01 / 05 / 2024

Ramada İstanbul Asia Hotel dizaynı lüks algısını değiştiriyor

Ramada İstanbul Asia Hotel dizaynı lüks algısını değiştiriyor

Anadolu Yakası’nın İlk Ramada markalı oteli‘’Ramada İstanbul Asia Hotel’’; klasik Türk köşklerinin mimarisinden esinlenilerek modern bir bakış açısıyla yorumlanan, eşsiz ve lüks bir butik otel olarak dikkat çekiyor.

Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor!

Üsküdar ilçesi Altunizade mahallesinde bulunan Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor. 4 yıldızlı lüks otel İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi tarafından 68 milyon TL'ye satışa çıktı.

Küçükyalı Elite World Asia Hotel açıldı!

İstanbul, Van ve Marmaris’teki 6 oteliyle 16 yıldır turizm sektöründe faaliyetlerini sürdüren Elite World Hotels, İstanbul Küçükyalı’da Elite World Asia Hotel’i 6 Eylül tarihinde hizmete açtı.

Farilya Asia'da Migros hizmet verecek!

Pendik‘in en çok değerlenen lokasyonu Kaynarca bölgesinde Ufuk İstanbul Mesken tarafından hayata geçirilen Farilya Asia, ayrıcalıklı imkanlarıyla bölgede tercih edilen konut projelerinin başında geliyor. 

Farilya Asia Haziran'da teslim!

İstanbul Anadolu Yakası'nın en hızlı gelişmekte olan merkezi Pendik'te hayata geçirilen Farilya Asia'da daireler Haziran'da teslim edilecek..

Farilya Asia'da 120 ay 0,89 faizle!

Pendik, Kaynarca'da Ufuk İstanbul Mesken tarafından hayata geçirilen Farilya Asia'da 120 ay 0,89 faizle ödeme yapılabiliyor. Projede dairelerin Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor...

Farilya Asia yatırımcısına kazandırıyor!

Ufuk İstanbul Mesken tarafından inşa edilen Farilya Asia projesinin Satış ve Pazarlama Direktörü  Arman Özver, Pendik‘in değerleme oranlarına bakıldığında Farilya Asia‘nın yatırımcısına en çok kazandıran projelerin başında geldiğini söyledi.

İş dünyası Anadolu Yakası'na taşınıyor!

Rezidor Hotel Group’un Radisson Blu Hotel, İstanbul Asia ve Park Inn by Radisson İstanbul Ataşehir otellerinin Genel Müdürü Mustafa Gültekin, "Yeni projeler için değil, faaliyette olan ancak göreceli olarak performansı düşük olan oteller de bünyemize katılabilir." dedi.

Farilya Asia'nın yüzde 75'i tamam!

Ufuk İstanbul Mesken tarafından hayata geçirilen Farilya Asia'nın yüzde 75'i tamamlandı. Projede daire fiyatları 382 bin TL'den başlıyor.

Farilya Asia'ya Ortadoğulu yatırımcı ilgisi!

Ufuk İstanbul Mesken tarafından Pendik‘in hızla değerlenen Kaynarca bölgesinde geliştirilen Farilya Asia Projesi, 1.Türk–Arap Gayrimenkul ve Proje Fuarı'nda Ortadoğulu yatırımcılardan ilgi gördü.

Farilya Asia'da fiyatlar 376 bin TL'den başlıyor!

Daire fiyatlarının 376 bin TL'den başladığı Farilya Asia projesi Pendik'te Ufuk İstanbul Mesken imzası ile hayata geçiriliyor...

Park Inn by Radisson Asia Istanbul Kavacık açılışa hazırlanıyor!

Rezidor'un beşinci oteli Park Inn by Radisson Asia Istanbul Kavacık, 2017’nin ikinci çeyreğinde hizmet vermeye başlayacak.

Asia Park Kartal güncel fiyat listesi!

Çifçi Çelebi Yapı imzasıyla hayata geçirilen Asia Park projesi, İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal ilçesinde hayata geçiriliyor. Kartal Asia Park projesi toplamda 104 adet daireden meydana geliyor

Via GYO ve Crowne Plaza İstanbul Asia'ya İnsana Saygı ödülü!

Via GYO ve Crowne Plaza İstanbul Asia, Eventus Fuarcılık tarafından düzenlenen İnsan Kaynakları Zirvesi’nde Kariyer.net tarafından “İnsana Saygı” ödülüne layık görüldü.

Ramada İstanbul Asia Hotel dizaynı lüks algısını değiştiriyor Haberi

Ramada İstanbul Asia Hotel dizaynı lüks algısını değiştiriyor

Anadolu Yakası’nın İlk Ramada markalı oteli‘’Ramada İstanbul Asia Hotel’’;  klasik Türk köşklerinin mimarisinden esinlenilerek modern bir bakış açısıyla yorumlanan, eşsiz ve lüks bir butik otel olarak dikkat çekiyor. Otelin yüksek konfor ve teknolojik standartlarda, neo modern stilde ve 5 farklı tasarımla dizayn edilmiş 80 odası bulunuyor. 


Eski İstanbul köşklerini anımsatan nostaljik yaklaşımlar

İç dekorasyonu Uransan Tasarım Müdürü Feray Alp tarafından yapılan otelde, renk- doku uyumuna özen gösterildiği gibi, genel alanlar ve oda banyolarında yurt dışından getirilen özel mermerler kullanıldı. Duvarlar ve tavanlar; ahşap, özel, dekoratif boya, özel işlemeli ayna ve kaliteli kâğıtlarla, zemin yanmaz yün halı ve masif parkelerle kaplandı. Kumaşlar, perdeler, yatak örtüleri, avize ve aplikler, oturma grupları, sehpa ve aksesuarlar özel olarak tasarlandı. Mimar Abdullah Erençin tarafından yeniden dizayn...