19 / 05 / 2024

Ramazan Kızılkaya Camii beylikdüzü

Ramazan Kızılkaya Camii beylikdüzü

Dereağzı Mahallesi’ne inşa edilen Ramazan Kızılkaya Camii’nin açılışını yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, hayırsever vatandaş Kızılkaya’yı tebrik ederek, bölgeye kazandırılan caminin hayırlı olmasını diledi.

Kızılkaya Mekanik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılkaya Mekanik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhittin Kızılkaya tarafından kuruldu.

Ankara Kızılcahamam'daki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Önceki gün Atatürk Kültür Merkezi'nde açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara Kızılcahamam'da yangın nedeniyle hasar gören dükkanlar için Ramazan Bayramı sonrasında ihale yapılacağını dile getirdi. 

Şanlıurfa'daki 800 yıllık Döşeme Camii yeniden açılıyor!

Şanlıurfa'nın simgesi haline gelen Balıklıgöl Yerleşkesi'nde yer alan, zeminindeki kayma ve su sızıntısı sonucunda 5 yıl boyunca kapalı halde bulunan 800 yıllık Döşeme Camii restore edildi. Zemini sağlamlaştırılan caminin Ramazan ayında ibadete açılması planlanıyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı Camii'nin yüzde 40'ı tamamlandı!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda, artan yolcu sayısı dikkate alınarak hayata geçirilen ve yaklaşık 2 bin 800 kişinin aynı anda ibadet etmesine imkan veren Sabiha Gökçen Havalimanı Camii inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Kızılkaya Metal İnşaat Plastik Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılkaya Metal İnşaat Plastik Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 sermaye bedeli ile Serdal Kızılkaya tarafından kuruldu.

Siirt TOKİ Hacı Refik Kızılay Camii açıldı!

Siirt merkezde 135'inci cami olan TOKİ Hacı Refik Kızılay Camii, düzenlenen törenle ibadete açıldı. TOKİ tarafından yaptırılan Hacı Refik Kızılay Camii, 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda Evren Mahallesi TOKİ Sosyal binaları bölgesinde hizmete girdi.

Kayseri Sarız Merkez Camii açıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sarız Merkez Camii’nin ibadete açılışı nedeniyle gerçekleştirilen programa katıldı. İlçelere yapılan yatırımın artarak sürdüğünü belirten Başkan Çelik, baharla birlikte biten yatırımları hizmete açacaklarını söyl

Beylikdüzü Ramazan Kızılkaya Camii açıldı!

Dereağzı Mahallesi'ne yapılan Ramazan Kızılkaya Camii'nin açılışını yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, hayırsever vatandaş Kızılkaya'yı tebrik ederek, bölgeye kazandırılan caminin hayırlı olmasını diledi.

Ramazan Kızılkaya Cami açıldı!

Dereağzı Mahallesi’ne inşa edilen Ramazan Kızılkaya Camii’nin açılışını yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, hayırsever vatandaş Kızılkaya’yı tebrik ederek, bölgeye kazandırılan caminin hayırlı olmasını diledi.

Eyüp'teki Kızıl Camii'nin restorasyonu tamamlandı!

Eyüp Belediyesi, Kızıl Camii'nin bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın tarihe ve manevi iklime sahip çıkmak adına yürüttüğü çeşitli projeler meyvesini veriyor.

Mardin Kızıltepe Ulu Camii'nin restorasyonu ne zaman bitecek?

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde yaklaşık 800 yıllık Dunaysır Ulu Camisi'nde restorasyon çalışmaları devam ediyor. Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş, verimli arazilere sahip ilçenin, milattan öncesine dayanan geçmişi bulunduğunu söyledi.

Kalecik Kızılkaya imar planı değişikliği askıya çıktı!

Ankara Kalecik İlçesi, Kızılkaya Mahallesi, Kd.211 parselin “Belediye Hizmet Alanı (Katı Atık Transfer İstasyonu) kullanımına ayrılmasına ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı 3 Haziran'da askıya çıktı...

Adana 5 Ocak Camii ve Kız Kur’an Kursu açıldı!

Adana Valisi Mustafa Büyük, 5 Ocak Camii ve Kız Kur’an Kursu’nun açılışını gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Vali Mustafa Büyük, Allah’a olan kulluğun gereğini yerine getire bilmek için ibadet hanelerin çok önemli bir yeri teşkil ettiğini söyledi.

Ramazan Kızılkaya Camii beylikdüzü Haberi

Ramazan Kızılkaya Camii beylikdüzü


Beylikdüzü’nün yeni bir camisi daha oldu. Dereağzı Mahallesi’nde hayırsever vatandaş Ramazan Kızılkaya’nın yaptırdığı cami, bölge halkının ibadeti için hazır hale getirildi. Cami açılışı öncesi Kuran-ı Kerim Tilaveti okundu. Caminin Dereağzı Mahallesi’ne kazandırıldığını belirten Beylikdüzü İlçe Müftüsü Eyyup Demir, “Ramazan Kızılkaya’ya böyle bir hayır yaptığı için teşekkür ediyoruz. Ayrıca parkın düzenlemelerini tamamlayarak bölge halkına parkı açan Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Beylikdüzüne ve memeleketimize hayırlı uğurlu olsun. Vatandaşlar, vakıf ve dernekler olarak bu hizmetlere katkı vermeliyiz” diye konuştu.

“Cami Çevresine Güzel Bir Park Kazandırdık”

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise ibadethanelerin huzuru, birliği ve beraberliği temin ettiğini vurguladı. İmamoğlu, maneviyatın yaşandığı bu noktaların insanlara ayrı bir güzellik kattığını belirterek, “Yapılarımızın, camilerimizin çevresinin havadarlığı çok mühim. Vatandaşlarımızı daha iyi ortamlarda...