02 / 05 / 2024

RAP

RAP

E-Mak, geliştirdiği Reatech sistemini 5. Uluslararası Avrupa Asfalt ve Avrupa Bitüm Kongresi’nde tanıttı.

Silivri'deki yapıların yüzde 47’si 2000'den önce yapılmış: Dönüşümde 3+1 evimiz olacağına 2+1 evimiz olsun denmeli!

Silivri’de İl Afet Riski Azaltma Planı (İRAP) ve İlçe Afet Müdahale Planı toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda deprem gerçeği, kentsel dönüşüm çalışmaları ve riskli binalar da masaya yatırıldı. Peki Silivri'de kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

İnşaat sektörü Arap yatırımcılar ile buluşacak...

TÜRAP ve TurabExpo, 21. Türk-Arap İşbirliği Zirvesi'nde, 22 Arap ülkesi ve 7 Türk Cumhuriyeti'nden yer alan yatırımcılar Türkiye’deki gayrimenkul firmaları ile buluşturacaklar. İşte haberin detayları...

Çekmeköy 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Çekmeköy ilçesi, Hüseyinli, Sırapınar, Ömerli Batı Bölgesi, Merkez ve Koçullu, Alemdağ Merkez ve Çevresine Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Sosyal Kültürel Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Çekmeköy'deki bazı riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Çekmeköy ilçesi, Alemdağ, Merkez ve Çevresi, Sultançiftliği, Hüseyinli, Sırapınar Köyleri, Ömerli, Batı Bölgesi, Koçullu, Doğu Bölgesi, Reşadiye, Taşdelen Mahalleleri Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Property Quest Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Property Quest Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rakıb Bın Walı, Mehmet Samet Sönmez, Muzahıd Hossaın, Safıqul Hasan, Md Omar Faruk ve Rapıqul Hasan Rafı ortaklığında kuruldu.

Marka güneş gözlükleri kaçırılmayacak indirim Konyalı Saat’te! Bitmeden koşun! İşte 28 Eylül 2022 fiyat listesi!

Güneş gözlüğünü giyiminizin önemli bir aksesuarı olarak kullanıyorsanız bu haber tam size göre. Konyalı Saat, Bvlgari, Dolge Gabbana, Rap Ban, Versace, Vogue kadın güneş gözlüklerinde 2 bin liraya yaklaşan indirimler sunuyor. işte fiyat listesi 

Arap yatırımcıların gözü Türkiye'deki gayrimenkullerde!

TÜRAP ve TurabExpo 16. Türk - Arap İşbirliği Zirvesi'nde, 22 Arap ülkesi Türk garimenkul sektöründeki firmalarla bir araya getirecek.

Çekmeköy Sırapınar 1/1000  ölçekli plan tadilatı askıda!

Çekmeköy İlçesi, Sırapınar Mahallesi, 755 parselin Bitişiğindeki Kadastral Boşluğun Bir Kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli 26.07.2021 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı Tadilatı askıya çıkarıldı.

Iggy Azalea Hidden Hills'tan 5.2 milyon dolara ev aldı!

Avustralyalı rapçi Iggy Azalea, Hidden Hills’ten yeni ev aldı. Azalea ev için 5.2 milyon dolar ödedi.

Süleyman Soylu'dan korkutan İstanbul depremi uyarısı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,  İstanbul İl Afet Risk Azaltma Planı (İRAP) Hazırlık Toplantısı'nda gerçekleştirdiği konuşmada İstanbul depremi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Bursa kentin zirvesinin gündeminde ‘afet riski’ var!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın önderliğinde Bursa’nın afet risklerini belirleyerek azaltmak için hazırlanacak İl Afet Risk Azaltma Planı (İRAP) üst düzey hazırlık toplantısı düzenlendi.

Depreme hazırlıklı olmalıyız! İşte afet yönetiminin 4 fazı!

İzmir İl Afet Risk Azaltma Planı (İRAP) Hazırlık Toplantısı düzenlendi. Toplantıda, depremin ciddiyeti ve kentsel yenilemenin önemi anlatıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kahramanmaraş'ta dönüşüm çalışmalarına başladı!

Çalışmalarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İl Afet Risk Azaltma Planı'nın (İRAP) uygulanacağı Kahramanmaraş'ta şehri güvenli hale getirmek amacıyla kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı.

RAP Haberi

RAP

E-Mak, asfaltın geri dönüşümü için geliştirdiği Reatech adını verdiği, yeni ısıtma ve geri dönüştürme sistemiyle kongrede sunum yapma hakkı kazanan 8 firmadan biri oldu. 4 yılda bir gerçekleştirilen kongrede sunumu, E-MAK Yönetim Kurulu Üyesi Selim Emre Gencer yaptı. E-Mak’, sökülen asfaltın yeniden kullanılması için geliştirdiği Ratech adlı sistemle hurda asfalt yavaş yavaş ısıtılarak, belli işlemlerden geçiriliyor. Bu sayede eski asfaltın tümü tekrar yüksek kalitede kullanılabilir hale geliyor ve maliyetlerde ciddi bir düşüş sağlanıyor.


Altını çöpe atmış gibi oluyoruz


Simge Şirketleri Yönetim Kurulu Üyesi Selim Emre Gencer, “Neden geri dönüştürüyoruz?” sorusuyla başladığı sunumda şunları söyledi: “Asfalt çok pahalı bir ürün. Geri dönüştürülmezse, bir şekilde ‘altını cope atıyor’ gibi oluyoruz. Geleneksel teknolojilerde sıcak dönüşüm kötü yanlara sahip. Sökülmüş asfalt kaplaması olan ‘RAP’ın alev...