19 / 05 / 2024

Ramazan Kızılkaya Cami açıldı mı

Ramazan Kızılkaya Cami açıldı mı

Dereağzı Mahallesi’ne inşa edilen Ramazan Kızılkaya Camii’nin açılışını yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, hayırsever vatandaş Kızılkaya’yı tebrik ederek, bölgeye kazandırılan caminin hayırlı olmasını diledi.

Kızılkaya Mekanik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılkaya Mekanik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhittin Kızılkaya tarafından kuruldu.

Ankara Kızılcahamam'daki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Önceki gün Atatürk Kültür Merkezi'nde açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara Kızılcahamam'da yangın nedeniyle hasar gören dükkanlar için Ramazan Bayramı sonrasında ihale yapılacağını dile getirdi. 

Türk Kızılaydan Cerablus’a yetim kompleksi!

Çalışmalarına devam eden Türk Kızılay, Fırat Kalkanı Harekatı’yla terörden arındırılan Cerablus ilçesinde cami, okul, sosyal tesis ve konutlardan oluşan yetim kompleksi inşa etti.

Ankara Kızılay'a cami inşa edilmesi için protokol imzalandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ile Türkiye Diyanet Vakfı arasında, Kızılay'da cami inşa edilmesi için protokol imzalandı.

Türk Kızılayı'ndan Beyoğlu'nda konut inşaatı ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü tarafından Beyoğlu Cami Kebir Mahallesi'nde konut inşaatı yaptırılacak. İhale 18 Aralık'ta gerçekleşecek...

Sivas Kızılırmak İlkokulu'nun yıkılıp cami yapılması mecliste!

Sivas'ta bulunan Kızılırmak İlkokulu'nun yıkılarak yerine cami yapılması kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Karasu konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kızılkaya Metal İnşaat Plastik Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılkaya Metal İnşaat Plastik Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 sermaye bedeli ile Serdal Kızılkaya tarafından kuruldu.

Siirt TOKİ Hacı Refik Kızılay Camii açıldı!

Siirt merkezde 135'inci cami olan TOKİ Hacı Refik Kızılay Camii, düzenlenen törenle ibadete açıldı. TOKİ tarafından yaptırılan Hacı Refik Kızılay Camii, 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda Evren Mahallesi TOKİ Sosyal binaları bölgesinde hizmete girdi.

Fatih Kızılelma Parkı yenilendi!

Haseki Sultan Mahallesi sınırları içerisinde Kızılelma Caddesi üzerinde Kasap Halil Cami yanında yer alan ve caminin ihyası ile kullanımı kısıtlanan park, Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yenileme programına alındı.

Beylikdüzü Ramazan Kızılkaya Camii açıldı!

Dereağzı Mahallesi'ne yapılan Ramazan Kızılkaya Camii'nin açılışını yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, hayırsever vatandaş Kızılkaya'yı tebrik ederek, bölgeye kazandırılan caminin hayırlı olmasını diledi.

Ramazan Kızılkaya Cami açıldı!

Dereağzı Mahallesi’ne inşa edilen Ramazan Kızılkaya Camii’nin açılışını yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, hayırsever vatandaş Kızılkaya’yı tebrik ederek, bölgeye kazandırılan caminin hayırlı olmasını diledi.

Kalecik Kızılkaya imar planı değişikliği askıya çıktı!

Ankara Kalecik İlçesi, Kızılkaya Mahallesi, Kd.211 parselin “Belediye Hizmet Alanı (Katı Atık Transfer İstasyonu) kullanımına ayrılmasına ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı 3 Haziran'da askıya çıktı...

Kızılkaya Yapı İnşaat Emlak ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılkaya Yapı İnşaat Emlak ve Ticaret Limited Şirketi, Gülşah Lafıbol tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta Silivri, Ortaköy, Merkez Mahallesi, Adakale Sokak'ta kuruldu.

Ramazan Kızılkaya Cami açıldı mı Haberi

Ramazan Kızılkaya Cami açıldı mı


Beylikdüzü’nün yeni bir camisi daha oldu. Dereağzı Mahallesi’nde hayırsever vatandaş Ramazan Kızılkaya’nın yaptırdığı cami, bölge halkının ibadeti için hazır hale getirildi. Cami açılışı öncesi Kuran-ı Kerim Tilaveti okundu. Caminin Dereağzı Mahallesi’ne kazandırıldığını belirten Beylikdüzü İlçe Müftüsü Eyyup Demir, “Ramazan Kızılkaya’ya böyle bir hayır yaptığı için teşekkür ediyoruz. Ayrıca parkın düzenlemelerini tamamlayarak bölge halkına parkı açan Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Beylikdüzüne ve memeleketimize hayırlı uğurlu olsun. Vatandaşlar, vakıf ve dernekler olarak bu hizmetlere katkı vermeliyiz” diye konuştu.

“Cami Çevresine Güzel Bir Park Kazandırdık”

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise ibadethanelerin huzuru, birliği ve beraberliği temin ettiğini vurguladı. İmamoğlu, maneviyatın yaşandığı bu noktaların insanlara ayrı bir güzellik kattığını belirterek, “Yapılarımızın, camilerimizin çevresinin havadarlığı çok mühim. Vatandaşlarımızı daha iyi ortamlarda...