28 / 04 / 2024

Rasch Freundin 2016

Rasch Freundin 2016

Freundin ile her yeni gün, yeni bir eve uyanın… Rasch markasının Freundin duvar kağıdı koleksiyonu ile her gün evinizin farklı bir yüzünü keşfedeceksiniz!

Freundin duvar kağıdı ile her gün evinizin farklı bir yüzünü keşfedin!

Freundin ile her yeni gün, yeni bir eve uyanın… Rasch markasının Freundin duvar kağıdı koleksiyonu ile her gün evinizin farklı bir yüzünü keşfedeceksiniz!

Seyrantepe Nidapark projesinde daireler 2016'da teslim edilecek!

Seyrantepe Nidapark projesinde dairelerin fiyatları 621 bin TL'den başlıyor. Tahincioğlu imzasıyla hayata geçirilen projenin Aralık 2016'da teslim edilmesi öngörülüyor. Proje 2 bloktan şeklinde 368 daireden meydana geliyor.

Nidapark Seyrantepe Evleri 2016'da tamamlanacak!

Tahincioğlu Gayrimenkul, İstanbul Avrupa Yakası Seyrantepe'de 300 milyon lira yatırım değerine sahip " Nidapark Seyrantepe " projesi için düğmeye bastı. 2 bloktan oluşan proje 2016'da tamamlanacak.

Kağıthane 7000'de daireler Haziran 2016'da teslim edilecek!

Genyap tarafından inşa edilen ve Kağıthane merkezde konumlanan Kağıthane 7000 projesi, 8 blokta 122 daireden oluşuyor. Teslimlerin 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşeceği projede fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor...

Sakarya Yeni Stadyumu 2016 yılının başında tamamlanacak!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 28 bin 160 kişilik kapasiteye sahip olacak yeni stadyumun 2016 yılı başında tamamlanacağını açıkladı. Yeni stadyumun 2016 yılının başında tamamlanması planlanıyor.

Nidapark Seyrantepe'de metrekaresi 8 bin lira! Aralık 2016'da teslim!

Tahincioğlu Gayrimenkul bugün Nidapark Seyrantepe projesinin tanıtımı için İstanbul Modern Sanat Galerisi'nde basınla bir araya geldi. 2016 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanan projenin detayları haberimizin içerisinde yer alıyor...

Resim İstanbul Evleri projesinde teslimler Eylül 2016'da!

Ortadoğu Grup tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul Evleri projesi dairelerin fiyatları 220 bin TL ile 760 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Resim İstanbul Evleri projesinde teslim tarihi Eylül 2016 olarak belirlendi.

Avrupa Konutları Kale 2016 yılında teslim ediliyor!

Türk Hamamı, sauna, 2 adet yüzme havuzu, açık spor alanları, buhar odası, fitness merkezi gibi sosyal donatıları içinde barındıran Avrupa Konutları Kale 2016 yılında teslim ediliyor.

Essenora Evleri'nde teslimler Haziran 2016'da!

Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga ortak girişimi imzasıyla hayata geçirilen Essenora projesinde toplam 758 konut yer alıyor. Projede yer alan dairelerin teslimlerinin Haziran 2016'da yapılması planlanıyor.

Kent Meydanı Başakşehir projesi 2016'da tamamlanacak!

"Türkiye'nin en büyük şehir meydanı nerede?" sloganıyla yükselen proje tamamlandığında Taksim Meydanı'nın iki katı büyüklüğe sahip olacak. Kent Meydanı Başakşehir projesi 2016'da tamamlanacak.

Demir Romance projesinde teslimler Kasım 2016'da!

Demir İnşaat imzalı Demir Romance projesinde yer alan dairelerin alanları 66 metrekare ile 229 metrekareye kadar değişiyor.Demir Romance projesinde teslimler Kasım 2016 olarak belirlendi.

Resim İstanbul Orman Evleri'nde daireler Eylül 2016'da teslim!

İstanbul Anadalu Yakası Sancaktepe'de yer alan Resim İstanbul Orman Evleri'nin 2016 yılının Eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor. Resim İstanbul Orman Evleri projesi Ortadoğu Grup imzası taşıyor.

Gökdeniz Kartal'da teslimler Şubat 2016'da!

Gökdeniz Kartal projesi İstanbul Anadolu yakası Kartal'da hayata geçiriliyor. Projede yer alan dairelerin büyüklükleri 81 metrekareden başlayıp 265 metrekareye kadar yükseliyor. Projede teslimlerin Şubat 2016'da yapılması planlanıyor.

Rasch Freundin 2016 Haberi

Rasch Freundin 2016

Freundin ile her yeni gün, yeni bir eve uyanın…


Bazen bir yaz gibi sıcak ve samimi, bazen bir Kuzeyli kadar sakin ve mesafeli…





Rasch markasının Freundin duvar kağıdı koleksiyonu ile her gün evinizin farklı bir yüzünü keşfedeceksiniz!


Summer breeze ile dört mevsim yaz keyfi!

Rengarenk çiçeklerden neşeli kelebeklere… Doğadan ilham alarak tasarladığı desenlerini, beyaz, pembe ve yeşil gibi canlı renkler ile yorumlayan Summer breeze, tasarımlarını tamamlayan çizgili ve düz desen alternatifleri ile evinizde sıcacık bir atmosfer yaratıyor.


Sea dream ile evinizin rotası denizlerin engin mavisine açılsın!

Biraz deniz ve bolca güneş ile geçirdiğiniz bir tatil hayal edin. İşte Sea dream, duvarlarınıza her baktığınızda bu hayali anımsatan renkleri ve marin desenleri ile sizi adeta mavi bir yolculuğa çıkarıyor.


Ahşap efektli ve çizgili desenlerini, kırmızı, lacivert ve beyaz...