28 / 04 / 2024

Rami Al Rayes

Rami Al Rayes

Tamalok Gayrimenkul Eğitim Gıda Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi, Alaa Alhorani, Ahmed Wasim Al Moussliy, Rami Al Rayes tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Rami Kuru Gıda Hali'nin yıkımına esnaflardan tepki!

Rami Kuru Gıda Hali'nin Başakşehir Şahintepe Mahallesi'nde yapılan İstanbul Gıda Toptancıları Çarşısı'na taşınmasına karar verilmesinden sonra yıkım çalışmaları tam agz sürüyor. Maddi açıdan zararda olduğunu aktaran esnaf ise duruma tepki gösterdi...

Rami Kuru Gıda Hali yıkılıyor!

Eyüpsultan Rami’de yer alan Rami Kışlası’nda yapılan restorasyon çalışmaları kapsamında, Rami Kuru Gıda Hali’nin taşınma işlemleri başladı. Zabıta ekipleri, iş yerlerini tahliye edilen esnafın dükkanlarında yıkıma başladı.

Al Amal Emlak Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Amal Emlak Gayrimenkul İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Rami Hamid tarafından kuruldu.

Rami Kışlası restorasyonu tam gaz!

Eyüpsultan'daki Rami Kışlası'nda restorasyon çalışmaları hızla devam ediyor. Yapının kaba inşaatı tamamlandı. 

Al Rayes Danışmanlık Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Rayes Danışmanlık Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Moudar Alrayes tarafından kuruldu. 

Uzel Makine'nin arazisine yine alıcı çıkmadı!

İstanbul Rami’de 93.5 dönümlük arazi üzerine kurulu olan Uzel Makine Traktör Fabrikası’nın bina ve arazisinin satışına ilişkin olarak yapılan ikinci ihalede de alıcı çıkmadı.

Uzel'in arazisine ve fabrikasına alıcı çıkmadı!

İstanbul Rami’de 93.5 dönümlük arazi üzerinde bulunan Uzel Makine Traktör Fabrikası’nın bina ve arazisinin satışına alıcı çıkmadı.

Rami Kışlası'nın son hali havadan görüntülendi!

Restorasyon çalışmaları tamamlandığında Türkiye'nin en büyük kütüphanesi olacak olan Rami Kışlası'ndaki son durum havadan görüntülendi. 

Rami Kışlası kitap ve kütüphane vadisi olacak!

Rami Kışlası'ndaki çalışmalar tamamlandığında 220 bin metrekarelik kullanım alanı ile İstanbul'un kültür ve sanat alanında cazibe merkezlerinden biri olacak...

Kayabaşı Rami Kuru Gıda Hali'nde çalışmalar başladı!

TOKİ'nin Kayabaşı'nda hayata geçirdiği Kayabaşı Rami Kuru Gıda Hali'nde çalışmalar başladı, dev projenin 2019'da tamamlanması planlanıyor.

Kayabaşı Rami Kuru Gıda Hali'nde inşaat 2017'de başlayacak!

TOKİ tarafından Kayabaşı'nde 320 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Rami Kuru Gıda Toptancılar Hali projesinde 990 işyeri ve 120 dükkan yer alacak. Projenin inşaat çalışmaları gelecek yıl başlayacak...

Rami 1056 nerede?

Rami 1056 nerede? İstanbul Eyüp'te inşa edilen Rami 1056 projesi Mutlu İnşaat imzasını taşıyor. Rami 1056 projesinde konut ve ticaret alanları yer alıyor...

Rami Kışlası'nın restorasyonunda son durum!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İstanbul Gıda Toptancı Tüccarları Derneği Başkanı Mustafa Karlı ile kuru gıdayı ve müzeye dönüştürülmek üzere restorasyonu süren Rami Kışlası'ndaki çalışmaları inceledi.

Rami Al Rayes Haberi

Rami Al Rayes

Tamalok Gayrimenkul Eğitim Gıda Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi, Alaa Alhorani, Ahmed Wasim Al Moussliy, Rami Al Rayes tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da kuruldu. 


Tamalok Gayrimenkul Eğitim Gıda Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Gayrimenkul İşleri: a- Her türlü yurt içi, yurt dışı turizm, devre mülk ve komisyon mukabilinde her türlü gayrimenkul pazarlama, alış, satış ve kiralama faaliyetlerinde bulunmak, b- Gayrimenkul düzenlemesi, yenilenmesi, yönetilmesi konusunda danışmanlık, proje geliştirilmesi ve gayrimenkul, turizm çözümleri ve yatırımları yapılması konularında danışmanlık hizmetleri verilmesi, başka danışmanlardan hizmet alarak bu hizmetin üçüncü kişilere sunulması, c- Yerli ve yabancı gerçek ve tüzel kişilere kurum ve kuruluşlara ithalat, ihracat, iç ve dış ticaret yatırım, finansman, turizm, inşaat, nakliyat, yönetim, işletme, üretim, imalat, verimli...