19 / 05 / 2024

rafet vergili karabük projeleri

rafet vergili karabük projeleri

Karabük’de bir ilki yaparak 5 mahalleyi birbirine bağlayan yaya köprüsünü vatandaşın hizmetine sunan Karabük Belediye Başkanı ve MHP adayı Rafet Vergili, şimdi de Karabük ile Safranbolu'yu bağlayan Kanyonpark Boğaz Köprüsü Projesi'ni tanıttı...

Karabük Soğuksu'da kentsel dönüşüm başladı!

Karabük Belediye Başkanı ve MHP Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, seçim çalışmaları kapsamında hayata geçireceği projelerini açıkladı.

Karabük Kanyon Köprü 3 Nisan'da açılıyor!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin vizyon projelerinden biri olan Kanyon Köprü 3 Nisan'da vatandaşların hizmetine açılıyor.

Karabük Belediye Meclisi 1 Mart'ta toplanacak!

Karabük Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantısı Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili başkanlığında yapıldı. Meclis bir sonraki toplantısını 1 Mart Çarşamba günü gerçekleştirecek.

Karabük Kanyon Köprüsü'nde inşaatında sona gelindi!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, kanyon köprü inşaatında son rötuşların yapıldığını bildirdi.

Karabük Soğuksu'da TOKİ parkı açıldı!

Karabük Belediyesi tarafından Soğuksu Mahallesine yapılan Soğuksu TOKİ Parkı'nın açılışı yapıldı. Açılış töreninde konuşan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, göreve geldikten sonra 7 yıl içerisinde Karabük'ün şeklini ellerinden geldiğince değiştirmeye çalıştıklarını söyledi.

Karabük'e 240 milyonluk raylı sistem geliyor!

KARABÜK Belediye Başkanı Rafet Vergili, kentte kurmayı düşündükleri ve 240 milyon TL’ye mal olacak raylı sistem için proje çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Karabük Ergenekon Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi örnek olacak!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Ergenekon Mahallesi'indeki merkezin çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Vergili, Ergenekon Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi'nin önemli bir örnek teşkil ettiğini söyledi.

Karabük Kartaltepe Sosyal Yaşam Merkezi hizmete açıldı!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin her mahalleye bir Sosyal Yaşam Merkezi projesi kapsamında 21. Sosyal Yaşam Merkezi, Kartaltepe Mahallesinde düzenlenen törenle açıldı.

Karabük Çerçiler Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

KARABÜK'te, Çerçiler Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli törenle atıldı. Karabük Belediyesi tarafından kentte 21.'si yaptırılacak yaşam merkezinin temel atma törenine Belediye Başkanı Rafet Vergili, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı

Karabük Belediyesi'nden 'Her Mahalleye Çocuk Parkı' projesi!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, "Her Mahalleye Çocuk Parkı" projesi kapsamında Ergenekon Mahallesi'nde park yapımına başlandığını bildirdi. Vergili, gazetecilere yaptığı açıklamada, çocuk parklarına büyük önem verdiklerini belirtti.

Karabük'te tepedeki mahalleye asansör!

Karabük Belediyesi tarafından yüksek kesimlerdeki mahallelere ulaşım için yapılan asansörlere yenileri eklendi. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, "Özellikle yaşlı vatandaşlarımızın çilesi sona erdi" açıklamasını yaptı.

Karabük'te yaşam kompleksi inşaatı hızla ilerliyor!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, ilk defa yapılacak olan Yaşam Kompleksi projesinin hem ticari bakımdan hem de sosyal aktivite bakımından kente çok önemli katlı sağlayacağını söyledi.

Rafet Vergili'den hastane sözü!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili yıkılan Beşbinevler Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin önünde basın açıklaması yaparak, "Hükümette olursak, söz veriyorum burası yine Hastane olacak" dedi.

rafet vergili karabük projeleri Haberi

rafet vergili karabük projeleri


Karabük’de bir ilki yaparak 5 mahalleyi birbirine bağlayan yaya köprüsünü vatandaşın hizmetine sunan Karabük Belediye Başkanı ve MHP adayı Rafet Vergili, şimdi de Karabük merkez ile turizmin gözde ilçesi Safranbolu ilçesini birbirine bağlayan Kanyonpark Boğaz Köprüsü Projesi'ni vatandaşın beğenisine sundu.


Yaptığı yatırım ve projelerle dikkatleri üzerine çeken MHP’li Karabük Belediyesi, geçtiğimiz aylarda Şirinevler Mahallesi ile Esentepe Mahallesi arasına yaptığı yaya köprüsü ile 5 mahalleyi birbirine bağlamıştı. 6 ay önce de şehir merkezinin içinden geçen ırmağın ayırdığı Öğlebeli Mahallesi'ni merkeze bağlayan köprüyü yaparak mahalle halkını 5 dakikada şehir merkezine ulaşabilir hale getirdi. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, şimdide Karabük ile Safranbolu arasına yapacağı Kanyonpark Boğaz Köprüsü Projesi ile iki gözde şehri birbirine bağlayacak. Böylece Karabük’ten Safranbolu ilçesine 5-6 dakikada yürüyerek geçilmiş...