02 / 05 / 2024

Rakip Uluğturhan

Rakip Uluğturhan

Uluğ Yapı Gayrimenkul İnşaat Dekorasyon Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rakip Uluğturhan, Abdulmuttalip Çelik tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Ocak'ta kuruldu.

Elektromek Enerji Elektrik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elektromek Enerji Elektrik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Yurdakul Uluğturhan tarafından kuruldu.

Alibeyköy 5. Levent ödeme koşulu!

Alibeyköy 5. Levent ödeme koşulu kapsamında yüzde 25 peşinatta kalan yüzde kısım firma bünyesinde 24 ay 0 faiz ile vadelendiriliyor. Proje 1 milyar 800 milyon lira yatırım bedeline sahip.

Turhan Kaşo: Talep olursa yeni proje yaparım!

Patara Turistik Tesisler İşletmecilik ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Club Patara Evleri'ndeki 30 devremülkü satışa çıkardı. Konu ile ilgili Patara Turistik Tesisler İşletmecilik ve Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Kâşo açıklamalarda bulundu.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil oturma koşulu ve iade işlemleri!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil'de aylık taksitler 341,03 TL'den başlıyor. Projede başvuru bedeli olarak 1.000 TL ödeniyor. İşte TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent oturma koşulu ve iade işlemleri...

Antalya Ulu Cami projesi tanıtıldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Otogar karşısında eski Köy Hizmetleri alanına yapılacak 10 bin kişilik kapalı, 20 bin kişilik açık ibadet alanına sahip Antalya Ulu Cami Projesi’ni tanıttı.

Muş Ulu Camii’nin açılışı yapıldı!

Muş’ta, Bitlis Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restorasyon çalışması tamamlanan Ulu Camii’nin açılışı yapıldı.Ulu Camii Cuma namazı ile birlikte yeniden ibadete açıldı.

Kenan Doğulu'nun mekanı Bis'in açılış gerçekleşti!

Kenan Doğulu, Beren Saat, Abdullah Burnaz ve Mehmet Mutlu ortaklığında Dine & Live konseptiyle Ankara’da kurulan Bis’in açılışı, önceki akşam gerçekleşti..

Merzifon Ulu Camii restore ediliyor!

Anadolu Selçukluları döneminde Amasya'nın Merzifon ilçesine yaptırılan ve yanarak kullanılmaz hale gelen Ulu Camii, restore edilerek tekrar ibadete açılacak. Merzifon Belediye Başkan Yardımcısı Gürkan, Caminin yenileme çalışmalarına başladıklarını söyledi

Ulu Cami Hamamı kaderine terk edildi!

Mezopotamya'nın en eski şehirlerinden biri olan Mardin'de çok sayıda yapı kaderine terk edilmiş. Bu tarihi yapılardan biri de Ulu Camii Hamamı. Ulu Cami'ye vakıf olarak yaptırılan tarihi hamamın kapısına kilit vurulmuş.

Kenan Doğulu ile Beren Saat'in mekanı 4 Nisan'da açılıyor!

Beren Saat ve Kenan Doğulu, Ankara’da mekân açıyor. Bis, haftanın her günü saat 17.00’den itibaren hizmet verecek. Mekan 4 Nisan'da hizmet vermeye başlayacak.

Gaziantep Yumurta Tavukçuluğu Üretim Tesisi için halk toplantısı 21 Nisan'da!

Gaziantep İli Oğuzeli ilçesi sınırları içerisinde Ena Hayvancılık Tarım Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından yapılması planlanan Yumurta Tavukçuluğu Üretim Tesisi projesi ile ilgili halkın tanıtım toplantısı 21 Nisan'da yapılacak.

Merzifon'daki tarihi Ulu Camii yenilenecek!

Merzifon Belediye Başkan Yardımcısı Arif Gürkan, Merzifon Eskicami Mahallesi’nde mülkiyeti “Yozgadın Köse Yusuflu Camii Vakfı” adına kayıtlı olan tarihi Ulu Camii ve caminin yenileme çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Konya Meram, Uluırmak, Ziya Barlas ve Fahrünnisa mahalleleri riskli alan ilan edildi!

Konya İli, Meram İlçesi, Uluırmak, Ziya Barlas ve Fahrünnisa mahalleleri sınırları içerisinde belirlenen parseller, Bakanlar Kurulu tarafından riskli alan olarak kararlaştırıldı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Rakip Uluğturhan Haberi

Rakip Uluğturhan

Uluğ Yapı Gayrimenkul İnşaat Dekorasyon Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rakip Uluğturhan, Abdulmuttalip Çelik tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 21 Ocak'ta kuruldu. 


Uluğ Yapı Gayrimenkul İnşaat Dekorasyon Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Uluğ Yapı Gayrimenkul İnşaat Dekorasyon Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, İstiklal Mahallesi, Esen Caddesi,...