09 / 05 / 2024

Ramizoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Akaryakıt Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Ramizoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Akaryakıt Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Ramizoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Akaryakıt Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Atakan Bozan tarafından 40 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nabil Jamıl Usman tarafından kuruldu.

Bayramoğlu Tekstil Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayramoğlu Tekstil Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Adıgüzel tarafından kuruldu.

Yutahsa Turizm Otelcilik Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yutahsa Turizm Otelcilik Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Abdussamed Demirtaş ve Tahsin Kurt ortaklığında kuruldu.

Trem Gıda İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bulgurlu Şubesi açıldı!

Trem Gıda İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bulgurlu Şubesi Üsküdar'da Sabri Demiroğlu tarafından açıldı.

Has Yavuzlar Turizm Gıda İnşaat Tekstil Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Yavuzlar Turizm Gıda İnşaat Tekstil Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hasan Yavuz tarafından kuruldu.

Hug Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hug Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hüsnü Bitiş ve Mehmet Ali Kırımlı ortaklığında kuruldu.

Kalkan Temizlik Yemek Gıda İnşaat Ve Tic Ltd Beyoğlu Şubesi açıldı!

Kalkan Temizlik Yemek Gıda İnşaat Ve Tic Ltd Beyoğlu Şubesi 600 bin TL sermaye bedeli ile Murat Noyan tarafından açıldı.

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Perk tarafından açıldı.

Apex Global Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Organizasyon Medikal Gıda İnşaat San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Apex Global Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Organizasyon Medikal Gıda İnşaat San.Tic.Limited Şirketi Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Demir tarafından kuruldu.

İvt Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İvt Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Topçuoğlu tarafından kuruldu.

Güloğulları Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güloğulları Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Oğuz Güloğlu ve Şaban Ümit Şengül ortaklığında kuruldu.

Omda Güzel Travel Turizm Taşımacılık Ve Gıda İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Omda Güzel Travel Turizm Taşımacılık Ve Gıda İnşaat Limited Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Güzel ve Muhamad Mahmud Abdulrazık Mahmud ortaklığında kuruldu.

Karanbey Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karanbey Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Baykal Baylav ve Haydar Şen ortaklığında kuruldu.

Ramizoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Akaryakıt Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Ramizoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Akaryakıt Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede



Ramizoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Akaryakıt Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Atakan Bozan tarafından kuruldu.


Ramizoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Akaryakıt Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler, resturantlar, kafeler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. 2.İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satışyapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. 3.Her türlü bebek mamalarını almak, satmak, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. 4.Bebek mamaları ile ilgili ham, yarı mamul ve mamul maddelerini almak, ihracatını yapmak ve anasözleşmesinde...