03 / 07 / 2024

Ramazan Taş

Ramazan Taş

Şov Yapı Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ramazan Taş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta kuruldu.

Luxera, SPK'dan GYO izni aldı!

Luxera, Sermaye Piyasası Kurulu'ndan (SPK) gayrimenkul yatırım ortaklığı (GYO) iznini aldı. Luxera GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Taş yaptığı açıklamada  SPK'dan aldıkları GYO onayının şirketin büyüme potansiyelini artıracak önemli bir adım olduğunu dile getirdi.

A101'de iğneden ipliğe Ramazan Bayramı indirimi başladı! Bayram şekeri, Persil ve beyaz peynir...

A101 merakla beklenen Ramazan Bayramı kataloğunu yayımladı. A101'de Ramazan Bayramı kapsamında bayram şekeri, Persil ve beyaz peynir başta olacak şekilde pek çok ürüne indirim geldi. Peki A101'de bu hafta hangi ürünler indirimde? 

Migros'ta Ramazana özel yüzde 53'e varan dev indirim! Kemalpaşa tatlısı 27 TL, hurma 39 TL, güllaç 79 TL! Hemen bakın!

Migros'ta geleneksel Ramazan tatlarında yüzde 53'e varan dev indirim başladı. Peki hangi ürünün fiyatı ne kadar? İşte Migros 27 Mart 2024 fiyat listesi...

Migros Market'te Ramazan ayına özel indirimli ürünler raflardaki yerini aldı!

Migros'ta bu Ramazan'a seçili birçok ürünlerde indirim fırsatı sunuluyor. Ramazan paketlerinden hurma ve tatlılara, birden fazla seçili ürünler sizleri bekliyor.

CarrefourSA’da 1-6 Mart'ta "Ramazan" indirimleri başlıyor! CarrefourSA seçili birçok üründe indirim fırsatı! 

CarrefourSA 1-6 Mart'ta birçok seçili üründe indirim yapılacağı duyuruldu. Sıvı yağdan, domatese, pirinçten, salçaya kadar birçok üründe Ramazan kampanyası yapılacak.

Migros'ta Ramazan kolisi ne kadar? Migros Ramazan kolisi fiyatları belli oldu! 2024 Migros Ramazan kolisi fiyat listesi 

Ramzan ayının yaklaşması ile binlerce kişi 2024 Ramazan kolisi fiyatlarını araştırmaya başladı. Migros 2024 Ramazan kolisi fiyatlarını açıkladı. İşte 2024 Migros Ramazan kolisi fiyat listesi.

Kaya Taşınmaz Gayrimenkul Anonim Şirketi Kuruldu!

Kaya Taşınmaz Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer’de 19 milyon 394 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Kaya ve Hamza Kaya ortaklığında kuruldu.

Ortaklar Taşınmaz Kiralama Anonim Şirketi kuruldu! 

Ortaklar Taşınmaz Kiralama Anonim Şirketi Sarıyer'de 19 milyon 831 bin 477 TL sermaye bedeli ile Hamza Kaya, Nurullah Dönmez ve Ramazan Kaya ortaklığında kuruldu.

Taşcılar Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşcılar Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Taşcı ve Ramazan Taşcı ortaklığında kuruldu.

Luxera İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Luxera İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de 11.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ramazan Taş, Emad Ragab ve Cemal Süleyman ortaklığında kuruldu.

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? AVM çalışma saatleri 2023!

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? İşte AVM çalışma saatleri 2023...

Ramazan Bayramı'nda toplu taşımalar ücretsiz mi olacak?

Ramazan ayının sonuna gelinmesiyle birlikte Ramazan Bayramı için hazırlıklar hız kazandı. Bayram tatili boyunca toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı ise merak konusu oldu.

Ramazan Bayramı’nda otoyollar bedava mı? Bayramda toplu taşıma bedava mı? Bayramda köprü ve otoyolla ücretsiz mi?

Ramazan Bayramı önümüzdeki hafta idrak edilecek. Peki “Ramazan Bayramı’nda otoyol ve köprüler bedava mı? Bayramda otoyollar ücretsiz mi?” İşte tüm soruların yanıtı!

Ramazan Taş Haberi

Ramazan Taş

Şov Yapı Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ramazan Taş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta kuruldu. 


Şov Yapı Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;  1. Doğrudan arsa temini sureti ile veya kat karşılığı edinilen arsalar üzerine inşaat sözleşmeleri yapacak mesken, işyeri yapmak ve pazarlamak. Emanet usulü inşaatlar almak ve yaptırmak. Resmi daire ve teşekkürlerle hakiki ve hükmi şahısların yaptıracağı her türlü inşaat, trotuar, hafriyat, altyapı, dekorasyon, proje ve benzeri işlerin tesisat ile mal ve malzeme taahhütlerine iştirak etmek, ihalelere katılmak, yüklenilen işleri yapmak ve teslim  etmek, yapmış olduğu inşaatları tümden veya bölümler halinde satmak. Mobilya, iç mimari, inşaat  malzemelerinin imalatı, ithalatı, ihracatı, bayilik alınması pazarlama...