15 / 05 / 2024

Ramada kazdağları eteklerinde resort otelini açıyor

Ramada kazdağları eteklerinde resort otelini açıyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur; kentte hayal bile edilemeyen projeleri tek tek hayata geçirirken, büyük şirketler yatırım için artık Balıkesir'i tercih ediyor. Ramada, Kazdağları'nın eteklerinde ilk Resort otelini açıyor.

Oksijen Park 3 Villaları'nda 1 milyon 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde yer alan Ören'de denize çok yakın şekilde konumlanan Oksijen Park 3 Villaları, Kazdağları'nın kaliteli havası ve zeytin ağaçlarının esintisiyle keyifli ve sağlıklı bir yaşam sunuyor. 

İmamoğlu Ailesi Kaz Dağları’nda ağaçları keserek villa mı inşa etti?

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "Kazdağları'nı savunmak demek yaşamı savunmak demektir" dedi ancak İmamoğlu Ailesi o Kaz Dağları'nda ağaçları keserek villalar inşa etti...

Ankara Kalesi’nin eteklerinde dönüşüm başlıyor!

Ankara Kalesi’nin eteklerinde yer alan Kayabaşı Mahallesi’ndeki metruk yapıların yıkımıyla başlayacaklarını kaydeden Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, “200’ün üzerinde metruk binayı kaldırarak, belli bir plan dahilinde dönüşümü sağlayacağız” dedi.

Serenay Sarıkaya butik otel açmak için taş ev bakıyor!

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Kazdağları'nda butik otel için taş ev bakıyor. Assos ve Ayvacık’a giden Serenay Sarıkaya, organik yaşam sunmayı hedeflediği oteli için yer baktı.

Alamos Gold, Kazdağları’nda yeni inşaat yapmayacak!

Alamos Gold’un Kazdağları Kirazlı bölgesindeki inşaat faaliyetleri durduruldu. Şirketin dolan ruhsat süresini yenilemediği bildirildi…

Kazdağları rampalarındaki tüneller 2023'te tamamlanacak!

Ayvacık-Küçükkuyu kesiminde bulunan ve 24 kilometrelik Kazdağı rampaların, inşası devam eden iki tünel 2023'te tamamlanacak. Tünelin hizmete açılmasıyla yol 5 dakika gibi bir sürede geçilecek. 

Çanakkale Ayvacık Tüneli 2023'te tamamlanacak!

Çanakkale'yi İzmir ve Balıkesir'e bağlayan kara yolunun Ayvacık-Küçükkuyu kesiminde bulunan ve 45 dakikada geçilebilen 24 kilometrelik Kazdağları rampaları, yapımı devam eden iki tünelin 2023'te tamamlanıp hizmete açılmasıyla 5 dakika gibi kısa bir sürede geçilebilecek...

Çanakkale Ayvacık Tüneli ile 40 dakikalık mesafe 5 dakikada aşılacak!

Çanakkale'yi İzmir ve Balıkesir'e bağlayan karayolunda bulunan, yaklaşık 40 dakikada katedilebilen Kazdağları rampaları, inşaat çalışmaları süren 2 tünelin tamamlanmasının ardından 5 dakikada geçilebilecek...

Bu köye taşınan 10 bin dolar alıyor!

İtalya'nın kuzeyinde, Alp Dağları eteklerinde yer alan Piedmont bölgesindeki Locana köyüne taşınanlara 10 bin dolar veriliyor.

Şahinderesi Kanyonu’na seyir terası inşa edilecek!

Kazdağlarında yer alan Şahinderesi Kanyonu’na 250 metrekarelik cam seyir terası inşa edilecek.

Müge Boz: Ekolojik bir ev hayal ediyorum!

Sağlıklı ürünler sunan bir restoran açan ve yeni filminin heyecanını yaşayan Müge Boz,  ''Kazdağları’nda ev değil, arazi aldım. Çünkü kendi ekolojik evimi yapmak gibi bir hayalim vardı'' dedi. 

Adatepe'de taş evler 3 milyona satılıyor!

Doğayla iç içe yaşamak için büyük şehirlerden kaçanların tercihi olan Kazdağları'nın eteklerindeki Adatepe köyü, yerlilerden tarihi evleri satın alarak restore ettiren kentlilerin yeni yaşam alanları haline geldi. 

Çanakkale Adatepe köyünde taş evler 2-3 milyon liraya satılıyor!

Kazdağları'nın eteklerindeki Adatepe köyü, yerlilerden tarihi evleri satın alarak restore ettiren kentlilerin yerleşim alanı oldu.

Ramada kazdağları eteklerinde resort otelini açıyor Haberi

Ramada kazdağları eteklerinde resort otelini açıyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur; kentte hayal bile edilemeyen projeleri tek tek hayata geçirirken, Balıkesir her alanda vizyon ve örnek bir şehir olma özelliğine kavuşuyor. Büyük şirketler yatırım için artık Balıkesir'i tercih ediyor.


Anadolu'nun en batısında, Ayvalık'tan Bandırma'ya uzanan geniş bir coğrafyada Balıkesir... Son zamanlarda çokça gündeme geliyor. İstanbul-İzmir Otoyolu'nun güzergâhındaki şehir, Çanakkale Köprüsü ile Marmara Bölgesi'nde "Golden Ring" (Altın Halka) olarak tanımlanan mega ulaşım altyapılarının kesişiminde bulunuyor. 


Dev sanayi şirketleri Bandırma bölgesinde yer seçerken, turizmin önde gelen markalan Balıkesir'de ardı ardına yatırımlara girişiyor. Kale Grubu, Bandırma'da aldığı 630 dönüm arazi ile bölgeye olan güvenini gösterdi. Akdeniz Yatırım, Kroman Çelik, Has Çelik, EnerjiSA ve Ferro Döküm, bölgeye rağbet gösteren ve tesislerini taşımak için hazırlık yapan sanayi devleri. Diğer yandan Ramada,...