29 / 04 / 2024

ramazanda konutta ne kadar indirim

ramazanda konutta ne kadar indirim

Ramazan ayını satışlarını artırmak için fırsat olarak gören konut üreticileri, ev satın almak isteyenlere kampanyalar hazırladı. Kampanyalar kapsamında indirim, peşinat öteleme, peşinata ek indirim gibi fırsatlar sunuyor.

2-5 milyon TL'lik konutlar yavaş, 10 milyon TL'lik konutlar daha hızlı satılıyor! Bunun sebebi ne? 

Konutta yükselen fiyatlar piyasa dengesini resmen değiştirdi. Artık 2-5 milyon TL'lik konutlar yavaş, 10 milyon TL'lik konutlar daha hızlı satılıyor. Peki bunun sebebi ne olabilir? 

Enflasyonda en düşük artış konutta! Vatandaş enflasyonla ilgili ne diyor? Ekonomi nereye gidiyor?

Reel araştırmacı uzun vade yatırımcı temel analist Tardu Barlas, X sosyal medya hesabından enflasyon rakamlarına değinerek "Bu rakamlar sizce ekonominin geleceği için ne anlama geliyor? Yorumlarınızı bekliyorum" dedi. İşte gelen o yorumlar...

3 yılda doğal gaza ne kadar zam geldi? Duyanın aklı başından gitti!

Karadeniz doğal gazının ilk defa kamuoyuna duyurulduğu 2020’den bugüne kadar konutta gaz tarifesinin 3.5 kat, sanayide ise 6 kat yükseldiği ifade edildi.

TOKİ 250 bin sosyal konutta il il ev fiyatları kaç lira? Hemen fiyatlara ve ödeme planına bakın!

TOKİ 250 bin sosyal konutta il il fiyatlar belli oldu. Peki TOKİ konut fiyatları kaç lira? Hangi ilde konutlar ne kadar? TOKİ 2022 projesi ödeme planı nasıl? İşte ayrıntılar...

Konutta arz talep dengesi bozuldu mu? Yeni konut satışlarında son durum ne? 

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkan Erdal Eren, konut sektöründe arz talep dengesizliğinin artarak sürdüğüne dikkat çekti ve yeni konut satışlarının yavaşladığını aktardı...

Konutta yüksek fiyat dönemi sona mı eriyor?

Konutta yüksek fiyat döneminin ne zaman sona ereceği merakla araştırılıyor. İşte dünyada ve Türkiye’de yükselen enflasyonla birlikte konut sektöründeki yüksek fiyatların geleceğine dair detaylar!

Konutta rekor üstüne rekor! Satılık ev fiyatları yüzde 172, kiralar yüzde 152 arttı! İstanbul yine zirvede!

Satılık ve kiralık ev fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksacom tarafından Türkiye'deki konut fiyat artışları ve konut fiyatları değerlendirildi. Bu kapsamda satılık ev fiyatlarının yüzde 172, kiraların yüzde 152 arttığı belirlendi...

Konutta fiyat indirimi için düğmeye basıldı! O projenin tarihi belli oldu Cumhurbaşkanı açıklayacak

Hükümet konut piyasasında aşırı artan fiyatları yakından incelediğini açıklamıştı. Yüksek kiraların önüne geçmek için çalışma başlatıldı. Çalışmanın son düzenlemeleri yapıldı. Konutta yüksek kira artışlarını düzenleyen proje Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak.

Doğal gaz aboneliği nasıl yapılır? Doğal gaz aboneliği 2022 ücreti ne kadar?

Yeni konut alacak olanlar ya da kiraya çıkacak olan vatandaşların oturacakları konutta doğal gaz aboneliğini yaptırmaları gerekiyor. Peki, Doğal gaz aboneliği nasıl yapılır? Doğal gaz aboneliği 2022 ücreti ne kadar? İşte tüm detaylar..

Konutta üretim yavaşladı mı? Sektörü neler bekliyor? 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanan Şubat Ayı Konut Fiyat Endeksi'ne göre konut fiyatları geçtiğimiz senenin Şubat'ına göre yüzde 96.4 yükseldi. Peki konutta üretim azaldı mı? İşte ayrıntılar...

Konut çevre temizlik vergisi 2022 ne kadar?

Konut çevre temizlik vergisi ödemeleri, konutta oturan kişiden su faturası yolu ile tahsil ediliyor. Peki, konut çevre temizlik vergisi 2022 ne kadar oldu?

Konutta fırsat fiyat dönemi!

Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konut sektörüne ve Dap Yapı'nın yeni yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Yılmaz, konutta fırsat fiyat döneminde olunduğuna ve konut talebinin arttığına dikkat çekti.

Konutta fahiş fiyatlar için tedbir alınmalı!

Dövizde yaşanan yükseliş sebebiyle insanlar birikimlerini konuta yatırmaya başladı. Ancak konutta fiyatlar da uçtu. Sektör temsilcileri fahiş fiyat ilanlarının engellenmesi ve zamlı fiyatların önüne geçilmesi için tedbirler alınmasının gerekli olduğunu belirtti.

ramazanda konutta ne kadar indirim Haberi

ramazanda konutta ne kadar indirim

GAYRİMENKUL sektöründe sa tışlarmı hedefledikleri sayıya çıkarmak isteyen markalı konut üreticileri, Ramazan'da konut alıcıları için yeni fırsat kampanyaları hazırladı. Geçen yıl 1 milyon 160 konut satışının bu yıl yakalanacağı öngörüsü sektörde hakim olmaya devam ederken yaz dönemine gelen Ramazan ayı, firmaları kampanya konusunda daha istekli hale getiriyor. Firmalar peşin ödemede indirim imkanı sunmanın yarımda, peşinat öteleme, uygun ödeme imkanları ve ek indirim gibi seçeneklerle alıcılann dikkati çekmeye çalışıyor. Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da kârlı yatırım yapmak isteyenlerin karşısına bu kez 'Ramazan' kampanyasıyla çıkan Fer Yapı, Ramazan'da Mai'den daire almak isteyen yatmmcılara peşinat öteleme imkanı sunuyor. Yüzde 1 KDV ve de avantaj sağlayan kampanya kapsamında yüzde 25 peşinat Temmuz 2016'da ödenebiüyor, geri kalanı ise banka kredisiyle ödemek mümkün. 


Yüzde 15 indirim 

Kartal'da...