18 / 05 / 2024

Ral İnşaat adres

Ral İnşaat adres

Ral İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Adil Kayacı ve Mustafa Kazanç ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Beşiktaş'ta kuruldu.

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Kıralı İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıralı İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Koray Kıralı tarafından kuruldu.

Evrim Karayel'in babası vefat etti!

İnşaatçılar Derneği (İNDER) üyesi ve NG Güral İnşaat Genel Müdürü Evrim Karayel'in babası vefat etti. 

Tuğralı İnşaat Metal Mobilya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket kuruldu!

Tuğralı İnşaat Metal Mobilya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Şeker tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Güral İnşaat’tan kaçırılmayacak kampanya!

Gayrimenkul sektörünün köklü markalarından Güral İnşaat, ev sahibi olmak isteyenlere özel fırsatlar sunuyor.

Güral Loft Çiftehavuzlar'da kaçırılmayacak kampanya!

Gayrimenkul sektörünün köklü markalarından Güral İnşaat, ev sahibi olmak isteyenlere özel fırsatlar sunuyor. Anadolu Yakası’nın gözde lokasyonunda yer alan “Güral Loft Çiftehavuzlar”da başlatılan kampanya kapsamında; peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor.

Güral İnşaat’tan kaçırılmayacak Kurban Bayramı kampanyası!

Güral İnşaat, bayrama özel kampanyası ile ev sahibi olmak isteyenlere özel bir fırsat sunuyor. Kurban Bayramı boyunca Güral İnşaat’ın Çiftehavuzlar projesinden ev almak isteyenler peşin fiyatına yüzde 5 indirim ya da yüzde 25 peşin, geri kalanı 36 ay sıfır faiz ödeme fırsatı ile ev sahibi olabilecek

Konut sektöründe rekor beklentisi tazelendi!

Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, Güral İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Güral ve Concept Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Akın bugün açıklanan Temmuz ayı konut satış rakamları ile ilgili görüşlerini paylaştı.

Ral İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ral İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Adil Kayacı ve Mustafa Kazanç ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Beşiktaş'ta kuruldu.

11. Mahalle Gül İnşaat adres!

Toplam 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten oluşuyor. 11. Mahalle Gül İnşaat adres bilgilerine göre İstanbul Beylikdüzü İlçe'sinde yükseliyor.

Celaloğlu İnşaat Kayacity adres!

Celaloğlu İnşaat Kayacity adres bilgilerine göre proje Başakşehir Güvercintepe Mahallesi'nde inşa ediliyor. Toplam 236 adet dairenin yer aldığı projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Ral İnşaat adres Haberi

Ral İnşaat adres

Ral İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Adil Kayacı ve Mustafa Kazanç ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 22 Eylül'de Beşiktaş'ta kuruldu. 

Ral İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...