24 / 05 / 2024

Rafet Özsoyun katili

Rafet Özsoyun katili

İş adamı Rafet Özsoy'u Üsküdar'daki ofisinde silahla öldürdüğü iddia edilen Necati Y, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Savcılık, ifadesinin ardından Necati Y'yi tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk etti.

Arsa fiyatları katlandı! Yabancı ve gurbetçiler durmadan arsa alıyor!

Geçen sene ilk defa arsa ve tarla satışları konutu geçti. Yerlilerin yanı sıra yabancı ve gurbetçiler de arsa alımlarını hızlandırdı. Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan geçen sene arsa alan kişilerin yüzde 10'unu gurbetçilerin oluşturduğunu belirtti.

Ziya Yılmaz ve Rafet Yılmaz 73.4 milyon TL'ye yeni şirket kurdu!

Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz ve Dap Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rafet Yılmaz 73.4 milyon TL'ye yeni şirket kurdu. Dap Emlak Yatırım A.Ş. Maltepe'de kuruldu. İşte ayrıntılar...

Dap Emlak Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dap Emlak Yatırım Anonim Şirketi Maltepe'de 73 milyon 428 bin 379 TL sermaye bedeli ile Ziya Yılmaz ve Rafet Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Özyurt Teknik İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyurt Teknik İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Atila Özyurt ve Rafet Özyurt ortaklığında kuruldu.

Amiral gemisi katili OnePlus 11 çıktı! İşte fiyatı ve özellikleri... 05 Ocak 2023 fiyat listesi

Çinli telefon üreticilerinin merakla beklenen OnePlus 11 serisi sonunda tanıtıldı. Tam bir fiyat performans ürünü olan OnePlus 11'in özellikleri ve fiyatı heyecanla bekleniyordu. Peki OnePlus 11'in fiyatı ve özellikleri nedir? Detaylar haberimizde...

Hamdibey Sebat Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamdibey Sebat Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Rafet Yılmaz tarafından kuruldu.

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Şirketi Küçükmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel ve  Rafet Orhan tarafından kuruldu.

Yeşilvadi Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  1  milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel  ve Rafet Orhan tarafından kuruldu.

Shiba Coin'de büyük yükseliş!

Dogecoin'in katili şeklinde çıkarılan Shiba Inu sert yükseliş gösteriyor. Aylardır yatırımcısına zarar ettiren Shiba'daki yükseliş hareketi yeni umutlar da doğurdu.

Oğuz Kırkgöz'ün acı günü! Babası Mustafa Rafet Kırkgöz vefat etti!

ENKA İnşaat İcra Kurulu Üyelerinden Oğuz Kırkgöz'ün babası Mustafa Rafet Kırkgöz hayatını kaybetti. 

Kaş’taki kaçak otel meclis gündeminde!

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Antalya Kaş'ta Çukurbağ Yarımadasında 3’üncü derece doğal sit alanı olan Hidayet Koyu’ndaki kaçak otel ve plaj işletmesini verdiği soru önergesi ile TBMM gündemine götürdü. 

Antalya Kaş'taki kaçak otel Meclis gündeminde!

Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu, Kaş’ın 3’üncü derece doğal sit alanı olan Hidayet Koyu’ndaki kaçak otel ve plaj tesislerine ilişkin yıkım kararı aldı. Alınan yıkım kararına karşı otelin hâlâ faaliyet gösterdiğini kaydeden CHP'li vekil Rafet Zeybek, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Rafet Bostan Turizm Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Rafet Bostan Turizm Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Bostan, Adnan Bostan ve Erol Bostan ortaklığında kuruldu.

Rafet Özsoyun katili Haberi

Rafet Özsoyun katili

İş adamı Rafet Özsoy'u Üsküdar'daki ofisinde silahla öldürdüğü iddia edilen Necati Y, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Anadolu Adalet Sarayına sevk edilen Necati Y, nöbetçi savcıya ifade verdi.


Savcılık, ifadesinin ardından Necati Y'yi tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk etti.


Necati Y, çıkarıldığı 1. Sulh Ceza Hakimliğince "kasten öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.


İş adamı Rafet Özsoy, Küçük Çamlıca Şahlanoğullar Sitesi'ndeki iş yerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirmiş, olayla ilgili Necati Y, gözaltına alınmıştı.


AA




Haber Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


İstanbul Küçiikçamlıca Mahallesi'ndeki Şahlanoğlu Çamlıca Villaları içerinde bulunan Özsoy İnşaatın Holding Binası'nda önceki gün İşadamı Rafet Özsoy'u öldüren Necati Y. adliyeye sevkedildi. Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sağlık muayenesine götürülürken üzerine çelik yelek giydirildiği dikkat çeken Necati Y.'nin ifadesinde, "Rafet Özsoy'dan...