16 / 05 / 2024

ramazan ülger konut sigortası

ramazan ülger konut sigortası

Groupama Sigorta ve Emeklilik Genel Müdürü Ramazan Ülger konut sigortasının ihmal edilmemesi gerektiğini söyledi

Ramazan Kurtoğlu'ndan arsa, konut, altın yatırıcılarına kırmızı kodla uyarı geldi! Sakın bunu yapmayın...

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, şahsi twitter sayfası üzerinden arsa, konut ve altın yatırımcılarına kırmızı kodla uyardı. 

Türkiye'nin en çok konut aranan ilçesine çok şaşıracaksınız!

Çevrim içi gayrimenkul platformu Emlakjet tarafından açıklanan verilerine göre, ramazan ayında konut arayanların çoğunluğu konut satın alma veya kiralama işlemini bayramdan sonraya erteliyor.

Konut kredisi faizleri yeniden yükselişe geçti!

Ramazan Bayramı tatilinde olduğumuz şu günlerde konut kredisi faiz oranlarında hareketlilik yaşanmaya devam ediyor. Bankalar tarafından verilen konut kredilerinde faiz oranları güncellendi. İşte son durum...

Yapı Kredi yüzde 0,89 faizli konut kredisiyle müşterilerinin yanında!

Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen yaptığı açıklamada, "3 aya varan ertelemeli ödeme seçenekleriyle sunduğumuz taşıt kredisi ve aylık yüzde 0,89 faizli konut kredisinin yanı sıra Ramazan Bayramı’nda da 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisiyle müşterilerimizin yanındayız" dedi.

Prestij Life Konut İnşaat Alüminyum Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Prestij Life Konut İnşaat Alüminyum Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yetim, Kemal Yetim, Melek Özmen, Ramazan Yetim ve Yasemin Topacık tarafından kuruldu.

Konut sigortanızı yaptırdınız mı?

Sigorta Uzmanı Ramazan Kepir konut sigortaları hakkında bilgiler verdi. Kepir, yurt dışında yaşayan vatandaşları uyardı. 

Ramazan ayı konut kampanyaları 2018!

Gayrimenkul sektöründe markalı konutlarda Ramazan kampanyaları başladı. İstanbul'da Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası'na kadar pek çok projede kampanya düzenlendi. 

Çukurova Gayrimenkul’den Ramazan ayı boyunca kampanya!

Ramazan ayı boyunca Çukurova Balkon’da yüzde 20 indirime ek yüzde 5 peşinat ve 120 ay 0.98 faiz fırsatı ile hemen teslim kira garantili konut fırsatı sunuluyor. 

Yıl sonuna kadar konut satış rakamları artacak!

Okkalar İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, Haziran ayı konut satış istatistiklerini değerlendirdi.Okka, ''Yazın gelmesi ve Ramazan ayı dolayısıyla düşen satış rakamları, yaz tatilinin sona ermesi ve okulların açılmasıyla birlikte eski seyrine dönecektir” diye konuştu.

Ramazan Bayramı Konut Kampanyaları 2017!

Firmalarında Ramazan ayına özel ödeme kampanyaları bayramda da devam ediyor. Ramazan Bayramı kampanyaları ile uygun fiyat avantajı ve ödeme kolaylıkları sağlanıyor.

Babacan Holding’ten Ramazan Bayramı’na özel kampanya!

Babacan Holding, konut sahibi olmayı kolaylaştırmak için birbirinden özel kampanyalara imza atıyor. Ramazan Bayramı boyunca ‘Babacan Port Royal,’ ‘Babacan Premium’ ve ‘Babacan Palace’tan konut sahibi olmak isteyenlere ödeme kolaylıkları sunulmaya devam ediyor.

Evinpark Ada ile Tepe’den Ramazan Bayramı’na özel yüzde 10 indirim!

Sefa İnşaat & Koyuncu İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen İstanbul Anadolu Yakası Maltepe’de toplam 432 konut ve 37 ticari üniteden meydana gelen ‘Evinpark Ada & Tepe’den konut sahibi olmak isteyenlere Ramazan Bayramı’na özel yüzde 10 indirim avantajı sağlanıyor.

Konut sektörüne Ramazan dopingi!

İnşaat firmaları yaz ayları durgunluğuna çözüm olarak, ramazan ayına özel kampanyalar başlattı. Kimi firmalar peşinatsız, kimi firmalar büyük indirimlerle proje satışlarına devam ediyor...

ramazan ülger konut sigortası Haberi

ramazan ülger konut sigortası

Araçlarını sigortalatan tüketicilerin evlerini güvence altına alma konusunda da aynı hassasiyeti göstermelerini söyleyen Groupama Sigorta ve Emeklilik Genel Müdürü Ramazan Ülger vatandaşların konut sigortasını ihmal etmemesi gerektiğini sözlerine...