27 / 05 / 2024

Ramada otel doluluk oranı

Ramada otel doluluk oranı

Kuşadası Bayraklıdede Mahallesi'nde inşaatı tamamlanan Kuşadası Ramada oteli hizmete girdi. Özyer Group, 8'inci otelini 180 milyon TL'lik yatırımla hizmete açtı.

Otel odalarına yüzde 43 zam! İstanbul’da oda fiyatları 2 bin 790 liraya yükseldi!

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) rakamlarına göre, 2022'de ülke genelinde otel doluluk oranları önceki yıla göre yüzde 28’lik artış gösterdi. İstanbul’da oda fiyatları 91 Euro’dan,136.8 (2790 TL) Euro’ya kadar çıktı.

Otel doluluk oranları 2022 yılında yüzde 28 arttı!

TÜROB tarafından açıklanan resmi verilere göre, 2022 yılında Türkiye genelinde otel doluluk oranları yüzde 66,7'ye çıktı. Mega kent İstanbul doluluklarda, Antalya ise oda fiyatlarında genel ortalamayı yükselten kentler oldu.

Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor!

Üsküdar ilçesi Altunizade mahallesinde bulunan Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor. 4 yıldızlı lüks otel İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi tarafından 68 milyon TL'ye satışa çıktı.

Rize Ramada Otel açıldı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehir merkezinde yer alan Rize Ramada Oteli'nin açılışını gerçekleştirdi.

İstanbul’a 50 yeni otel geliyor!

Yılın ilk 3 ayında yüzde 30 doluluk artışı yaşayan İstanbul’da otel yatırımları da hız kazandı. Otel projelerini yakından takip eden Hotelya’nın Genel Müdürü Zümrüt Doyran yaptığı açıklamada “Halen 50 otelin yapımı devam ediyor” diye konuştu.

Alibeyköy Ramada Otel 2018'de açılacak!

Alibeyköy Ramada Otel, 144 odalı olarak planlandı. 2015'te inşaatına başlanılan Alibeyköy Ramada Otel 2018'de açılacak..

Otel mimarisindeki trendler!

AE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu otel mimarisine dikkat çekerek, hangi otele hangi mimari tipinin uygun olacağını açıklıyor. Erkurtoğlu, mimari detaylar sayesinde otellerin hem doluluk oranlarını artırabileceğini hem de işletme maliyetlerini düşürebileceklerini belirtiyor.

Ramada Plaza Konya Otel 70 milyon TL'ye mal oldu!

5 yıldızlı otellerin son halkası olan Ramada Plaza Konya Otel verdiği hizmetle müşterilerini büyülüyor. 70 milyon TL'ye mal olan otel kongre turizmine yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor

Ramada Plaza Konya Otel 30 Temmuz'da açılıyor!

30 Temmuz'dan itibaren müşteri kabul etmeye başlayacak olan Ramada Plaza Konya Müdürü Yavuz Sakman, "Ramada Plaza her anlamda iddialı geliyor" dedi.

Nevşehir'de 52 otel satışa çıktı!

Turizm cenneti Kapadokya en kötü günlerini yaşıyor… Otellerde doluluk oranları yüzde 30’lara gerilerken, bazı tahminlere göre 4 bin kişi işsiz kaldı. 52 otel satılık ilanına çıktı. Avrupalıların yanı sıra Amerikalılar ve Japonlar da çekildi.

Edirne Ramada Hotel 2017'de açılacak!

Edirne ilk beş yıldızlı oteline birkaç ay önce kavuştu. Yerel bir girişimciye ait Margi isimli otelin 160 odası var. Şehirde yeni bir otel yatırımı daha başlamış durumda. Dört yıldızlı bu otel Ramada zincirine ait. Otelin 2017'de açılması planlanıyor.

Otel doluluk oranlarının iyileşmesi için turizmciler destek bekliyor!

Turizm sektöründe yaşanan sıkıntının boyutlarını görmek için 5 gün boyunca İstanbul’un çeşitli yerlerindeki 5 yıldızlı otelleri sabah kahvaltısında gözlemledik. Geçen yıla göre doluluklarda ciddi düşüş var.

Dünya devi otel zincirleri Yalova'ya geliyor!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, imar planlarında yapılan değişiklik sonrası dünyaca ünlü oteller zinciri Hilton ve Ramada'nın Yalova'da otel yapacağını söyledi. İşte Başkan Salman'ın açıklamaları...

Ramada otel doluluk oranı Haberi

Ramada otel doluluk oranı

Turizm, inşaat, kuyum, medya ve enerji sektörlerinde çalışma gösteren Özyer Group, 8'inci otelini 180 milyon TL'lik yatırımla hizmete açtı. Kuşadası'ndaki ilk golf sahasını hizmete sunan grup, benzerlerinden değişik bir stratejiyle golfle bölge turizmine ivme kazandırdıktan akabinde otel açmayı tercih etti. 



Habertürk...