17 / 05 / 2024

rakamlarla essenora

rakamlarla essenora

ATİK&AKIN, ENGA VE YİMTA İNŞAAT ortaklığı tarafından kurulan Essenora A.Ş. dev konut projesiyle Gaziosmanpaşa’ya yeni bir estetik değer katıyor. Essenora'da teslimler Haziran 2016'da yapılacak.

Essenora projesi Haziran 2016'da teslim!

Gaziosmanpaşa Küçükköy'de yükselen Essenora Evleri projesinde yüzde 15'e varan indirimler uygulanıyor. Essenora Evleri Gaziosmanpaşa projesinde dairelerin satış fiyatları 397 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Gaziosmanpaşa Essenora fiyatlar!

Gaziosmanpaşa Essenora fiyatlar daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Konut ve ticari birimlerden meydana gelen projede 24 ay vade farksız taksit avantajı ile ödeme yapılabiliyor.

Essenora'da mutluluktan ananızı ağlatacak kampanya!

Essenora'da mutluluktan ananızı ağlatacak kampanya ile faizsiz, peşinatsız, kredisiz ve kefilsiz ödeme yapılabiliyor. Teslimlerin 2016 yılı Haziran ayında gerçekleşeceği proje 160 milyon TL yatırımla yükseliyor.

Gaziosmanpaşa Essenora ödeme seçenekleri!

Toplam 160 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 758 daire, 12 dükkan ve 1 market yer alıyor. Gaziosmanpaşa Essenora ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 7 indirim uygulanıyor.

Küçükköy Essenora'da 0 peşinat, 0 kredi, 0 faiz, 0 kefil!

160 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilen Küçükköy Essenora projesinde toplamda 758 daire, 12 dükkan ve 1 market yer alıyor. Projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Küçükköy Essenora satılık daire!

Toplam 758 daire, 12 dükkan ve 1 marketten meydana gelen proje 160 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Küçükköy Essenora satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiyor.

Essenora Gaziosmanpaşa ev fiyatları!

Toplam 758 adet daire, 12 adet dükkan ve 1 adet marketten meydana gelen Essenora Gaziosmanpaşa ev fiyatları 397 bin TL'den başlıyor.

Küçükköy Essenora daire fiyatları!

Küçükköy Essenora daire fiyatları 397 bin TL'den başlıyor. 24 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabilen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri yer alıyor.

Essenora Evleri ulaşım bilgileri!

Essenora Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Gaziosmanpşa Küçükköy'de bulunuyor. 6 blok halinde yükselen projede peşinde yüzde 15 indirim imkanı sağlanıyor.

Gaziosmanpaşa Essenora teslimleri!

Toplam 758 daire, 12 dükkan ve 1 marketten meydana gelen proje İstanbul 'un Gaziosmanpaşa ilçesinde yükseliyor. Gaziosmanpaşa Essenora teslimleri 2016 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor.

Essenora Evleri ödeme seçenekleri!

Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi imzası ile inşa edilen projede 758 adet daire bulunuyor. Essenora Evleri ödeme seçenekleri kapsamında 24 ay vade imkanı sağlanıyor.

Essenora Küçükköy adres!

Essenora Küçükköy adres bilgilerine göre proje Fevzi Çakmak Mahallesi, Kemal Şeker Bulvarı üzerinde bulunuyor. Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği proje 160 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor.

Essenora Gaziosmanpaşa kampanya detayları!

Essenora Rezidans'da 758 adet daire, 12 adet dükkan ve 1 adet market yer alıyor. 6 blok halinde yükselen projede satışlar devam ediyor. İşte Essenora Gaziosmanpaşa kampanya detayları...

rakamlarla essenora Haberi

rakamlarla essenora

Essenora Projesi, Gaziosmanpaşa’nın coğrafi konumu ve sağlam zemin etüd raporları avantajları ile yatırımcılar için değerli ve kazançlı bir proje olmuştur. Her geçen gün gelişimine değer katan Gaziosmanpaşa; 1960'lı yıllardan itibaren sanayinin Rami ve Eyüp'e kaymasıyla büyük bir ivme kazanarak İstanbul’un en gözde yaşam alanlarından biri haline gelmektedir. Gaziosmanpaşa Küçükköy’de 160 Milyon Lira yatırım ile gerçekleştirilen Essenora Projesi, Tem Otoyolu aracılığıyla ilçeyi Maslak aksına 10 dakikada bağlayan tek proje olma özelliği gösteriyor.  Ulaşım kolaylıkları ve yakınlık avantajları ile diğer projelerden ayrılan Essenora şimdiden iş merkezlerinin yoğun olduğu Maslak’ta çalışan beyaz yakalılar için cazibe noktası haline geldi.


Beyaz Yakalıları Gaziosmanpaşalı Yapan Proje…

İstanbul ‘un en önemli ve kalabalık iş merkezi olan Maslak ve civarında konut fiyatları baz alındığında Essanora projesinin bir diğer önem...