29 / 04 / 2024

Raif Günden kimdir?

Raif Günden kimdir?

Sosyal medyada Para Ali hesabı ile tanınan ve Ali Ağaoğlu ismini mizahla birleştiren Raif Günden kimdir? Raif Günden ne iş yapar? İşte Raif Günden ve Para Ali hesabı...



Raif Günden kimdir?

Raif Günden, 20 yaşında. İstanbul'da ailesi ile birlikte yaşayan Raif Günden, sosyal medyada Para Ali hesabı ve Ali Ağaoğlu ismini mizahla birleştirmesi ile tanınıyor.


Marmara Üniversitesi’nde Elektronik Haberleşme bölümünde öğrenim gören Raif Günden, Para Ali hesabı ile sosyal medyada büyük bir kalabalığa sesleniyor.


Melis Ayça Değirmencioğlu ile yaptığı röportaj'da doğallıktan yana olduğunu belirten Raif Günden sosyal medyada yazdığı metinler hakkında şunları söylüyor:


"Çok ciddi sayıda bir kitleye sesleniyorsunuz ve en ufak bir hatada büyük krizler doğabilir. Metinler için özel bir çalışma yapmıyorum. Önce bir fikir bulup o fikri yoğuruyorum, en son metni düzenliyorum ve paylaşıyorum. İnsanların günlük yaşantılarından örnek vererek yazdığım için çok seviliyor ve onlara çok doğal geliyor.  Ki zaten ben de doğallıktan yanayım."


Sosyal medyadaki hesabı olan Para Ali’nin takipçisi 98 bin olduğunda, Ali Ağaoğlu ile tanıştığını belirten Raif Günden, Ali Ağaoğlu ile istediği zaman muhabbet etme imkanını bulduğunu dile getiriyor.


Raif Günden iletişim bilgileri:


[email protected]

twitter.com/Para_Ali



Raif Günden, Para Ali hesabı ile Ali Ağaoğlu ismini mizahla birleştirdi!




Geri Dön