08 / 05 / 2024

Rahmi Gençer balıkesir

Rahmi Gençer balıkesir

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer kimdir? Rahmi Gençer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Rahmi Gençer, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Rahmi Gençer...

Balıkesir Karesi ve Altıeylül Belediyesi'nden esnafa 1000 TL kira yardımı!

Balıkesir Karesi Belediyesi pandemi boyunca kepenk indiren esnafa 1000'er TL kira yardımı yapacak.

Balıkesir Millet Bahçesi’nin yapımında sona gelindi!

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde yapımına başlanan Millet Bahçesi’nin yapım çalışmaları hızla sürüyor. Başkan Yücel Yılmaz, “Proje, kentimize değer katacak” diye konuştu.

Balıkesir Sındırgı konut projeleriyle değerlendi!

Balıkesir Sındırgı’nın AK Partili Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, bölgenin yeni konut projeleriyle 5 kat değer kazandığını kaydetti. Yavaş, bu projelerle marka kent olacaklarını söyledi.

Balıkesir'deki tarihi okul restore ediliyor!

Balıkesir’in Konakpınar kırsal mahallesinde bulunan tarihi İlkokul ve Ortaokul’da incelemelerde bulunan Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu okulun restore ettirilip Gençlik Merkezi olacağını açıkladı.

Balıkesir Karesi’deki dev spor kompleksinin temeli atıldı!

Balıkesir’de Karesi Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilecek dev spor kompleksinin temeli törenle atıldı. Kompleks, 16 bin metrekarelik alanda, 1 adet tenis kortu ile, basketbol sahası, kapalı halı saha, çocuk oyun alanı ile 2 milyon 800 bin TL’ye mal olacak.

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı’nın imara açılmasına itiraz!

Ayvalık Adaları Tabiat Parkı’nın imara açılması konusunda AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur ve CHP'li Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ortak itiraz geldi. Ayvalık Adaları Tabiat Parkı, Türkiye'nin en büyük doğal sit alanı olma özelliğine sahip.

Balıkesir Edincik'te konut teslimleri sona eriyor!

Balıkesir Bandırma Edincik'te yer alan 316 adet konutun teslimleri başlıyor. Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap’ta inşa ettirilen proje çerçevesinde; konutların son telim tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Balıkesir Bandırma-Edincik'te konut teslimleri başlıyor!

İdaremizce Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap’ta inşa ettirilen proje çerçevesinde; konutların teslim işlemleri 09 – 20. 01.2017 tarihleri arasında yapılacak.

Balıkesir Sındırgı Gençlik Merkezi'nin inşaat başladı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından geçtiğimiz aylarda Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde ihalesi gerçekleştirilen Gençlik Merkezi için kazma vuruldu.

Balıkesir yatırımlarında son durum!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin Balıkesir’i marka şehir yapma yolunda önemli adımlarından olan, kente değer katacak, modern şehirleşmenin önünü açacak ve ilçelerdeki yaşamı kolaylaştıracak hizmetleri ile projeleri hızla devam ediyor.

Balıkesir Zağnos Meydanı için 3 yeni proje tanıtıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir’e değer kazandırmak amacıyla Zağnos Paşa Kent Meydanı ile ilgili 3 alternatifli projeyi basına tanıttı.

TOKİ Balıkesir İvrindi başvuru süresi uzadı!

TOKİ ve İvrindi Belediye Başkanlığı işbirliği çerçevesinde talep örgütlenmesi yöntemiyle hayata geçirilen TOKİ Balıkesir İvrindi başvuru süresi uzadı...

Balıkesir Ayvalık Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Ayvalık Belediyesi’nin Mayıs ayı Belediye Meclis Toplantısı gerçekleşti. Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer’in öncülüğünde yapılan toplantıda imar görüşüldü.

Rahmi Gençer balıkesir Haberi

Rahmi Gençer balıkesir

Rahmi Gençer kimdir?

Rahmi Gençer 1961 yılında Ayvalık'ın Altınova mahallesinde doğmuştur. İlköğretimini Ayvalık İlçesinde bulunan Sakarya İlköğretim Okulu'nda başlayarak eğitimini Ayvalık Lisesi'nde tamamlamıştır. 


1981-1983  yılları arasında vatani görevini yapan Gençer, ticaret ve sosyal faaliyetlerde bulunup çeşitli dernek ve vakıflarda yöneticilik görevlerini üstlenmiştir. 


Ayvalıkgücü Spor Kulübü'nde bir dönem  yöneticilik yapan Gençer 2005-2014 tarihleri arasında Ayvalık Ticaret Odası Başkanlığı görevi yapmıştır. Bunların yanı sıra Rahmi Gençer, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)'de  konsey başkan yardımcılığı görevini de üstlenmiştir. 


30 Mart 2014 yılında yapılan yerel seçimler sonucunda Ayvalık Belediye Başkanlığı'na...