27 / 04 / 2024

Raffles İstanbul Zorlu Center

Raffles İstanbul Zorlu Center

Raffles İstanbul Zorlu Center, Raffles Rezidanlarını kullanıma sundu. Raffles İstanbul Genel Müdürü Hirt: "66 rezidansı günlük, aylık ve yıllık olarak kiralama opsiyonlarımız var" dedi.

Raffles İstanbul 2015’in en cool otelleri listesinde!

Raffles İstanbul Zorlu Center, son olarak Travel+Leisure Dergisi’nin Amerika edisyonu tarafından yılda bir kez yayınlanan “2015’in En Cool Otelleri” listesine seçildi.

Raffles İstanbul Zorlu Center 4 ayda 3 ödül aldı!

127 yıl önce kurulan dünyanın en lüks otel zincirlerinden Raffles, Türkiye'deki ilk otelini, geçtiğimiz Eylül ayında Zorlu Center'da açmıştı. Otel dört ayda üç ödül aldı..

Shelton Bodrum projesi satışa çıktı! Yeni proje!

Shelton Bodrum 30 bin metrekare alan üzerinde gerçekleştirdiği 104 villadan oluşan projesinin tanıtımını Raffles İstanbul’da gerçekleştirdi.

Aleyna Tilki, Zorlu Residence’dan ev bakıyor!

Aleyna Tilki, gayrimenkul yatırımlarını tam gaz sürdürüyor. 21 yaşında olan genç ünlü popçu, şimdilerde yeni bir konut arıyor. Tilki, İstanbul'un zenginlerinin yanı sıra birçok ünlünün ikamet ettiği Zorlu'da ev arıyor. 

Besa İnşaat proje geliştirmek için Zorlu Center'den ofis tuttu!

Besa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Efe Bezci, İstanbul'un en prestijli projelerinden biri olan Zorlu Center'de büyük bir ofis tuttu. Yakın zamanda işleri İstanbul'daki ofisinden yönetecek.

Zorlu Center'da bir kafenin çatısı çöktü! 

İstanbul Zincirlikuyu'da bulunan Zorlu Center'da bir kafenin çatısı çöktü. Bilinmeyen bir nedenle çöken çatı, kafedeki müşterilerin yaralanmasına sebep oldu...

Zorlu Center'de 8 milyon TL'ye icradan satılık rezidans!

İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Ortaköy Mahallesi, 30 ada, 165 parselde kayıtlı olan Zorlu Center projesindeki 805 numaralı rezidans daire 8 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı...

Zorlu, Raffles'i satıyor mu?

El Faysal Holding'in CEO'su El Thani, geçen hafta konakladığı İstanbul Raffles Otel'i çok beğenmiş... Bunun üzerine Zorlu Grubu yöneticileriyle buluşup oteli almak için teklif vermiş...

Zorlu Center'a Hermes Creative Awards’tan ödül!

Zorlu Center, bu sene 22.’si düzenlenen Hermes Creative Awards’tan Çılgın Emojiler etkinliği ve Raffles Arcade projeleriyle 3 ödül birden aldı.

Raffles Residences kullanıma sunuldu!

Raffles İstanbul Zorlu Center, Raffles Rezidanlarını kullanıma sundu. Raffles İstanbul Genel Müdürü Hirt: "66 rezidansı günlük, aylık ve yıllık olarak kiralama opsiyonlarımız var" dedi.

Raffles Residences projesinin lansmanı 5 Mayıs'ta!

İstanbul’un önemli merkezlerinden biri haline gelen Raffles İstanbul Zorlu Center'da Raffles Residences projesi hayata geçiyor. Projenin tanıtım toplantısı 5 Mayıs Cuma günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Lombard Wharf Londra Projesi 25-26 Mart'ta İstanbul'da tanıtılacak!

Barratt London ve OXO Investments tarafından 25-26 Mart tarihlerinde Zorlu Center, Raffles İstanbul'da yapılacak lansmana Londra'da yatırım yapmak isteyenler katılabilecek.

Zorlu Gayrimenkul, dünyaya örnek olacak projeler üretecek!

Zorlu Gayrimenkul Genel Müdürü Didem Aydın, Zorlu Gayrimenkul’ün gelecek planlarından da söz ederek, İstanbul’a, Türkiye’ye ve dünyaya örnek olacak projeler üretmeyi hedeflediklerini söyledi.

Eataly, ikinci şubesini Bağdat Caddesi’nde açıyor!

İtalyan mutfağının Türkiye’deki temsilcisi Eataly, İstanbul Zorlu Center’dan sonra ikinci şubesini Bağdat Caddesi’nde açıyor. Dünyada 30 şubesi bulunan restoran zinciri 2013 yılında Türkiye pazarına girdi.

Fenerbahçeli Gregory Van der Wiel, Zorlu Center'a taşındı!

Fenerbahçe’nin Paris Saint Germain'den transer ettiği futbolcu Gregory Van der Wiel İstanbul'daki evini buldu. Bir süredir Zirncirlikuyu'daki bir otelde konaklayan ve ev arayan Hollandalı futbolcu, manken sevgilisi Rose Bertram isteği üzerine Zorlu Center'a taşındı.

Raffles İstanbul Zorlu Center Haberi

Raffles İstanbul Zorlu Center

Raffles İstanbul Zorlu Center, Raffles rezidanslarını kullanıma sundu.


Raffles İstanbul Zorlu Center'ın düzenlediği basın toplantısına Raffles İstanbul Genel Müdürü Christian Hirt katılırken, Raffles Residences, toplam 8 kata yayılmış 66 rezidans konukları ağırlamaya başladı. Rezidanslar, tek ve iki oda seçenekleri ile yerli ve yabancı konuklarını konaklama ihtiyaçlarına göre günlük, aylık veya yıllık olarak ağırlıyor.


 Uzun süreli iş seyahatleri sebebiyle İstanbul'da ikamet eden profesyoneller, diplomatik çevreler, İstanbul'da yaşayan ve rezidans rahatlığını yaşamak isteyenleri ve ev konforunda uzun tatil yapmak isteyen turistleri hedef kitlesi olarak gören Raffles Residences'ta 100-200 metrekare arasında değişen büyüklükleriyle 5 farklı rezidans tipi mevcut. 


Rezidans sakinleri kendileri için tasarlanmış ayrı bir girişi kullanabiliyor ve kalış süreleri boyunca en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş, sofistike Raffles hizmetlerinden faydalanabilmekte.


Tüm konuklar için sunulan ayrıcalıklı hizmetler...