04 / 05 / 2024

randevulu sitem

randevulu sitem

Efes Antik Kent'te doğal erozyonlar oluşması sebebi ile ziyaretçilerin randevulu sisteme geçeceğini belirten Özgür Özaslan, Topkapı Sarayı ile Ayosafya Müzesi'nde de bu uygulamaya geçileceğini kaydetti

Emekliler isyan etti: Kiram 4 bin TL, maaşım 7 bin 500 TL!

Emekli vatandaşlar 7 bin 500 TL ile geçinemediklerini belirterek yetkililere sitem etti. Bir emekli, "Pazara gittim cebime bin TL koydum dönüşte baktım cebimde 70 TL kalmış. Parayı düşürdüm zannettim" diye konuştu.

Son Dakika: İstanbul'da yapı denetim bölgelere ayrıldı!

6 Şubat depremlerinden sonra daha çok tartışılan ‘etkin yapı denetim sistemi’ kamunun da gündeminde yer aldı. Bu kapsamda İstanbul, yapı denetimi için 4 bölgeye ayrıldı. İşte hayata geçirilen yeni sitem...

THY'den son dakika açıklaması! Tahliyede randevulu sisteme geçiliyor!

Depremin yaşandığı bölgelerdeki mağdurların tahliyesi için çalışma yürüten Türk Hava Yolları (THY), daha düzenli tahliyeler için randevu sistemine geçeceğini duyurdu.

Bakan Nebati sitem etti! “Akaryakıt indirimleri gazetelerin manşetlerinde yer almıyor”

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Akaryakıt zamlarının gazete manşetlerinde yer aldığını ancak indirimlerin yer verilmediğinden dert yandı. İşte detaylar!

Meslek odaları emlak sektörünün denetim ve eğitimlerinde daha etkin olmalı!

Emlak sektörüne ilişkin sitem ve şikayetler yıllardır devam ediyor. Bu sorun en çok da gayrimenkul ticaretinin eğitimini alan bu işi resmi ve ciddi olarak yapan şirketleri olumsuz şekilde etkiliyor.

Mamak TOKİ Konutları Kasım'da teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, iki sene önce kentsel dönüşüm yapılmadığı gerekçesiyle kendisine sitem etmesi üzerine "6 ay içinde temel atacağız, atamazsak görevi bırakacağım" sözünü verdiği mahalle sakini Mehmet Parlak'la inşaat sahasında bir araya geldi.

Alişan ‘Ev alacağım borç verir misin?’ diyen hayranına sitem etti!

Ünlü şarkıcı Alişan, bir hayranından gelen “Ev alacağım, 500 bin lira borç verir misin? Aylık 1.200 lira taksitle borcumu öderim” mesajına sitem etti. 

Şeyma Subaşı: Masam eve sığmıyor!

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı'ya İstanbul Bebek'ten ev satın aldı. Subaşı taşınacağı yeni evine masasının sığmayacağını sitem ederek açıkladı.

Hıncal Uluç'tan Alkent site yönetimine uyarı!

Hıncal Uluç, Etiler Alkent'in site yönetimine sitem etti. Uluç, "Susmamı istiyorsanız, Alkent'i, İstanbul'un en güzel sitesini, üç kuruş hesaplar ve kişisel duygularınızı bir kenara bırakıp adam gibi yönetin!." dedi...

Sütlüce’de yıkılan binanın sahibi Arda Turan'a dava açacak!

Sütlüce’de temel kazısı sonucunda çöken binanı sahibi Mesut Ertürk, kazı yapılan arsanın sahibi Arda Turan’a sitem ederek, ''Arda aramazsa dava açacağız'' dedi.

Evmanya'dan internetten ev eşyası ve mobilya siparişi kolaylığı!

Evmanya, teslimat ve ücretsiz kurulum hizmeti ile tüketicilere kolaylık sağlamaya devam ediyor. Randevulu teslimat ve ücretsiz kurulum sistemine geçerek tüketicilerin internetten ev eşyası ve mobilya siparişi vermelerini kolaylaştırıyor.

Ali Ağaoğlu'nun sevgilisi Duygu Su Gürpınar isyan etti!

Ali Ağaoğlu ile yaşadığı aşkla adını duyuran balerin Duygu Su Gürpınar, sosyal medya hesabında sitem dolu bir yazı kaleme aldı.

Van'ın hafif raylı sistem projesi tekrar gündemde!

Van'da Osman/ı döneminde kentin ulaşım sorununun çözümü için günde 2 bin 500 kişinin taşınabileceği hafif raylı sitem ile ilgili proje, 108 yıl aradan sonra tekrar tartışılmaya başlandı.

randevulu sitem Haberi

randevulu sitem

Özaslan, İzmir Kuşadası'ndan gemilerle gelen turistler dahil 15 bin ziyaretçinin aynı anda bulunduğu Efes Antik Kent'in artık dinlenmesi gerektiğini söyledi. Efes Antik Kent'te doğal erozyon yaşandığını belirten Özaslan, randevulu sisteme geçilmesi gerektiğini söyledi.


UNESCO’nun Dünya Mirası yedek listesinde olan Efes ile Bergama’nın asıl listeye alınması için yoğun çabalar harcandığını söyleyen Özaslan UNESCO’nun özel kriterlerinin gerçekleşmesi için alan yönetimi oluşturulması gerektiğini belirterek sözlerine şöyle devam etti:


Gerek Efes, Gerekse Bergama’nın geleceğe yönelik vizyoner çalışmalarında bulunuyoruz. Alan yönetim planlarını yapıyoruz. 1997-2007 yılları arasında durağan döneme girilmiş. Türkiye’den UNESCO asil veya yedek listesine hiçbir ören yeri girmemiş. Oysa ülkemiz dünyanın en istisnai coğrafyasında yer alıyor. İtalya’dan daha fazla antik kentimiz, Yunanistan’dakilerden daha fazla Helenistik kentlerimiz var. Her yıl bunlardan birini UNESCO listesine sokabilirsek kendimizi...