28 / 04 / 2024

Ran Gayrimenkul

Ran Gayrimenkul

Ran Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Mesut Alkan Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Ağustos'ta Beşiktaş, Vişnezade Mahallesi, Süleyman Seba Caddesi, BJK Plaza'da kuruldu.

Konut ve gayrimenkul yatırım aracı mıdır? 'Hiçbir şey alamıyorsan ev al kaybettirmez' kalıbına dikkat!

Hangi ürüne yatırım yapmanın mantıklı olduğunu araştıran yatırımcılar, konut ve gayrimenkulün yatırım aracı olup olmadığına ilişkin soruları için de uzmanların açıklamalarını yakından takip ediyor. Peki gayrimenkul bir yatırım aracı mıdır? İşte sosyal medyadaki o yanıtlar...

Parasol Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Parasol Danışmanlık Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Belgin Demirkıvıran tarafından kuruldu.

Taylan Tanyer: Gayrimenkul en kârlı yatırım aracı!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer yaptığı açıklamada bu yıl durağan seyir izleyen gayrimenkul sektörünün her şeye rağmen en çok kazandıran yatırım aracı olduğunu dile getirdi.

Dzg Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dzg Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Merve Dalkıran, Çiğdem Oğuz, Döndü Düzgün, Gül Düzgün, Necla Etlik ve Sahire Bekteş ortaklığında kuruldu.

Look Grup Gayrimenkul Ve Turizm Hizmetleri İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Look Grup Gayrimenkul Ve Turizm Hizmetleri İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Ranım Kechı ve Zaher Harzah ortaklığında kuruldu.

Mavim Yapı Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavim Yapı Gayrimenkul Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Nihat Çamkıran tarafından kuruldu.

Deru Gayrimenkul Turizm Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Deru Gayrimenkul Turizm Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirket Fatih'de Deniz Dalkıran tarafından kuruldu!

Civil Proje Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Civil Proje Gayrimenkul Anonim Şirketi Güngören'de Ali Yıldıran, Ahmet Burak Yıldıran ve Mustafa Yıldıran ortaklığında kuruldu.

Yabancıların Antalya'daki gayrimenkul yatırımları tam gaz! Antalya'dan en çok Ruslar ve İranlılar ev aldı!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün, son 5 senede (2017-2021) Antalya'da yabancılara 41 bin 715 adet konut satıldığına dikkat çekti ve vatandaşları Antalya'da en çok gayrimenkul alan ülkelerin ilk sıralarında Rusya, İran ve Almanya'nın yer aldığını belirtti.

Green Leaves Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Green Leaves Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Mahmoud Hafez M Fares ve Ranıa Ahmad M Alshahrour ortaklığında kuruldu.

Dap Gayrimenkul Geliştirme borsaya geliyor!

Kovid-19 salgını sürecinde geliştirdiği ‘Sağlıklı Ev’ konseptini gayrimenkul sektörüne kazandıran DAP Gayrimenkul Geliştirme, Garanti BBVA Yatırım’ın önderliğinde halka açılıyor. İşte DAP Gayrimenkul Geliştirme'nin halka arz detayları...

Ruslar Türkiye'deki gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı!

Özellikle tatil yörelerine yönelen Ruslar ev satın alıyor ve siyasete atılıyor. Türkiye'deki gayrimenkul alımlarını hızlandıran Ruslar, güney bölgelerde Rusça konuşulan mahallelerin oluşmasına neden oldu.

GİSP 'METAVERSE ve Gayrimenkul' konularını masaya yatırdı!

GİSP gündemde merak uyandıran “METAVERSE ve Gayrimenkul” konularını gerçekleştirdikleri toplantıda değerlendirdi.

Ran Gayrimenkul Haberi

Ran Gayrimenkul

Ran Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Mesut Alkan Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Ağustos'ta kuruldu. 

Ran Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; GAYRİMENKUL YATIRIM   a- Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. b-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu   kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. c-Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. d-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. e-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. f-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı,    pazarlamasını yapmak   g-Şirketin amacına ulaşabilmesi için...