08 / 07 / 2024

Ramazan Arslan

Ramazan Arslan

Arslankaya Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Arslan, Rıdvan Kaya tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Temmuz'da kuruldu

Bilgi Money Reklam Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Bilgi Money Reklam Ve Pazarlama Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Arslan tarafından kuruldu.

Endemik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Endemik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 50 bin sermaye bedeli  ile Ramazan    Arslan tarafından kuruldu.

İh Mimarlık İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İh Mimarlık İnşaat Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Arslan tarafından kuruldu. 

Ramazan Arslan: Gaziantep'te arazi bitti, konut sektörü de durgun!

Gaziantep'te kısa bir süre öncesine kadar en karlı işlerden biri olarak görülen arazi alım satımı durdu. Bir anda yükselen konut ve arazi fiyattan yatay seviyede seyretmeye başladı..

Ayaş'ta atıl durumdaki salça fabrikası açılacak!

Fabrikanın 5 yıllığına Ankara Büyükşehir Belediyesine devrini öngören protokol, ANFA Genel Müdürü Ramazan Arslan ile Akkaya Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Meryem Uğur tarafından imzalandı.

Ramazan'da otel ve turlar yarı fiyatına!

Ramazan ayının yaz mevsimine denk gelmesi nedeniyle yerli turiste hitap eden bazı otel ve tur operatörleri alternatif tatil seçenekleri hazırladı. Bıı dönemde doluluk oranlarını yüksek tutmak isteyen turistik tesisler. yüzde 50 ye varan indirimler yapıyor

Sanko Park'ta geleneksel Ramazan eğlencesi!

Sanko Park AVM, Ramazan ayı boyunca ziyaretçilerini eğlenceli etkinliklerle ağırlayacak. Sanko Park AVM Müdürü Niyazi Büyükaksu, 25 Haziran - 27 Temmuz tarihleri arasında Ramazan Panayırı eğlencesini yeniden canlandıracaklarını söyledi.

Ramazan'da oteller ve turlar yarı fiyatına!

Ramazan'ın yaz mevsimine denk gelmesi nedeniyle yerli turiste hitap eden bazı otel ve tur operatörleri alternatif tatil seçenekleri hazırladı. Bu dönemde doluluk oranlarını yüksek tutmak isteyen turistik tesisler, yüzde 50'ye varan indirimler yapıyor...

Braun MQ775 Patisserie Blendır Seti ile Ramazan ayında pratik yemekler!

Braun ‘ MQ775 Patisserie Blendır Seti ’, tek tuş ile tüm hızlara kolayca ulaşabilen Smart Speed teknolojisi ile Ramazan sofranızı lezzetli yemeklerle donatmanıza yardımcı oluyor.

Metroport AVM Ramazan ayı için etkinlikler düzenliyor!

Gerçekleştirdiği farklı organizasyonlarla adından sıkça söz ettiren Bahçelievler Metroport AVM on bir ayın sultanı “Ramazan” için de geleneksel ve bir o kadar da keyifli etkinlikler düzenliyor...

Ramazan Oruç: İztuzu rezil değil vezir olur!

Dalyan Iztuzu Plajıııı işletme hakkım 8 yıllığına kiralayan ve eleştirilere hedef olan Dalçev A.Ş. Başkam Ramazan Oruç, eleştirileri cevaplandırdı. Ramazan Oruç: "Iztuzu DALÇEV ile rezil değil vezir olur" dedi

Ramazan Oruç: Muğla turizmine ekonomik katkılar sağlayacağız!

Muğla Ortaca'daki İztuzu plajının işletme ihalesini alan firmanın yetkilisi olan Ramazan Oruç yaptığı açıklamada, "Muğla Yöremizin turizmine ekonomik katkılar sağlayacağımızın bilinmesini istiyoruz" şeklinde konuştu.

Ramazan'da oteller ve turlar yarı fiyatına inecek!

Ramazan'ın yaz mevsimine denk gelmesi nedeniyle yerli turiste hitap eden bazı otel ve tur operatörleri fiyatları yarıya indirdi. Bu dönemde doluluk oranlarını yüksek tutmak isteyen turistik tesisler, yüzde 50'ye varan indirimler yapıyor.

Ramazan Arslan Haberi

Ramazan Arslan

Arslankaya Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Arslan, Rıdvan Kaya tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Temmuz'da kuruldu. Arslankaya Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Turizme yönelik otel motel bar pansiyon kamping tatil köyleri apart oteller yeme içme tesisleri eğlence yerleri kurmak işletmek işletmeye vermke bu yerleri satın almak satmak kiralamak kiraya vermek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Arslankaya Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Fatih, Hobyar Mahallesi, Cağaloğlu Yokuşu Caddesi, Nadir Sokak, Koçyiğit İş Hanı...