04 / 05 / 2024

Ramada Sakarya Otel tanıtımı

Ramada Sakarya Otel tanıtımı

Dünya genelinde adından söz ettiren Ramada Otel, verdiği kaliteli hizmeti şimdi Sakarya'ya taşıyor. Yakında açılışı yapılacak olan Ramada Sakarya Otel'in tanıtım toplantısı Tunatan Tesisleri'nde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor!

Üsküdar ilçesi Altunizade mahallesinde bulunan Ramada İstanbul Asya icradan satılıyor. 4 yıldızlı lüks otel İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi tarafından 68 milyon TL'ye satışa çıktı.

Rize Ramada Otel açıldı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehir merkezinde yer alan Rize Ramada Oteli'nin açılışını gerçekleştirdi.

NG Sapanca 2. Otel projesi geliyor!

NG Tasarım Otelcilik ve Turizm, Sakarya Sapanca Kırkpınar-Tepebaşı Mahallesi'ndeki 450 odalı otel projesine başlıyor..

Alibeyköy Ramada Otel 2018'de açılacak!

Alibeyköy Ramada Otel, 144 odalı olarak planlandı. 2015'te inşaatına başlanılan Alibeyköy Ramada Otel 2018'de açılacak..

Premier Sakarya Otel hizmete açıldı!

Best Western oteller zinciri tarafından yaptırılan Premier Sakarya Otel hizmete açıldı. Otelin, toplantı salonları ve örnek odaları basın mensuplarına tanıtıldı.

Ramada Plaza Konya Otel 70 milyon TL'ye mal oldu!

5 yıldızlı otellerin son halkası olan Ramada Plaza Konya Otel verdiği hizmetle müşterilerini büyülüyor. 70 milyon TL'ye mal olan otel kongre turizmine yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor

Sakarya Best Western Premier Otel açılış için gün sayıyor!

Ani Otel İşletmeleri A.Ş tarafından Sakarya'da inşa edilen Sakarya Best Western Premier Otel açılmayı bekliyor. Toplam 131 odası ve 8 toplantı salonu bulunan otel, 5 yıldızlı uluslararası tek marka otel olma özelliğine sahip.

Ramada Plaza Konya Otel 30 Temmuz'da açılıyor!

30 Temmuz'dan itibaren müşteri kabul etmeye başlayacak olan Ramada Plaza Konya Müdürü Yavuz Sakman, "Ramada Plaza her anlamda iddialı geliyor" dedi.

Sakarya'ya 3 katlı otel ve bin yataklı hastane geliyor!

Düzenlediği toplantıda çalışmalarını anlatan Sakarya Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, “ Madem Sakarya Marmara’nın yıldızı olacak biz de kuzeyin yıldızı yapacağız. Burada da Söğütlü yerini alacak” dedi.

Edirne Ramada Hotel 2017'de açılacak!

Edirne ilk beş yıldızlı oteline birkaç ay önce kavuştu. Yerel bir girişimciye ait Margi isimli otelin 160 odası var. Şehirde yeni bir otel yatırımı daha başlamış durumda. Dört yıldızlı bu otel Ramada zincirine ait. Otelin 2017'de açılması planlanıyor.

Sakarya Erenler'de 27.5 milyon TL'ye satılık otel!

Sakarya 1. İcra Dairesi, Sakarya Erenler'de yer alan arsayı otel ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 27 milyon 505 bin TL olarak belirlendi.

Sakarya'da gayrimenkul sektöründe hareketlilik yaşanıyor!

Remax Gayrimenkul Danışmanı Hüseyin Kubilay, "Sakarya’da son yıllarda ardı ardına konut, AVM, iş merkezi ve otel yatırımlarının temelleri atılıyor, milyon dolarlık yeni projeler açıklanıyor. " dedi.

Dünya devi otel zincirleri Yalova'ya geliyor!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, imar planlarında yapılan değişiklik sonrası dünyaca ünlü oteller zinciri Hilton ve Ramada'nın Yalova'da otel yapacağını söyledi. İşte Başkan Salman'ın açıklamaları...

Ramada Sakarya Otel tanıtımı Haberi

Ramada Sakarya Otel tanıtımı

PROTOKOL Otel hizmeti konusunda. dünya genelinde bütük bir üne sahip olan Ramada markası Kraas Şirketler Grubu 'nun sahipleri Ahmet. Şahin. Saim ve Bülent Karaaslan'ın ortaklığında Sakarya'ya geliyor. Ramada Sakarya Otelin tanıtım toplantısı ise dün Serpan'da bulunan Tunatan Tesislerimle gerçekleştirildi. Düzenlenen tanıtım programına CHP Milletvekili Engin Özkoç, Büyü Askerlik Şubesi Başkanı Bayram Oztemuz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Poyraz, ş adamı Orhan Kocayıbık, şehir genelinden çok sayıda iş adamı ve açılacak otelin ortakları olan Ahmet, Şahin, Saim ve Bülent Karaaslan katıldı. 



ULUSLARARASI OTEL 

Toplantıda yapılan ikramlar sonrası, otelin yönetim kurulu üyeleri kürsüye çıkarak konuşma yaptı. Programın ilk konuşmasını yapan Ramada Sakarya Otel Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karaaslan otelin şehirde ilk uluslararası hizmet veren otel olacağını kaydeden Karaaslan şunları söyledi: "Misafirlerimizin de...