20 / 05 / 2024

Selçuk Geçer doları olanı uyardı! Paranız su gibi akıp gidecek

Selçuk Geçer doları olanı uyardı! Paranız su gibi akıp gidecek

Yaptığı açıklamalarla özellikle de yatırımcılar tarafından sık sık takip edilen Ekonomist Selçuk Geçer açıklamalarını dinlemeyen kişilerin pişman olacağını dile getirirken önerileri ve açıklamaları oldukça merak edildi.



Yeni yıl için yorumlarını son zamanlarda daha da sıklaştıran Ekonomist Selçuk Geçer piyasada sert rüzgarların eseceğini dile getirirken  "maalesef asgari ücretli ve emekliler için kötü bir haber'' yorumunda bulundu. Dolardaki yükselişin devam edeceğini belirten Selçuk Geçer daha fazla kazanmak isteyen vatandaşların şimdiden Sterlin ve Euro'ya yatırım yapmaları gerektiğini belirtti. 

YATIRIMLE İLGİLİ DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALARDA BULUNDU!

Selçuk Geçer doları olanı uyardı! Paranız su gibi akıp gidecek

Ekonomi ve yatırım anlamında yaptığı açıklamalarla gündem olan Ekonomist Selçuk Geçer'in yeni açıklaması milyonların ilgisini çekti. Yeni yılın gelmesiyle birlikte ekonomi yorumları daha sıkı takip edilirken özellikle de dolara yatırım yapan vatandaşların yatırımlarını hangi yöne yöneltmeleri gerektiği noktasında vatandaşlar kararsız kaldı. 

Selçuk Geçer emeklileri ve asgari ücretliyi kötü etkileyeceği düşünülen sert rüzgarlarla ilgili özellikle de doları olup daha fazlasını kazanmak isteyenlere seslendi. Yatırımının daha fazla geri dönmesini isteyen vatandaşlar için Geçer'in açıklamasında doların yükselişe devam edeceği fakat sterlin ve Euro da kazancın daha büyük olacağı belirtildi. 

Selçuk Geçer'in yorumlarını anında öğrenmek için kamugundemi.com haber sitesi bildirimlerini açmayı ve kamugundem.com haber sitesini sosyal medya üzerinden takip etmeyi unutmayınız. 

EDİTÖR NOTU: Bu haber 19 Aralık 2022 tarihinde saat 21.59'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.64 Türk Lirası, euro 19,78 Türk Lirası, altının gramı ise bin 71 Türk Lirası değerinde.

Selçuk Geçer dolar için uyardı! 21 gün sonra dolarda bunlar olacak

Erdoğan'dan flaş asgari ücret açıklaması!

Emekli zammı netleşmeye başladı! İşte emekli maaş tahminleri


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön