05 / 05 / 2024

Ramazanoğlu Göztepe

Ramazanoğlu Göztepe

Mono Mimarlık İnşaat, İstanbul'un Anadolu yakasında Mono Suadiye, Ramazanoğlu Göztepe, Batur Çatalçeşme ve Mono Çatalçeşme adında 4 yeni projeye başladı. İşte Mono Mimarlık İnşaat'ın Kadıköy projelerinin detayları...

Ekrem İmamoğlu açıkladı! Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’nda test sürüşü başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 2017'den bu yana durmuş bir proje olan “Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı”nda test sürüşlerinin başladığını duyurdu.

Göztepe - Ataşehir - Ümraniye Metro Hattı'nda yeni gelişme!

Yapımı, eski yönetimce 2017 yılında durdurulan, yeniden inşası 20 Eylül 2019 tarihinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından başlatılan Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’nda yeni bir adım atıldı. 

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı inşaatında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu inşaatının Atakent durağındaki son tünel açma çalışmasını incelemelerde bulundu. İmamoğlu, hattın 2022 sonunda açılacağını belirtti. 

Depreme dayanıksız diye kapatılan Göztepe İSMEK binası dayanıklı çıktı!

İBB depreme dayanaklı olmadığı gerekçesiyle Kadıköy Göztepe İSMEK'i kapattı. İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Gençoğlu tarafından hazırlanan raporda binanın deprem performans seviyesinin iyi olduğu belirtildi.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu 2022'de açılacak!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımına yeniden başlanan Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı”nın yapım çalışmalarını yerinde inceledi. İmamoğlu, metro hattının 2022'de hzimete açılacağını müjdeledi.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda koltukların montajına başlandı!

Göztepe'nin yapımı devam eden Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde koltukların takılmasına başlandı. Koltuklara Göztepe oyuncuları Berkan Emir, Göktuğ Bakırbaş, Atınç Nukan ve Ege Özkayımoğlu oturdu...

Yeni Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2020 Haziran'da açılacak!

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Memişoğlu, Sağlık Bakanlığı’nın İstanbul’daki en büyük yatırımlarından biri olan Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yeni binası hakkında bilgi verdi...

Kadıköy Göztepe 1/5000 ölçekli tadilat planı askıda!

Göztepe Mahallesi, 2978 ada, 73 parsel ve 2979 ada, 78 parsel ile aradaki kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Karşıyaka ve Göztepe statları için imar uygulamaları yapılmalı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karşıyaka ve Göztepe'de mahkeme kararıyla inşaatları durdurulan statlar için geri çekmeleri gereken bir dava olmadığını belirterek, "Mahkeme kararına dönüşmemiş bir dava varsa, bu davayı çekmeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum." dedi.

Sema Ramazanoğlu, Fatma Güldemet Sarı'ya vekalet edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığına, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema RAMAZANOĞLU’nun vekâlet etmesine dair tezkere bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Aziz Kocaoğlu'na Karşıyaka ve Göztepe statları için tepki geldi!

Karşıyaka ve Göztepe statlarının İzmir'i kurtarmayacağını dile getiren Başkan Kocaoğlu'na; kulüp başkanları siyasiler ve taraftarlar sert tepki gösterdi.

Sema Ramazanoğlu: Kız çocukları için yurt yapacağız!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, yaşanan terör olayları nedeniyle evlerinden göç edenlere ilişkin "İnsanlar evlerine dönecekler, yeni imkanlar oluşturulacak. Biz devlet olarak herkesin yanındayız, bütün imkanlarımızı açtık" dedi.

Kuyumcukent Gayrimenkul Göztepe projesinde Büyük Artı İnşaat ile anlaştı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Hatipoğlu Apartmanı Göztepe İstanbul Projesi Adi Ortaklığı Hakkında bildirim yayınlandı.

Ramazanoğlu Göztepe Haberi

Ramazanoğlu Göztepe


Mono Mimarlık İnşaat, İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy'de 4 yeni projeye başladı. Mono Mimarlık İnşaat'ın projeleri Mono Suadiye, Ramazanoğlu Göztepe, Batur Çatalçeşme ve Mono Çatalçeşme...


Mono Suadiye projesi 22 daireden oluşuyor. 10 katlı tek blok olarak tasarlanan Mono Suadiye projesinde 1 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Mono Suadiye projesinin inşaat çalışmaları Haziran ayı içerisinde başlayacak. 


Mono Suadiye projesinde 80 metrekarelik 1+1 dubleksler 363 bin 600 dolardan, 141 metrekarelik 3+1'ler 960 bin dolardan, 192 metrekarelik 3+1 çatı dubleksleri 1 milyon 455 bin dolardan başlıyor.




Ramazanoğlu Göztepe projesinde kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. 120 aya kadar uygun faiz oranlarıyla taksitli ödemelerin yapıldığı Ramazanoğlu Göztepe projesinde 1. sınıf inşaat malzemesi kullanılarak çalışmalar devam ediyor.




Batur Çatalçeşme projesinde 3 oda...