28 / 04 / 2024

Ramada Plaza izmir oteli ne zaman açılacak

Ramada Plaza izmir oteli ne zaman açılacak

İzmir'de Sevkon Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından Basmane Mürselpaşa Caddesi üzerinde ve İzmir Uluslararası Fuar Alanı karşısında yapılan Ramada Plaza İzmir Oteli açılış için gün sayıyor.

Batman Erzenia Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Batman'da hayata geçirilecek olan Erzenia Alışveriş ve Yaşam Merkezi ve Ramada Plaza By Wyndham Otelinin temeli atıldı!

Mina Towers'tan ev alanlar tatil kazanıyor!

Başaran Yatırım Holding tarafından Fikirtepe'de inşa edilen Mina Towers projesinden 30 Eylül’e kadar daire satın alanlar, Ramada Resort Bodrum veya Ramada Plaza Trabzon’da 4 gün 3 gece keyifli bir tatil şansı kazanıyor.

Ramada Plaza Konya Otel 70 milyon TL'ye mal oldu!

5 yıldızlı otellerin son halkası olan Ramada Plaza Konya Otel verdiği hizmetle müşterilerini büyülüyor. 70 milyon TL'ye mal olan otel kongre turizmine yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor

İzmir Çiçek Plaza'nın 4'te 3'ü satıldı!

Çiçek Kardeşler İnşaat tarafından İzmir Bayraklı'da inşa edilen Çiçek Plaza'nın 4'te 3'ünden fazlasının satışı ve kiralaması gerçekleşti. Çiçek Kardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Çiçek, diğer projelerle ilgili de bilgi verdi.

İzmir Çiçek Plaza açıldı!

Çiçek Kardeşler İnşaat'ın İzmir'e kazandırdığı çağdaş ofis projesi Çiçek Plaza'nın açılış kokteylinde iş dünyası ve inşaat sektörünün önde gelen temsilcileriyle çok sayıda davetli bir araya geldi.

Ramada Plaza Konya Otel 30 Temmuz'da açılıyor!

30 Temmuz'dan itibaren müşteri kabul etmeye başlayacak olan Ramada Plaza Konya Müdürü Yavuz Sakman, "Ramada Plaza her anlamda iddialı geliyor" dedi.

İzmir Çiçek Plaza haziran ayı içinde tamamlanacak!

İzmir inşaat sektöründe 40 yılı aşkın süredir hizmet sunan Çiçek Kardeşler İnşaat, iş hayatına farklı bir soluk getirmek için tasarladığı Çiçek Plaza’nın haziran ayı içinde tamamlanacağını duyurdu

İzmir Oto Plaza Otomotiv İş Merkezi'nde 5.5 milyon TL'ye satılık 2 dükkan!

İzmir 11. İcra Dairesi, İzmir Konak Oto Plaza Otomotiv İş Merkezi'nde bulunan 2 dükkanı satışa çıkardı. Söz konusu dükkanların toplam satış bedeli 5 milyon 500 TL olarak belirlendi.

Gümüş Plaza Optimus İzmir fiyat!

Gümüş Plaza Optimus İzmir fiyatları 178 bin liradan başlangıç gösteriliyor. İzmir Bayraklı'da yer alan Gümüş Plaza Optimus projesinde 80 ofis ve 3 dükkan bulunuyor...

İzmir Çiçek Plaza'da fiyatlar 225 bin TL'den başlıyor!

Çiçek İnşaat imzasıyla yükselen proje İzmir İl'i Bayraklı İlçesinde inşa ediliyor. Proje toplam 164 adet ofisten oluşuyor. İzmir Çiçek Plaza'da fiyatlar 225 bin TL'den başlıyor.

İzmir Gümüş Plaza Optimus Ofisleri!

Konuma göre Ege Üniversite Hastanesi'ne 3 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede her katta 13 adet ofis bulunuyor. İzmir Gümüş Plaza Optimus Ofisleri alanları 48 metrekare uzaklıkta bulunuyor.

İzmir Gümüş Plaza Optimus'da fiyatlar 178 bin TL'den başlıyor!

Gümüş İnşaat imzasıyla inşa edilen proje 80 adet lüks ofisten oluşuyor. Proje İzmir İl'i Bayraklı İlçe'sinde yer alıyor. İzmir Gümüş Plaza Optimus'da fiyatlar 178 bin TL'den başlıyor.

Lider Group basın toplantısı ertelendi!

20 Kasım 2015 tarihinde Lider Group Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Karal’ın ev sahipliğinde Kaya Ramada Plaza Beylikdüzü İstanbul'da gerçekleşecek olan basın toplantısı, ileri bir tarihe ertelendi.

Ramada Plaza izmir oteli ne zaman açılacak Haberi

Ramada Plaza izmir oteli ne zaman açılacak

İzmir'de Sevkon Gayrimenkul Geliştirme A.Ş.  tarafından Basmane Mürselpaşa Caddesi üzerinde ve İzmir Uluslararası Fuar Alanı karşısında yapılan Ramada Plaza İzmir Oteli açılış için gün sayıyor. 


Tesise ilk ziyareti ise Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler gerçekleştirdi. Vali Yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı, İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdülaziz Ediz ve ETİK üyeleri ile gerçekleştirilen ziyarette Ramada Plaza İzmir Otel Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Sevil ve Otel Genel Müdürü Yakup Karakoç'a hayırlısı olsun dileklerinde bulunuldu. İşler, VIP nitelikte olduğunu belirttiği otelin 207 oda kapasitesiyle İzmir'e nefes aldıracağını vurguladı. ETİK tarafından hazırlanan teşekkür plaketi, ETİK Başkanı ve TÜROFED Başkan Yardımcısı Mehmet İşler ve İzmir Vali Yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı tarafından Sevil'e takdim edildi. 


Posta...