08 / 05 / 2024

Selçuk Geçer doları olanı uyardı! Paranız su gibi akıp gidecek

Selçuk Geçer doları olanı uyardı! Paranız su gibi akıp gidecek

Yaptığı açıklamalarla özellikle de yatırımcılar tarafından sık sık takip edilen Ekonomist Selçuk Geçer açıklamalarını dinlemeyen kişilerin pişman olacağını dile getirirken önerileri ve açıklamaları oldukça merak edildi.



Hem dolar hem de borsa üzerine yaptığı analizlerle sık sık gündeme gelen ekonomi ve para piyasaları uzmanı Selçuk Geçer vatandaşlara ve özellikle de yatırımcılara kritik bir uyarıda daha bulundu. Einde 100 dolar bile olsa döviz bulunduran vatandaşa seslenen Selçuk Geçer'in açıklamaları yatırımcılar arasında gündem oldu.

Yaptığı açıklamalar nedeniyle özellikle de yatırımcılar tarafından yakından takip edilen Ekonomist Selçuk Geçer açıklamalarını dinlemeyen vatandaşların pişman olacağını dile getirirken önerileri ve açıklamaları oldukça merak edildi. Dolara karşı diğer para birimlerinin daha hızlı yükselişe geçeceğini ifade eden Selçuk Geçer açıklamasında şunları söyledi...

SELÇUK GEÇER DOLARI OLANA SESLENDİ!

Selçuk Geçer doları olanı uyardı! Paranız su gibi akıp gidecek

Selçuk Geçer konuyla ilgili açıklamasında ''Dolar aşağıyı gösteriyor. Euro ve sterlin yukarıyı gösteriyor. Çünkü görünen o ki ABD’deki enflasyon frenlenmiş gibi. Önümüzdeki aylarda oluşabilecek olağanüstü durumları da bir şerh olarak kenarı koyuyorum” dedi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön