02 / 05 / 2024

Ramsey amağza sayısı

Ramsey amağza sayısı

Ünlü marka Ramsey, mağaza yatırımlarını hızlandırdı. 2021'in sonuna kadar 10 yeni mağaza açmayı hedefleyen ünlü marka, İzmir ve Katar’da da yeni mağazalar açacak.

Demir çelik sektörünün sanal pazarı 10 bin alıcı sayısına ulaştı!

İş Bankası Grubu’nun iştiraki Proemtia, daha yıl bitmeden amacına ulaştı. Demir çelik piyasasının dijital pazarı olarak hizmet veren platform, 10 bin alıcı sayısına ulaştı. Proemtia Genel Müdürü Umut Feyzioğlu, bu seneyi 1 milyar liralık işlem hacmi ile kapatmayı amaçladıklarını belirtti.

İngiltere’de konut sahibi Türklerin sayısı 200 bini buldu!

İngiltere’de konut alan Türklerin sayısı 200 bine ulaştı. Yatırım amaçlı yeni model ise 25 sene kira getirisi teminatı verilen ve kiralama işlemlerinin İngiliz devletinin bütçesinin desteklediği bir vakıfça gerçekleşen “kullanım hakkı olmayan sahiplik” sistemi oldu.

Beyaz eşyada ÖTV kaldırılsın taksit sayısı artırılsın talebi! Fiyatlara nasıl yansıyacak?

Beyaz eşya üretcileri çamaşır makinesi, buzdolabı, fırın, bulaşık makinesi gibi beyaz eşya kalemlerinde rekabet gücünün korunması ve üretimin devamlılığının sağlanması adına iktidardan destek istedi. Üreticiler, tüketicini alım gücünün artırılması için ÖTV'nin kaldırılmasını ve taksit sayısının artı

Kanal İstanbul ile boğazdaki gemi sayısı azalacak!

Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul ile gemi sayısının azalacağını ama yükün artacağını dile getirdi. 

TOKİ'nin ürettiği konut sayısı 900 bini aştı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Bugün TOKİ’mizin ürettiği konut sayısı 900 bini geçmiş durumda. 50 bin ve 100 bin sosyal konut projelerimizle beraber çok yakında 1 milyonuncu konutun anahtarını vatandaşımıza vereceğiz" dedi...

Yatırım amaçlı satılan konut sayısı azaldı!

Kamu bankalarının düşük faizle konut kredisi kullandırmasıyla beraber ipotekli konut satışı Eylülde %410 arttı. Konut kredili satışlar rekor düzeyde artarken yatırım amaçlı satılan konut sayısı azalmaya devam ediyor.

Kapalıçarşı'da kapanan iş yerlerinin sayısı artıyor!

Kapalıçarşı Esnaflar Derneği Başkanı Hasan Fırat, İstanbul’un kalbi Kapalıçarşı’nın son durumunu anlattı: "Kapanan, el değiştiren iş yerlerinin sayısı artıyor. İşimiz ve ciromuz azalıyor. İyimser bakmaya çalışıyorum ama sıkıntımız büyük."

Kat alanı kat sayısı hesaplaması!

Kat alanı kat sayısı, yapının katlar alanı toplamının imar parseli alanına oranından elde edilen sayı olarak karşımıza çıkıyor. Peki, kaks nasıl hesaplanır? İşte, kat alanı kat sayısı hesaplaması!

FİSKOBİRLİK mağaza sayısını arttıracak!

FİSKOBİRLİK, satış mağazalarının sayısını artırarak Türkiye'nin her bölgesinde yaygınlaştırmayı hedefliyor. Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar: "Tüm Türkiye'yi ağır ama sağlam adımlarla satış mağazalarıyla donatacağız" dedi.

Rus turist sayısında düşüş olmayacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, alınan tedbirler ve verilen destekle Rus turist sayısında düşüş beklemediğini söyledi. Zeybekci, "Rus turistler başka ülkelere gitmekten vazgeçecekler belki ama Türkiye’ye daha çok gelecekler” dedi.

Nihat Zeybekci: Rus turist sayısında azalma olmayacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Aldığımız tedbirler ve verdiğimiz desteklerle bu sezon Rusya'dan gelen turist sayısında azalma beklemiyorum. Rus turistler başka ülkelere gitmekten vazgeçecekler belki ama Türkiye'ye daha çok gelecekler" dedi.

Türkiye'de yerli turist sayısı hızla artıyor!

Geçen yıl 41 milyon ziyaretçi ağırlayan Türkiye, 2015'i Rusya ve çevre ülkelerdeki sorunlarla karşıladı. Sektör temsilcileri, "Zor bir yıl olacak ama kötümser değiliz. Türkiye'de tatil yapan yerli turist sayısı da hızla artıyor" dedi.

Mezitli'de sosyal alanların sayısı artacak!

Mezitli Kaymakamlığı ve Mezitli Belediyesi Mezitli'de, sosyal alanların sayısını arttırmayı hedefliyor. Mezitli Belediyesi, yeni spor alanları ile de vatandaşların daha rahat spor yapabilmesine olanak sağlamayı amaçlıyor.

Ramsey amağza sayısı Haberi

Ramsey amağza sayısı

Yeni sezona İstanbul Capacity AVM ve Denizli Forum Çamlık mağazalarında yaptığı yeniliklerle adım atan Ramsey, sonrasında Türkmenistan Aşkabat ve Alanya mağazalarını açtı. 

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; ünlü marka Ramsey, mağaza yatırımları için hız kesmeden ilerliyor. 

Türkiye'deki 56'ncı mağazasının açılışını İstanbul Buyaka AVM’de gerçekleştiren Ramsey, 2021'in sonuna kadar yurt içinde ve yurt dışında toplam 10 yeni mağaza açacak.

Ünlü marka Ramsey, bu kapsamda çok yakında İzmir ve Katar’da da yeni mağaza açmak için hazırlıklarını başlattı.

Tchibo, Bağdat Caddesi’ndeki 3. mağazasını...