02 / 05 / 2024

ramazan sonrası turizm değişicekmi

ramazan sonrası turizm değişicekmi

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, Türk turistlerin yurtdışı yaz sezonu tatil tercihini ağırlıklı olarak vizesiz ülkelerin oluşturduğunu belirtti.

Ramazan Kurtoğlu'ndan Merkez Bankası faiz kararı yorumu: Sadece para ve döviz politikaları ile bu badireyi atlatamayız!

Dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrası ekonomist Ramazan Kurtoğlu'ndan faiz yorumu geldi. Kurtoğlu ''Sadece para ve döviz poltikiları ile bu badireyi atlatamayız'' diyerek Merkez Bankası Başkanı ve Mehmet Şimşek'e seslendi. 

Hataylı turizmciler yeniden canlanma için yatırım bekliyor!

Hataylı turizmciler, deprem sonrası turizm sektörünü canlandırmak için yatırım bekliyor. Deniz turizmi ve planlı çalışmalarla Hatay, Akdeniz'in gözde turizm merkezi olmayı hedefliyor.

Turizm sektörü fiyat artışlarından etkileniyor mu? Seçim sonrası durum ne olacak?

2023 yılının ilk dört ayı 2019 yılının elinden rekorunu aldı. 2019 yılı turizm sektöründeki hareketliliğin rekor kırdığı dönem olarak biliniyordu. Ancak 2023 yılını ilk aylarında yaşanan turizm hareketliliği 2019 yılını geride bıraktı. 

Tayzer İnşaat Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tayzer İnşaat Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Kızıler tarafından kuruldu.

Turizmde umutlar Ramazan Bayramı’nda! Tatilciler en çok hangi bölgeleri tercih ediyor?

Kahramanmaraş merkezli depremler turizm sektörünü de olumsuz etkiledi. Hem yurt içi hem de yurt dışı pazarlara yönelik yeni satış talepleri düşerken, umutlar bayram tatilinde. Ramazan Bayramı’nda tatil rezervasyonları ile birlikte sektörün yeniden hareketlenmesi bekleniyor.

Vip Plus Tour Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vip Plus Tour Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Şahin tarafından kuruldu.

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'nden ramazan boyunca ücretsiz müze duyurusu! Sadece iftardan sonra!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi Twitter hesabı, Ramazan ayına özel müze ziyaret saatleri hakkında bir duyuru paylaştı. Yapılan paylaşım sonrasında, hangi müzelerin ücretsiz olduğu merak edilmeye başlandı.

Gnl Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnl Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Gönül tarafından kuruldu.

Polo Rossi Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polo Rossi Otelcilik Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Ramazan Yardımci tarafından kuruldu.

Kvyt Plus Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kvyt Plus Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Ramazan Erdem tarafından kuruldu.

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Ergin Kardeşler Geri Dönüşüm Plastik Emlak Gayrimenkul Otomotiv Turizm İnşaat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti Maltepe'de Ramazan Ergin tarafından kuruldu.

Argent Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Argent Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Pazarlama Limited Şirketi Kağıthane'de Ramazan Gümüş tarafından kuruldu.

Red Blue Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Red Blue Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Ramazan Tekin tarafından kuruldu.

ramazan sonrası turizm değişicekmi Haberi

ramazan sonrası turizm değişicekmi

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, Türk turistlerin yurtdışı yaz sezonu tatil tercihini ağırlıklı olarak vizesiz ülkelerin oluşturduğunu, Yunan Adaları, İtalya, Orta Avrupa, İspanya ve Fransa'nın talep gören ülkelerin başında geldiğini belirtti. Ulusoy, yurt içinde turlarda ise Kemer başta olmak üzere Belek, Side, Alanya. Marmaris, Bodrum ve Çeşme'nin en çok talep gören dest i nasy onlar olduğunu bildirdi. Erken rezervasyon sürecinin ilk döneminde yüzde 50-60'lara varan indirimle satılan yurt içi tur paket fiyatlarının, sezonun yaklaşmasıyla doğal olarak artmaya başladığını vurgulayan Ulusoy, birçok turistin erken rezervasyon kampanyalarını yakından takip ederek uygun fiyatlı paketleri satın aldığını ifade etti. Ulusoy, ramazan ayının 18 Haziran-16 Temmuz arasına denk gelmesinin doğal olarak iç turizm piyasasını bir miktar olumsuz etkileyeceğine işaret ederek, ramazan...