Rafet Özsoy vuruldu!

İstanbul Küçükçamlıca'daki Şahsuvaroğlu Villaları'nda İşadamı Rafet Özsoy, vuruldu.. Özsoy, yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Rafet Özsoy, 2009 yılında Atatürk Kültür Merkezi'nin yenilenme ihalesini kazanan Özsoy İnşaat'ın başında bulunuyor.

Özsoylar Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özsoylar Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Anonim Şirketi, Rafet Özsoy Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 20 Ekim'de Ümraniye, İnkilap Mahallesi, Küçüksu Caddesi'nde kuruldu.

Hayat Tepe Evleri'nde 186 bin TL'ye! 4 ödeme seçeneği!

Bayrampaşa'da yükselen Hayat Tepe Evleri projesinde 1+1 daireler 186 bin TL'den başlıyor. Projede 4 farklı ödeme seçeneği konut alıcılarına sunuluyor...

Ukra Hayat Ispartakule arsasının havadan görüntüleri!

Ispartakule'de yer alan Ukra Hayat projesinin arsası www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Filli Boya Design Soul dergisi yayın hayatına başlıyor!

Rengin hayata dokunan her alanından içerik sunacak olan Filli Boya Design Soul Dergisi iPad, iPhone ve Android cihazlar üzerinden yayın hayatına başlıyor

Başakşehir Ünsal Yapı Hayat Park Konakları'nda 800 bin TL'ye!

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Hayat Park Konakları'nda dairelerin fiyatları 650 bin TL'den başlayıp, 800 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projede konut kredisi kullanılıyor...

Özak GYO Hayat Tepe projesinde inşaat başladı!

Özak GYO, Bayrampaşa'daki Hayat Tepe projesi için inşaat ruhsatı alındı ve inşaat faaliyet aşamasına geçildi...

İnanlar Terrace Hayat Sarıyer'de hayata geçirilecek!

İnanlar İnşaat'ın "Terrace" ismiyle hayata geçirdiği konut projelerine Sarıyer'de Terrace Hayat projesi ekleniyor. Terrace Hayat projesi 2013 yılı içerisinde başlıyor...

Terrace Hayat projesi 2013'te Sarıyer'de yükselecek!

İnanlar İnşaat'ın Sarıyer'de hayata geçirdiği Terrace Hayat projesi 2013 yılı içerisinde diğer yeni proje olan Terrace Vadi'den hemen sonra tanıtılacak...

Rafet Özsoy hayatı Haberi

Rafet Özsoy hayatı

Rafet Özsoy, İstanbul Küçükçamlıca'daki Şahsuvaroğlu Villaları'nda vuruldu.


Rafet Özsoy, Özsoy İnşaat'ın başında bulunuyor. Özsoy İnşaat, 2009 yılında Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) yenilenme ihalesini kazanmıştı.


Özsoy İnşaat’ın kökleri 1948 yılında baba Ahmet Özsoy’un Safranbolu’ya katırlarla nakliyesini yaptığı yumurta ve pestil ticaretiyle başladı.

1960’larda zahire ve bakkaliyecilik, karayolu nakliyeciliği 1970’lerde ağaç sanayiinde imalatçılık ve inşaat taahhüt işleri başladı.


Özsoy İnşaat..

ÖZSOY ticarete 1948 yılında baba Ahmet ÖZSOY'un Safranbolu'ya katırlarla nakliyesini yaptığı yumurta ve pestil işi ile başlamıştır.


BARTIN' da; 1960 – 1970 yılları arasında zahire ve bakkaliyecilik, karayolu nakliyeciliği, 1970-1980 yılları arasında ağaç sanayinde imalatçılık ve toptan kereste ticareti, inşaat taahhüt işleriyle ivme kazanan ticari faaliyetler 1980'de vefat eden baba Ahmet ÖZSOY' dan sonra 1987'ye kadar duraklamıştır.


1987'de kurumsallaşmanın ilk adımları atılarak tüm ticari faaliyetler önce kollektif...