16 / 05 / 2024

Raif Günden özgeçmiş

Raif Günden özgeçmiş

Sosyal medyada Para Ali hesabı ile tanınan ve Ali Ağaoğlu ismini mizahla birleştiren Raif Günden kimdir? Raif Günden ne iş yapar? İşte Raif Günden ve Para Ali hesabı...

Kredi kartı limitlerine seçim sonrası düzenleme mi geliyor? Gelire göre limit belirlenecek iddiası! 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kredi kartlarına yönelik bir düzenleme yapılacağına yönelik açıklamalarda bulundu. Kredi kartı limitlerinde düzenleme mi geliyor? Gelire göre limit mi belirlenecek? 

Maruf Güneş kimdir? Maruf Güneş evli mi?

Galatasaray'a olan sevgisiyle tanınan Maruf Güneş kimdir? İş insanı Maruf Güneş evli mi? İşte yanıtı...

Babalar günü hediyesi mi arıyorsunuz? Teknosa'dan Arzum Türk kahve makinesi indirimini kaçırmayın! 

Babalar gününe özel kampanyalar düzenleyen firmalar bi4biri,yle yarışır gibi indirim düzenliyorlar. Teknosa'da Arzum kahve makinasını indirime soktu. Babalarını sevindirmek isteyen indirimin detaylarını merak ediyor.

Motorinin ardından şimdi de benzine zam geliyor! İşte güncel akaryakıt fiyatları!

Benzin ve motorin fiyatları başta olmak üzere akaryakıt fiyatlarına dair indirim ve zam haberleri ile araç sahiplerinin gündeminde yer almaya devam ediyor. Günden güne artan akaryakıt fiyatlarına yönelik araç sahiplerini üzecek bir haber daha geldi. Benzine 77 kuruş zam yapılacağı öğrenildi.

15 Mayıs okullar tatil mi? Seçim sonrası resmi tatil mi? 15 Mayıs bankalar açık mı? Seçimden sonraki gün tatil mi?

15 Mayıs okullar tatil mi edildi? Seçimden sonraki gün okullar tatil mi? 15 Mayıs bankalar açık mı? İşte detaylar!

Bağ-Kur prim gün sayısı eşitlendi mi, düştü mü? Bakan Bilgin’den son dakika açıklaması! İşte son gelişmeler!

Sigortasını Bağ-Kur 'dan yaptıran yurttaşlar prim gün sayısının SSK ile eşitlenmesini istiyordu. Konuya ilişkin gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki, Bağ-Kur prim gün sayısı eşitlendi mi, Bağ-Kur 7200 günden emeklilikte prim gün sayısı düştü mü? İşte detaylar...

İçinden fay hattı geçen hastanenin yıkılmaması görenleri hayrete düşürüyor! Konuya ilişkin uzmanından açıklama geldi! 

Depreme direnen Gaziantep Islahiye Devlet Hastanesi ilk günden itibaren hizmet vermeye devam ediyor. Peki hastane neden yıkılmadı? 

Asgari ücrette yeni gelişme! Asgari ücrete ara zam gelecek mi? İşte son durum!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Başkanı Ergün Atalay ile görüştü. AK Parti Genel Merkezi'nde basına kapalı şekilde gerçekleşen görüşme sonrası konuşan Atalay, "Asgari ücretle ilgili bir şey gündeme geldi mi?" sorusuna da cevap verdi.

3600 günden emekli olma şansı var mı? 3600 gün ile emekli olursam ne kadar maaş alırım?

Emekliliğe dair özellikle EYT düzenlemesinden sonra pek çok sor sorulmaya başlandı. 3600 günden emekli olma şansı var mı? 3600 gün ile emekli olursam ne kadar maaş alırım? bu sorulardan sadece bazıları. İşte yanıtlar!

Elinde 1 Euro bile olanlar dikkat! Avrupa Merkez Bankası resmen duyurdu! Euro o günden sonra...

Avrupa Merkez Bankası'ndan Euro'nun kaderini belirleyecek kritik açıklamalar geldi. Elinde 1 Euro bile olanlar dikkat! Avrupa Merkez Bankası resmen duyurdu! Euro o günden sonra...

Yeni Evim kampanyasına yoğun ilgi! Satış ofisleri ilk günden doldu, telefonlar susmadı!

Orta gelirliler için hayata geçirilen konut kampanyası kapsamında başvurular dün başladı. Yeni Evim kampanyasına yoğun ilgi! Satış ofisleri ilk günden doldu, telefonlar susmadı!

Evde çalışanlara emeklilik imkanı! Primlerde güncelleme! 10 günden az çalışırsanız…

Asgari ücretin yükselmesi ile ev işlerinde çalışanların sigorta primleri de güncellendi. İşte detaylar!

Böyle kıyım görülmedi! 18 bin kişi işten çıkarılıyor!

Dünyanın en büyük e-ticaret şirketi şok bir karar aldı. 18 bin çalışanın işine son vereceğin duyuran şirket, böylece kurulduğu günden beri en büyük işten çıkarma operasyonuna imza atmış oldu!

Raif Günden özgeçmiş Haberi

Raif Günden özgeçmiş

Raif Günden kimdir?

Raif Günden, 20 yaşında. İstanbul'da ailesi ile birlikte yaşayan Raif Günden, sosyal medyada Para Ali hesabı ve Ali Ağaoğlu ismini mizahla birleştirmesi ile tanınıyor.


Marmara Üniversitesi’nde Elektronik Haberleşme bölümünde öğrenim gören Raif Günden, Para Ali hesabı ile sosyal medyada büyük bir kalabalığa sesleniyor.


Melis Ayça Değirmencioğlu ile yaptığı röportaj'da doğallıktan yana olduğunu belirten Raif Günden sosyal medyada yazdığı metinler hakkında şunları söylüyor:


"Çok ciddi sayıda bir kitleye sesleniyorsunuz ve en ufak bir hatada büyük krizler doğabilir. Metinler için özel bir çalışma yapmıyorum. Önce bir fikir bulup o fikri yoğuruyorum, en son metni düzenliyorum ve paylaşıyorum. İnsanların günlük yaşantılarından örnek vererek yazdığım için çok seviliyor ve onlara çok doğal geliyor.  Ki zaten ben de doğallıktan yanayım."


Sosyal medyadaki hesabı olan Para Ali’nin...