04 / 05 / 2024

Rahmi Karatay

Rahmi Karatay

Karatay Mimarlık İnşaat Yapı Taahhüt ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi 13 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Sultanbeyli'de Rahmi Karatay Müdürlüğü'nde kuruldu.

Konya Karatay'da 4.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Konya İli, Karatay İlçesi, Büyüksinan Mahallesi'nde yer alan 1.917  metrekare yüzölçümlü arsa 4 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile icradan satışa çıkarıldı.

Karatay Belediyesi'nden 25.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Karatay Belediyesi, Fevzi Çakmak mahallesindeki 2 arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor. Arsaların için ihale 29 Kasım'da yapılacak.

Konya Karatay'da 5.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Karatay Tatlıcak'taki arsasını ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale 4 Aralık'ta gerçekleşecek..

Konya Karatay'da 6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Konya İli, Karatay İlçesi, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 6 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Manisa Rahmi Erdil Evi restore ediliyor!

Kula’da tarihi dokuyu yeniden tekrar canlandırmak için çalışmalar yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Zeynep Onbaşı Evi’nden sonra, Rahmi Erdil Evi’nin de restorasyonunu yürütüyor.

Konya Karatay'da 10.5 milyon TL'ye icradan satılık depo!

Konya İli Karatay İlçesi Fetih Mahallesi'nde yer alan depo ve 3 katlı idari bina nitelikli gayrimenkul 10 milyon 545 bin TL bedel ile icradan satışa sunuluyor.

Konya Karatay'da 3.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Karatay Belediyesi, Mezbaha (Fetih) Mahallesi'ndeki arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 18 Ekim'de gerçekleşecek..

Konya Karatay'da 9 milyon TL'ye satılık arsa!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Karatay'daki arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor. İhale 26 Eylül'de gerçekleşecek..

Karatay Belediyesi'nden 65.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Karatay Belediyesi, Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 13 Eylül Çarşamba günü saat 15:05’de gerçekleşecek..

Karatay'da tüm tapular dağıtıldı!

Karatay’da 5 milyon metrekarelik 1. etap imar revizyon planı kapsamında tüm tapular dağıtıldı.

Konya Karatay'da 28.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Konya Karatay Belediyesi Şeyh Ulema Cemre Mahallesi'ndeki 2 arsasını satıyor. Arsalar için ihale 2 Ağustos'ta yapılacak..

Karatay Belediyesi’nden yeni konut hamlesi!

Karatay Belediyesi; şehrin merkezinde Mevlana Türbesine yürüme mesafesinde 24. Toplu Konut Hamlesi olan bin 200 konutluk Kerimdede Mahallesi toplu konut projesi için çalışmalara başlıyor.

Konya Karatay'da kaçak yapıya geçit yok!

Konya'nın Karatay ilçesinde kaçak yapılaşmaya geçit verilmiyor. Akbaş Mahallesinde Devlete ait araziye yapılan ruhsatsız yapılar yıkıldı.

Rahmi Karatay Haberi

Rahmi Karatay

Karatay Mimarlık İnşaat Yapı Taahhüt ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 13 Mart 2015'te Rahmi Karatay Müdürlüğü'nde kuruldu.


Karatay Mimarlık İnşaat Yapı Taahhüt ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat işlerini taahhüt edebilir, mühendislik, müşavirlik ve kontrollük hizmetleri yapabilir, bina projelerine yönelik mühendislik, danışmanlık, inşaat taahhüt ve müteahhitlik işlerini yapabilir, resmi ve özel inşaatlar, ikamet amaçlı binaların inşaatı, müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler ve benzerlerinin inşaatını yapabilir,  2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü yapının ve yapı sınıfına girmeyen sistemlerin Mimari, Statik, Mekanik ve Elektrik Projeleri yapabilir, yaptırabilir, proje yapım taahhütlerinde bulunabilir, danışmanlık ve müşavirlik yapabilir, kendi hesabına arazi ve arsalar alabilir, bunlar üzerinde veya...