29 / 04 / 2024

Raif Günden ali ağaoğlu

Raif Günden ali ağaoğlu

Sosyal medyada Para Ali hesabı ile tanınan ve Ali Ağaoğlu ismini mizahla birleştiren Raif Günden kimdir? Raif Günden ne iş yapar? İşte Raif Günden ve Para Ali hesabı...

Raif Günden, Para Ali hesabı ile Ali Ağaoğlu ismini mizahla birleştirdi!

Sosyal medyayla iç içe olan herkesin yakından tanıdığı bir isim Raif Günden. Para Ali hesabı ve Ali Ağaoğlu ismini mizahla birleştirip büyük bir kalabalığa seslenmekte olan Raif Günden ile muhteşem başarısını konuştuk.

Asgari prim ödeme gün sayısında yeni dönem! Milyonlara müjde! 450 güne indirildi!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren bir değişiklik yaşandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sigortalı çalışanların  son 3 senesinde gereken asgari prim ödeme gün sayısını 600 günden 450 güne indirildi. 

'Günlük konut kiralamaya belge zorunluluğu haksız rekabeti önleyecek'! 1 Ocak 2024'te başlıyor!

Konutların tek seferde 100 günden kısa süreli turizm amaçlı kiralanmasına dair esaslar belirlendi. Böylece izin belgesi için e-Devlet üzerinden başvuru yapılacak. Söz konusu uygulamadaki belge zorunluluğunun haksız rekabeti önleyeceği bekleniyor.

KFE açıkladı! Konut fiyatları patladı göç başladı...

Ülkemizde her geçen günden güne yükselen konut rakamları o kentlerde çok fazla yoğunlaştı. Konut Fiyat Endeksi (KFE) verileri kapsamında eylül ayında yüzde 4,3 oranında yükselen konut ramakları, yıllık oranda da yüzde 89,2 yükselişle 1088,1'e kadar geldi. İşte haberin ayrıntıları...

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin kanun teklifi genel kurulda yasalaştı! Yasada 100 gün detayı!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik yasa teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı. Bir kerede 100 günden fazla süreli gerçekleşen kiralamalar kapsam dışında tutuldu.

Kira anlaşmazlığında 'arabuluculuk' dönemi başladı: 10 günde binlerce başvuru yapıldı!  

1 Eylül tarihinde devreye giren 'arabuluculuk' sistemi hakkında bilgi veren Bakan Tunç 10 gün içinde binlerce başvurunun yapıldığını ilk günden bile anlaşanların olduğunu aktardı. 

Konut stokundaki yetersizlik arsaya olan talebi artırdı! Yatırımcıların gözü 1'e 10 kazandıran arazilerle Trakya'da!

İstanbul'un günden güne büyümesiyle konut sorunları artmaya devam ediyor. Konut stokunun yetersiz kalması ve kira fiyatlarının artmasıyla İstanbullu yatırımcı gözünü 1'e 10 kazandıran arazilerle Trakya'ya çevirdi. 

Kıdem tazminatı resmen dibi gördü! Son 40 yılın en düşük seviyesinde!

Kıdem tazminatı günden güne erimeye devam ediyor. 1982’de asgari ücretin 7,5 katı, 1992’de de 5,7 katı olan kıdem tazminatı tavanı, temmuzda asgari ücretin 1,75 katına kadar gerileyerek, son 40 yılın en düşük seviyesini gördü.

Akbank son günü açıkladı. Kaçıran pişman olur. Akbank'tan faizsiz kredi açıklaması

Akbank faizsiz kredi konusunda son gün açıklaması yaptı. Son günden sonra faizsiz kredi verilmeyecek. İşte detaylar...

Motorinin ardından şimdi de benzine zam geliyor! İşte güncel akaryakıt fiyatları!

Benzin ve motorin fiyatları başta olmak üzere akaryakıt fiyatlarına dair indirim ve zam haberleri ile araç sahiplerinin gündeminde yer almaya devam ediyor. Günden güne artan akaryakıt fiyatlarına yönelik araç sahiplerini üzecek bir haber daha geldi. Benzine 77 kuruş zam yapılacağı öğrenildi.

Bağ-Kur prim gün sayısı eşitlendi mi, düştü mü? Bakan Bilgin’den son dakika açıklaması! İşte son gelişmeler!

Sigortasını Bağ-Kur 'dan yaptıran yurttaşlar prim gün sayısının SSK ile eşitlenmesini istiyordu. Konuya ilişkin gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki, Bağ-Kur prim gün sayısı eşitlendi mi, Bağ-Kur 7200 günden emeklilikte prim gün sayısı düştü mü? İşte detaylar...

İçinden fay hattı geçen hastanenin yıkılmaması görenleri hayrete düşürüyor! Konuya ilişkin uzmanından açıklama geldi! 

Depreme direnen Gaziantep Islahiye Devlet Hastanesi ilk günden itibaren hizmet vermeye devam ediyor. Peki hastane neden yıkılmadı? 

3600 günden emekli olma şansı var mı? 3600 gün ile emekli olursam ne kadar maaş alırım?

Emekliliğe dair özellikle EYT düzenlemesinden sonra pek çok sor sorulmaya başlandı. 3600 günden emekli olma şansı var mı? 3600 gün ile emekli olursam ne kadar maaş alırım? bu sorulardan sadece bazıları. İşte yanıtlar!

Elinde 1 Euro bile olanlar dikkat! Avrupa Merkez Bankası resmen duyurdu! Euro o günden sonra...

Avrupa Merkez Bankası'ndan Euro'nun kaderini belirleyecek kritik açıklamalar geldi. Elinde 1 Euro bile olanlar dikkat! Avrupa Merkez Bankası resmen duyurdu! Euro o günden sonra...

Raif Günden ali ağaoğlu Haberi

Raif Günden ali ağaoğlu

Raif Günden kimdir?

Raif Günden, 20 yaşında. İstanbul'da ailesi ile birlikte yaşayan Raif Günden, sosyal medyada Para Ali hesabı ve Ali Ağaoğlu ismini mizahla birleştirmesi ile tanınıyor.


Marmara Üniversitesi’nde Elektronik Haberleşme bölümünde öğrenim gören Raif Günden, Para Ali hesabı ile sosyal medyada büyük bir kalabalığa sesleniyor.


Melis Ayça Değirmencioğlu ile yaptığı röportaj'da doğallıktan yana olduğunu belirten Raif Günden sosyal medyada yazdığı metinler hakkında şunları söylüyor:


"Çok ciddi sayıda bir kitleye sesleniyorsunuz ve en ufak bir hatada büyük krizler doğabilir. Metinler için özel bir çalışma yapmıyorum. Önce bir fikir bulup o fikri yoğuruyorum, en son metni düzenliyorum ve paylaşıyorum. İnsanların günlük yaşantılarından örnek vererek yazdığım için çok seviliyor ve onlara çok doğal geliyor.  Ki zaten ben de doğallıktan yanayım."


Sosyal medyadaki hesabı olan Para Ali’nin...