28 / 04 / 2024

Konut sigortanızı yaptırdınız mı?

Konut sigortanızı yaptırdınız mı?

Sigorta Uzmanı Ramazan Kepir konut sigortaları hakkında bilgiler verdi. Kepir, yurt dışında yaşayan vatandaşları uyardı. 



Sigorta Uzmanı Ramazan Kepir yaptığı konuşmada konut sigortaları hakkında bilgiler verdi. Özellikle yurt dışında yaşayan gurbetçi kişileri uyaran Ramazan Kepir, konut sigortasının önemi hakkında detaylı bilgiler verdi.

Adıyamandan .com'da yer alan habere göre, Kepir, "Konut sigortası, evinizin hırsızlık, yangın, terör, kaza gibi bütün risklere karşı güvence altına alınmasıdır." diyen Güney Sigorta yetkilisi Ramazan Kepir; "Özellikle; yurt dışında yaşayan hem şehirlerimizin dikkat etmesi gereken bir husus bu. 11 ay yurt dışında bir ay Türkiye'de kalıyorlar. Buradaki varlıklarını çok uygun primlerle bütün risklere karşı sigortalatabilirler." dedi.

Konut paket sigortası

"Güney Sigorta olarak biz "konut paket" sigortasını tavsiye ediyoruz." ifadelerini kullanan Kepir; "Konut sigortası satın alırken bütün teminatları içinde barındıran konut paket sigorta türünü tercih etmeniz öneririz. Değişen iklim koşulları, güçlü fırtınalar, aşırı yağışlar, deprem, yangın ve hırsızlığa karşı tam güvence için doğru teminatların  seçilmesine özen göstermeli ve konut paket sigortasını tercih etmelisiniz. Çeşitli risklerin konutunuza vereceği hasarlar, ortalama bir konut poliçesi priminden çok daha yüksek olacaktır. Konutunuzu sigortalatarak konut özelliklerinize göre değişen primlerle tüm evinizi ve hatta eşyalarınızı da güvence altına alabilirsiniz." şeklinde konuştu.


Geri Dön