16 / 05 / 2024

Rafet Zeybek kimdir

Rafet Zeybek kimdir

Bakanlığın kiralık olarak kullandığı bina sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kaş’taki kaçak otel meclis gündeminde!

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Antalya Kaş'ta Çukurbağ Yarımadasında 3’üncü derece doğal sit alanı olan Hidayet Koyu’ndaki kaçak otel ve plaj işletmesini verdiği soru önergesi ile TBMM gündemine götürdü. 

Antalya Kaş'taki kaçak otel Meclis gündeminde!

Antalya Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu, Kaş’ın 3’üncü derece doğal sit alanı olan Hidayet Koyu’ndaki kaçak otel ve plaj tesislerine ilişkin yıkım kararı aldı. Alınan yıkım kararına karşı otelin hâlâ faaliyet gösterdiğini kaydeden CHP'li vekil Rafet Zeybek, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Antalya Havalimanı'nın kapasite artırma ve işletme ihalesinin iptali meclise taşındı! 

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan'ın, ihalenin ne gerekçeyle iptal edildiğini, iptal sürecine kadar kaç firmanın teklif verdiğini ve bu firmaların hangileri olduğunu açıklamasını talep etti... 

Antalya'da TOKİ'nin imar planını değiştirdiği alan meclis gündeminde!

Antalya'daki bir kentsel ve bölgesel spor alanının ticaret ve turizm alanına dönüştürülmesine ilişkin yazılı soru önergesi hazırlandı. CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, konuyu meclis gündemine taşıdı...

Kaş'ta imar barışı ile kaçak yapı inşa edildiği iddiası mecliste!

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Antalya'nın Kaş İlçesi'nde imar barışı gerekçesiyle birçok kaçak yapı inşa edildiği iddiasını meclis gündemine taşıdı...

Mehmet Zeybek kimdir?

Mehmet Zeybek, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti'den Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mehmet Zeybek kimdir? Mehmet Zeybek bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Nihat Zeybekci kimdir?

Ekonomi Bakanı olarak hizmet veren Nihat Zeybekci, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Nihat Zeybekçi kimdir?

Rafet Özsoy kimdir?

İstanbul Küçükçamlıca'daki Şahsuvaroğlu Villaları'nda İşadamı Rafet Özsoy, vuruldu. Peki, Rafet Özsoy kimdir? Rafet Özsoy hangi firmanın yönetimindeydi? İşte Rafet Özsoy..

Rafet Vergili kimdir?

MHP Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili kimdir? Rafet Vergili, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili'nin biyografisi bu haberde...

Nihat Zeybekci kimdir?

Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı yeni kabinede Ekonomi Bakanlığı görevine getirilen Nihat Zeybekci kimdir? Yeni Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Nihat Zeybekci...

Tümerkan İbiş kimdir?

Gedizler Yapı A.Ş. Ev're Konut Projesi Proje Müdürü olan Tümerkan İbiş kimdir? Ünlü müzisyen İzzet Öz’ün evini restore eden isim olan Tümerkan İbiş hangi işlere imza attı?

Mehmet Torun kimdir?

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Torunlar Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torun kimdir? Torunlar GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Torun'un iş hayatına dair merak ettikleriniz bu haberde...

Raif Ali Dinçkök kimdir?

Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök, inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl atıldı? Raif Ali Dinçkök hangi işlere imza attı?

Rafet Zeybek kimdir Haberi

Rafet Zeybek kimdir

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Bakanlığın kiralık olarak kullandığı bina sayısına ilişkin soru önergesi hazırladı. Zeybek, sorusunun Adalet Bakanı Abdülhamit Gül tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Zeybek, ''AKP döneminde artan kamu harcamaları nedeniyle kamuoyunda ''vergi mükelleflerinin vergileri nerelere harcanıyor'' sorusu her geçen gün daha da artmaktadır. Adalet Bakanlığı bünyesindeki birçok mahkeme binası ve araçların kiralık olduğu iddiası kamuoyu tarafından dikkatle takip edilmektedir'' diye konuştu.

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek'in soruları:
1- Adalet Bakanlığı tarafından kiralık olarak kullanılan bina sayısı nedir? Bu binalar hangi şehirlerde hangi amaçla kiralanmıştır?
2- Adalet Bakanlığı tarafından kiralık olarak kullanılan binalara son beş yıl içinde ödenen tutar nedir? Bu tutarın yıllara göre dağılımı nedir?
3- Adalet Bakanlığı ve bağlı kuruluşlar tarafından hizmet ve makam aracı olarak kiralık araç...