17 / 05 / 2024

Ramazan Bektaş

Ramazan Bektaş

Ozan Aras İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Bektaş ve Husi Bektaş ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Tuzla, İçmeler Mahallesi'nde kuruldu.

Ozan Aras İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozan Aras İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Bektaş ve Husi Bektaş ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Tuzla, İçmeler Mahallesi'nde kuruldu.

Metropark Ramazan Bereketi Kampanyası devam ediyor!

Teknik Yapı, Metropark için 'Ramazan Bereketi Kampanyası' düzenledi. Buna göre; yüzde 60 peşinat ödeyenler, yüzde 40'lık tutar için 60 aya kadar sıfır faizli kredi kullanabilecek

Ramazan Bayramı turizm sektörünü canlandırdı!

Seçim Aydın, Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla otel rezervasyonlarında yoğunluk yaşandığı, bayramı tatilde geçirmek isteyenlerin uygun fiyata konaklama konusunda sıkıntısı çekmemeleri için çabuk davranmaları gerektiğini belirtti

Bosphorus City’de ramazan şenlikleri başladı!

Türkiye’nin ilk temalı konut projesi olarak Sinpaş GYO tarafından Halkalı Atakent bölgesinde hayata geçirilen Bosphorus City bu yıl eğlenceli Ramazan şenliklerine de ev sahipliği yapıyor.

Ağrı'nın Turizm Değerleri Ramazan Fuarında tanıtılacak!

882 metrekare alan üzerine kurulmuş olan Ramazan fuarında, İshak Paşa Sarayı'nın 1/100 ölçekli maketi sergilenecek. Maket dışında İshak Paşa Sarayı'nın 1800'lü yıllarda Texter tarafından çizilmiş gravür resmi de sergilenecek...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ramazan şenlikleri yoğun ilgi görüyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Yenikapı Şehir Parkında düzenlediği Ramazan şenlikleri vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Vatandaşlar 134 stantta yiyecekten hediyelik eşyaya; kitap, hobi ve el sanatları ile buluşuyor.

Ağrı Ramazan Fuarı'nda İshak Paşa Sarayı'nın maketi sergilenecek!

882 metrekare alan üzerine kurulmuş olan Ramazan fuarında, İshak Paşa Sarayı'nın 1/100 ölçekli maketi sergilenecek. Maket dışında İshak Paşa Sarayı'nın 1800'lü yıllarda Texter tarafından çizilmiş gravür resmi de sergilenecek.

Osmangazi Ramazan Etkinlikleri Hamitler TOKİ Konutları'nda başladı!

Osmangazi'nin farklı mahallelerinde gerçekleştirilen gösteriler ile eski ramazan ruhunu yaşatan eğlenceler, bu yıl Hamitler TOKİ Konutlarından başladı. Programda ilk olarak Türk Sanat Müziği Korosu üyeleri, birbirinden güzel şarkıları seslendirdi.

Türk Telekom'dan ramazan kampanyası!

Türk Telekom'un, ramazan ayına özel "Haftasonu Bedava" kampanyası ile aboneleri haftasonu yapacakları tüm şehir içi, şehirlerarası ve yurt içi GSM aramalarında ayda 3 bin dakika bedava konuşacak.

Profilo yemek tarifleri ile Ramazan’da da yanınızda!

Profilo, dengeli beslenmenin daha da önem kazandığı Ramazan ayında, sorumlulukları biraz daha artan anneleri yalnız bırakmıyor. Kolayca hazırlanacak iftar yemeklerinin tarifleri, Profilo’nun Facebook sayfasında yayınlanacak.

Evgör Mobilya'da geleneksel Ramazan Kampanyası başladı!

Evgör Mobilya'da geleneksel Ramazan Kampanyası başladı. Başlayan Ramazan Kampanyası ile Valentin Yemek Masası Takımı, 1.500 TL yerine yüzde 40 indirimle 900 TL’den satışa sunuluyor.

Vialand Tema Park Ramazan ayı süresince saat 24:00'e kadar açık!

Türkiye'nin dünya standartlarındaki ilk ve tek tema parkı ile açık havada alışveriş keyfi yaşatan alışveriş merkezini bünyesinde barındıran dev kompleks VIALAND, ziyaretçilerine Ramazan boyunca sürecek müthiş bir kampanya armağan ediyor.

Metropark projesinde Ramazan ayına özel yüzde 10 indirim!

Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Metropark projesinde başlayan 'Ramazan bereketi' kampanyasında 60 ay vadeye kadar sıfır konut finansman oranı fırsatı ile yüzde 10 indirim fırsatı sürüyor.

Ramazan Bektaş Haberi

Ramazan Bektaş

Ozan Aras İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Bektaş ve Husi Bektaş ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Tuzla, İçmeler Mahallesi'nde kuruldu.


Ozan Aras İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar,yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...