28 / 07 / 2024

Raif Tuna Konağında restorasyon sürüyor

Raif Tuna Konağında restorasyon sürüyor

Gümüşhane İl Özel İdaresi, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) desteği ile kent merkezindeki iki katlı Raif Tuna konağında başlattığı restorasyon çalışmalarını devam ettiriyor. İşte ayrıntılar...

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya'dan çarpıcı gümüş yorumu! 2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek!

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya'dan çarpıcı gümüş yorumu geldi. Kaya, gümüş yatırımcılarına seslenerek ''2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek'' dedi. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Raif Ali Dinçkök kimdir, kaç yaşında?

Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök nerede doğdu? Raif Ali Dinçkök kaç yaşında? Raif Ali Dinçkök nereli? İşte ayrıntılar!

Hyundai Kona Elektrik Şubat ayında kaça satılıyor? İşte herkesin merak ettiği aracın 14 şubat 2023 fiyatı!

Hyundai Kona Elektrik modelinin Şubat ayında kaça satıldığı belli oldu. İşte herkesin merak ettiği aracın özellikleri ve 14 şubat 2023 fiyatı!

Tna Mimarlık İnşaat Gıda Otomotiv Emlakçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Tna Mimarlık İnşaat Gıda Otomotiv Emlakçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Ahmet Tuna, Azat Tuna ve Dşyar Tuna ortaklığında kuruldu!

Süleyman Soylu'dan Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm açıklaması!

Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı'nda mahalle muhtarlarıyla buluşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa'da önemli kentsel dönüşüm projelerinin takip edildiğini ve pek çok dönüşümün de gerçekleştiğini söyledi.

Bursa Mustafakemalpaşa Mahalle Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa’nın Yamanlı Mahallesi’nde inşa edilen mahalle konağında çalışmalar aralıksız devam ediyor. 

İsmail Zühtü Paşa Konağı'nın yeni sakini Bilfen oldu!

Bilfen Eğitim Kurumları Genel Müdürlüğü Üsküdar Altunizade Mahallesi'nde yer alan İsmail Zühtü Paşa Konağı'nda faaliyet gösterecek.

Andırın Millet Konağı’nın inşaat çalışmalarında son durum!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Andırın Millet Konağı’nda katlar yükseliyor...

Kahramanmaraş Göksun Millet Konağı'nın inşaatında sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam edilen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanılan Göksun Millet Konağı inşaatında son aşamaya gelindi.

Tuna Şirketler Grubu, yeni inşaat projeleri için yer arayışında!

Türkiye'de ofis mobilyalarında en büyük 3 şirketten biri olan Tuna Ofis, üretiminin yüzde 80'ini yurt içine yüzde 20'sini de yurt dışına satıyor.

Elazığ’daki depremde ayakta kalan 700 yıllık tarihi konak!

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde birçok bina hasar aldı. Deprem sonrası Elazığ Altunkuşak köyündeki 700 yıllık Beyoğlu Konağında bir çizik bile olmadı...

TOKİ 19 ilde 186 iş yeri ile 56 konutu yarın satışa çıkarıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 19 şehirde 186 iş yeri ile 15 ildeki 56 konutu açık artırma yöntemi ile satışa çıkarıyor. Açık artırma yarın saat 11.00'de TOKİ'nin Ankara Bilkent'teki merkez binası ve Van Erciş Hükümet Konağı'nda yapılacak.

CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkanları Çalıştayı'nda imar konuşuldu!

CHP'den seçilen büyükşehir belediye başkanları, Sultanahmet Tunuslu Hayrettin Paşa Konağı'nda gerçekleştirilen "Büyükşehir Belediye Başkanları Çalıştayı"nda bir araya geldi 

Raif Tuna Konağında restorasyon sürüyor Haberi

Raif Tuna Konağında restorasyon sürüyor

Gümüşhane İl Özel İdaresi, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) desteği ile kent merkezindeki Raif Tuna konağında başlattığı restorasyon çalışmalarını devam ettiriyor.


Geçtiğimiz yıllarda İl Genel Meclisi tarafından turizme kazandırılmasına onay verilen ve İl Özel İdaresi tarafından iş ve işlemleri başlatılan 2.derece korunması gerekli taşınmaz kültür varlığı statüsündeki iki katlı evin restorasyon çalışmaları devam ediyor.


Hasanbey Mahallesinde bulunan ve Raif Tuna evi olarak bilinen eski ahşap bina 460 metrekare arsa üzerinde, 2 katlı ve 159 metre alana sahip. Bütün planlama ve izinleri alınarak yaklaşık 300 bin liraya ihale edilen binada yüklenici firma yetkilileri restorasyon çalışmalarında büyük aşama kaydetti.


İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, Ağustos ayı sonuna kadar sürmesi planlanan restorasyon çalışmalarının maliyetinin DOKA ve İl Özel İdaresi tarafından karşılanacağını söyledi.


Daha önceki...