04 / 05 / 2024

Ragıp Selçuk

Ragıp Selçuk

Pars Teknolojik Tasarım İnşaat ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Ayrıç, Ragıp Selçuk tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ocak 'ta kuruldu.

Ekonomist Selçuk Geçer'den uyarı! Ev alıp satacaklar dikkat etsin!

Ekonomist Selçuk Geçer, genel yaşam maliyetlerindeki artışların ve konut fiyatlarında yaşanan aşırı yükselişlere değinerek piyasadaki verilerin yeterince net olmadığını söyledi. İşte Selçuk Geçer'in o açıklamalar...

Yastık altında dolar yatırımı yapanlar pür dikkat bakın! Selçuk Geçer 11 gün sonra doların geleceği seviyeyi açıkladı

Dolarda başlayan yükseliş trendi yastık altında dolar birikim yapanları heyecanlandırdı. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken Ekonomist Selçuk Geçer, ekimde doların geleceği seviyeyi açıkladı.

Selçuk Geçer altını çizerek söyledi! Bu rakamı öpüp başınızın üstüne koyun! Seçim sonrasında dolar tam bu kadar olacak!

Dolar yorumları ile adını sıkça duyduğumu ünlü ekonomist Selçuk Geçer, seçimlerden sonra doların geleceği seviyeyi altını çizerek açıkladı. 

Dolar katlanıp artacak! Selçuk Geçer yatırımcıları o tarihe karşı uyardı!

Doların ne zaman artacağını düşünen yatırımcılar uzmanların yaptığı her açıklamayı ilgi ile takip ediyor. İşte ünlü ekonomist Selçuk Geçer’in yaptığı açıklama!

Dolar önümüzdeki hafta tam bu kadar olacak! Selçuk Geçer pat diye açıkladı! Dolar borcu olanlar dondu kaldı! Acil bakın

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yatırımcıların, dolar alıp satmak isteyen vatandaşların odağında olmaya devam ediyor. Herkes doların ne kadar olacağını merak ederken Selçuk Geçer pat diye açıkladı! Dolar önümüzdeki hafta tam bu kadar olacak! Dolar borcu olanlar dondu kaldı! Acil bakın.

Ekonomist Selçuk Geçer doların füze gibi fırlayacağı asıl tarihi açıkladı! Bu rakamı görenler çalmadan oynayacak!

Dolar yorumları ile piyasaları kasıp kavuran ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların füze gibi fırlayacağı asıl tarihi açıkladı! Bu rakamı görenler çalmadan oynayacak!

Yatırımcılar teyakkuzda! Selçuk Geçer şubat ayını işaret etti! Seçim öncesi ortalığı kasıp kavuracak!

Dolara dair ünlü ekonomist Selçuk Gezer'den korkutan senaryo. İşte dolar alacaklara uyarılar!

Ekonomist Selçuk Geçer doların kasıp kavuracağı tarihi açıkladı! Bu günler iyi günleriniz! Görenlerin dili tutulacak

Ekonomist Selçuk Geçer, doların kasıp kavuracağı tarihi açıkladı. ''Bu günler iyi günleriniz'' diyerek dolar için rakam verdi. Bu günler iyi günleriniz! Bu rakamı görenlerin dili tutulacak.

Selçuk Geçer doları olanı uyardı! Paranız su gibi akıp gidecek

Yaptığı açıklamalarla özellikle de yatırımcılar tarafından sık sık takip edilen Ekonomist Selçuk Geçer açıklamalarını dinlemeyen kişilerin pişman olacağını dile getirirken önerileri ve açıklamaları oldukça merak edildi.

Dolara yatırım yapanlar dikkat etsin! Selçuk geçer uyardı! Hemen bakıp, pozisyon alın!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolara yatırım yapanları uyardı! Selçuk Geçer'den beklenmeyen bu açıklama şok etkisi yarattı. İşte ayrıntılar...

Doları ince eleyip sık dokuyan adam Selçuk Geçer can alıcı tarihi açıkladı! Bugün değil ama çok yakın! Yandınız

Doları ince eleyip sık dokuyan adam Selçuk Geçer, doların yükseleceği can alıcı tarihi açıkladı. Herkes bugünü bekliyor ama asıl patlamanın olacağı tarih bugün değil. Selçuk Geçer, dolardaki asıl patlamayı açıklayıp rakam verdi. Dolarını satanlar yandınız...

Selçuk Geçer'den bomba dolar yorumu: 'Fırtını kapamızda'

Döviz kurları için ülkeyi felaketin beklediğini belirten Selçuk Geçer, doların artmasıyla birlikte vatandaşın büyük bir kayıp yaşayacağını dile getirdi.

Selçuk Geçer'den son uyarı... Herkes baksın! Dolar bu tarihte ortalığı kasıp kavuracak

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar için yatırımcıları son kez uyararak doların ortalığı kasıp kavuracağı zamanı açıkladı.  

Ragıp Selçuk Haberi

Ragıp Selçuk

Pars Teknolojik Tasarım İnşaat ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Ayrıç, Ragıp Selçuk tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta kuruldu. 


Pars Teknolojik Tasarım İnşaat ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Gayrimenkul niteliğinde olup her türlü ve vasıfta arsa arazi bina dair işyeri otel motel...satmak veya bunlar üzerinde proje alt ve üst yatırımları gerçekleştirerek satmakişletmek veya kiraya vermek.


Pars Teknolojik Tasarım İnşaat ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Başakşehir, İOSB Z. Gökalp Mahallesi, Atatürk Bulvarı, 2121 Sokak, Esenler Sanayi Sitesi 15....