29 / 08 / 2024

rahmi geçer kimdir

rahmi geçer kimdir

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in talimatı ile Gönül Yolu ve Alibey Adasının eski ve yeni yollarının bir tarafına gidiş dönüş olmak üzere çift şeritli bisiklet yolu yapıldı.

Selçuk Geçer 'küçük kıyamet' için tarih verdi! Dolarda dudak uçuklatan tahmin

Merkez Bankası'nın faiz indirme kararının ardından doların ateşi harlanarak 18 TL'yi geçti. Piyasa uzmanı ve ekonomist Selçuk Geçer ise iç ve dış gelişmeleri ele alarak yaptığı değerlendirmede doların ne kadar olacağına ilişkin yeni tahminlerde bulundu.

'Kıyamet kopacak' diyen Selçuk Geçer, dolar ayı için eylül ayını işaret etti!

Doların kahini Selçuk Geçer, eylül ayını işaret ederek yatırımcılara tarihi uyarılarda bulundu. Dolardaki dalgalı seyir devam ederken, yatırımcılar eylül ayının akıbetini merak ediyor.

Selçuk Geçer'den dudak uçuklatan dolar yorumu! Görenlerin aklı çıkacak! Doların seviyelerini tek tek açıkladı

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dudak uçuklatan dolar yorumu geldi. Selçuk Geçer doların yükseleceği tarihi açıklayarak geleceği seviyeleri tek tek açıkladı.

Dolar alacaklar dikkat! Selçuk Geçer'den bomba tüyo geldi!

Türkiye'de beklentilerin bozulduğunu ifade eden Selçuk Geçer, "Döviz beklentileri yıl sonuna göre yükseliyor. Bunlar iyi beklentiler." dedi.

Altın yıl sonunda işte tam da bu kadar olacak! Her dediği tek tek tutan Selçuk Geçer'den son dakika tahmini! Hemen bakın

Yaptığı isabetli tahminlerle dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer altın ve dolarda neler olacağını duyurdu. İşte pek çok yatırımcının gözdesi olan altının yıl sonunda geleceği rakam...

Selçuk Geçer 'yatırım yapmayın' dedi. Dolar için rekor seviyeyi paylaştı!

Türkiye'de beklentilerin bozulduğunu ifade eden Selçuk Geçer, "Döviz beklentileri yıl sonuna göre yükseliyor. Bunlar iyi beklentiler." dedi.

“Sakın bozdurmayın” diyen Selçuk Geçer, dolar için tarih verdi!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den çarpıcı açıklamalar... Geçer para politikalarının böyle devam etmesi halinde dolar ve Türk lirası kurunun 4 kat artacağını iddia etti.

Dolar yıl sonunda o rakamı görecek! Tahminleri bir bir tutan Selçuk Geçer benden duyun dedi o rakamı verdi! Hemen bakın

Ekonomist Selçuk Geçer, konuk olduğu Youtube kanalında dolar kuru ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Tahminleri bir bir tutan Selçuk Geçer benden duyun dedi o rakamı verdi... Hemen bakın...

Selçuk Geçer ''Dolar için ilk 30 TL sonra 60 TL en son 70 TL seviyesine hazır olun'' Dolar gaza bastı geliyor

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar kuru için '' ilk 30 TL, sonra 60 TL en son 70 TL seviyelerine hazır olun'' diyerek yatırımcıları uyardı.

Dolarda kaçınılmaz son geliyor! Her dediği tek tek çıkan Selçuk Geçer son dakika uyarısı yaptı! Hemen bakın!

Yatırımcıların en çok takip ettiği Piyasa Uzmanları arasında yer alan Selçuk Geçer, dolar kuru ile ilgili son dakika uyarısı yaptı. İşte detaylar...

Dolar kahini Selçuk Geçer büyük krizin için tarih verdi! 'Dolar 60 TL olacak!'

Piyasalarda dalgalanmalar devam ederken, dolar ve altın tarafında yükseliş hızla devam ediyor. Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, para politikalarının devam etmesi durumunda Dolar/TL kurunun 4 katı artacağını söyledi.

Altın yıl sonunda işte tam da bu kadar olacak! Her dediği tek tek çıkan Selçuk Geçer'den son dakika tahmini! Hemen bakın

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Ekonomist Selçuk Geçer altın ve dolarda neler olacağını açıkladı. İşte altının yıl sonunda geleceği rakam...

Selçuk Geçer açıkladı! Dolar 35 TL'yi aşacak... İşte tarih

Doların 35 TL'yi aşacağını savunan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, büyük bir patlama beklediğini belirterek yatırımcılarla tarih paylaştı.

rahmi geçer kimdir Haberi

rahmi geçer kimdir

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in talimatı ile Gönül Yolu ve Alibey Adasının eski ve yeni yollarının bir tarafına gidiş dönüş olmak üzere çift şeritli bisiklet yolu yapıldı.

Edremit Körfezinde bir çok yeni projeyi hayata geçiren Ayvalık Belediyesi yine bir ilke imza atarak sadece bisikletlerin kullanabileceği bölünmüş bir yol yaptı.

Ayvalık Belediye Başkanlığı tarafından Alibey adası yeni ve eski yolda sıcak asfalt çalışmaları tamamlandı.

Asfalt çalışmalarının ardından Ayvalık Belediyesi Ayvalık’ın ilk bisiklet yolu projesini hayata geçirerek Alibey Adası’nın eski ve yeni yolunda ring hattı şeklinde yapılan bisiklet yolu, ayrıca Alibey köprüsünden devam ederek Gönül Yolundan geçip Armutçuk sahil yoluna kadar uzanıyor.

“yapılan bu bisiklet yolu Ayvalık halkımıza hayırlı olsun” diyen Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, “Armutçuktan bisikleti ile yola çıkan bir vatandaşımız, Alibey Adasını...